Merhabalar, İşyerindeki kablolu interneti kablosuza dönüştürebilmek için router aldım. Ancak cep telefonu routeri görüyor bağlanıyor ancak internete giriş yapmıyor. Aynı zamanda bilgisayara takılan usb mini wifi adapter aldım ancak o da işe yaramadı. MAC adresi ya da firewall vs. engelden dolayı internete giremediğimi düşünüyorum. İşyerin de kablolu internetin wireless'a dönüştürülmesi ile ilgili bir engel var sanırsam. İşyerinde youtube, facebook vs engelli değil. Amacım engelli bir siteye giriş değil, sadece bilgisayarımdan kullandığım interneti wireless ile telefondan kullanabilmek. Bulunduğum yerde telefon tam çekmediği için bankacılık vs. bazı işlemleri tam yapamıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? İnternette araştırma yaptım ancak hep yasaklı, engelli sitelere giriş yolları ile ilgili bilgiler var. Benim amacım engelli bir siteye giriş değil, sadece kablolu interneti kablosuza dönüştürmek ve işyerinde izin verilen engelsiz sitelere telefonumdan girebilmek.... Kolay gelsin. Aldığım cihazlar xiaomi router 3 ve xiaomi mini usb adapter....
aldığınız ürünlerin ikisininde çalışma mantığı hemen hemen aynı. Yani birini kullansanız yeter. Zannediyorum kurulumu en kolay olan mini usb adapter. İnternetten arayıpta uygulamasını bulursanız kablo ile internete bağlanan bir bilgisayardan wifi yayını yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme