Şimdi Ara

Mini Onarım Hakkında Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Dün akşam hareket halindeyken başka bir aracın sürtmesi sonucu sağ ön çamurlukta resimlerde görebileceğiniz şekilde bir göçük oluştu. Liberty Sigorta'dan kaskom var. Bildiğim kadarıyla mini onarım için Auto King ile anlaşmalılar. Resimlerde görülen hasar sizce mini onarım kapsamında tamir edilir mi? Ayrıca serviste benden herhangi bir belge talep ederler mi? (Polis tutanağı vs.) Görüşlerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar...

• Geçmiş olsun,

Minionarım bedeli nekadar bunu öğrenebilirmisiniz ? Bu bedeli aşmadığı sürece minionarımdan faydalanabilirsiniz
  • Auto King rapor vs. istemiyordu en son, tamiratları parça sayısı üzerinden belirliyorlardı. Sizinki ek yerinde, çamurluğu yaptırıp tampon silmeyle kurtarılabilir gibi duruyor. En iyisi gidip sormak
  • hocam öncelikle geçmiş olsun..bu bölge mini onarımı aşar bence,ama benim de daha önce yaptığımı teklif edin auto kinge..mini onarım+bir miktar ücret karşılığı yaparlar..mini onarımın 5 cm falan kapsamı var..benim de buna benzer tüm çamurluğu kapsayan dalgalı göçük,tümsek şeklinde darbem vardı 120 tl fark vererek yaptırmıştım,bi kerede önceki aracımı kapısını direğe sürtmüştüm onda da 80 tl fark vererek yaptırmıştımigayet de güzel olmuştu..auto king kaza raporu falan istemez,önce gidip baktırmak gerekir,sonra randevu verirler o gün aracınız yapılır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknglbl

Selamlar. Dün akşam hareket halindeyken başka bir aracın sürtmesi sonucu sağ ön çamurlukta resimlerde görebileceğiniz şekilde bir göçük oluştu. Liberty Sigorta'dan kaskom var. Bildiğim kadarıyla mini onarım için Auto King ile anlaşmalılar. Resimlerde görülen hasar sizce mini onarım kapsamında tamir edilir mi? Ayrıca serviste benden herhangi bir belge talep ederler mi? (Polis tutanağı vs.) Görüşlerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar...

Hocam mini onarım bu hasarı karşılar , bizim şirketimizde olay şöyle yılda 4 kez 10cm lik mini hasarı (Çizik göçük vs.) karşılıyor. Ben müşterilerime şunu öneriyorum randevu alın götürün olmaz derse 3 hak veya 4 hak olarak kullanın diyorum anlaşmalı yer de yapıyor o şekilde. Ama bazı servisler yaparız diyip hallediyorlar ama bi bakıyoruz servis normal hasar dosyası açmış sonra kasko yenileme zamanı bi bakıyoruz indirim düşmüş buna dikkat edin.

• Teşekkür ederim yorumlar için. Tuncelide görev yapıyorum en yakın auto king Elazığda, o da 130 km. Sürekli gidip gelemiyorum o yüzden önce fikir almak istedim. Yolumuz düşene kadar bekleyeceğiz artık. Hasar mini onarım limitini geçerse + para teklifi mantıklı geldi, inşallah onlara da mantıklı gelir hasar dosyası açılmaması konusundaki uyarı için de teşekkür ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.