Şimdi Ara

Mini Tool ile Ayırılan EXT4 alanını telefonum görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mini tool programı ile 4 gb'lık hafıza kartımın 1gb lık kısmını ext4 geri kalan kısmını ise fat32 olarak ayarladım. Gel gelelim telefonda depolama kısmına baktığımda fat32 olarak ayrılmış alan görünüyor ama 1gb olarak ext4 olarak ayırdığım kısım telefonun kendi hafızasına eklenmemiş görünüyor. 4EXT Recovery cwm ile baktığımda bölümler görülüyor ama telefon görmüyor. Başka bir şeylerde yapılması mı gerekiyor acaba? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: coldness

Mini tool programı ile 4 gb'lık hafıza kartımın 1gb lık kısmını ext4 geri kalan kısmını ise fat32 olarak ayarladım. Gel gelelim telefonda depolama kısmına baktığımda fat32 olarak ayrılmış alan görünüyor ama 1gb olarak ext4 olarak ayırdığım kısım telefonun kendi hafızasına eklenmemiş görünüyor. 4EXT Recovery cwm ile baktığımda bölümler görülüyor ama telefon görmüyor. Başka bir şeylerde yapılması mı gerekiyor acaba? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

coldness büyük ihtimal geçen 2 sene içerisinde problemine çözüm bulmuştur aynı konudan müzdarip olanlar için yazıyırum minitool programı çok garip bir program, fat 32 ya da ntfs oluşturabilmek çok kolay ama ext alanı oluşturmak istiyorsanız biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İşin en garip tarafı başarı oranınız kaç gb lık ext alanı oluşturacağınıza ext alanının 2 3 veya 4 olmasına telefonunuzun özelliklerine vs gibi birçok öncüle bağlı. Gelgelelim telefonunuza fat 32 olarak ayarladığınız bölümün görünmesi kadar doğal birşey yok ama ext4 olarak ayarladığınız bölümü telefonun hafızasına eklenmiş olarak değil bağımsız 1 gb lık bir bölüm olarak görmeniz gerekiyor. Bunun için link2sd programına girdikten sonra betik oluşturup tekrar başlattıktan sonra link2sd programını tekrar açıp sağ üst köşedeki 3lü nokta altındaki bellek bilgisini açarsanız oluşturduğunuz ext bölümünü görebilirsiniz. Ama içeriğini görmek istiyorsanız (hiç denemedim) ext dosya sistemini destekleyen mac os işletim sistemi yüklü bir cihaz kullanmanız gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan03 -- 11 Ekim 2015; 22:40:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.