Şimdi Ara

mini uydu alıcısı kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biz şimdi öğrenci evimize 30 liraya bir tv aldık. Evde de çok önceden kalma açılmamış trident mini scart uydu alıcısı vardı. Bunun nasıl kurulacağını bilmiyorum çanak lazım diyorlar. Ben bunun sadece takılıp kullanıldığını düşünüyordum ama öyle değilmiş galiba anlatabilir misiniz. Bir de biss sirius diyor üstünde ne olduğuna dair bir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melisa81

Merhabalar,

Biz şimdi öğrenci evimize 30 liraya bir tv aldık. Evde de çok önceden kalma açılmamış trident mini scart uydu alıcısı vardı. Bunun nasıl kurulacağını bilmiyorum çanak lazım diyorlar. Ben bunun sadece takılıp kullanıldığını düşünüyordum ama öyle değilmiş galiba anlatabilir misiniz. Bir de biss sirius diyor üstünde ne olduğuna dair bir fikrim yok

çanak olmadan kullanamassiniz yada canak kurdurmaniz gerekli yada binada merkezi sistem varsa ona baglamalisiniz biss sifre cozme sistemi bazi kanallarda avrupada oynanan maclarini izlemenizi saglar kolay gelsin

• çanak antenden gelen kabloyu cihaza takmakta yetmez aslında uydu güncelleme ve kanal taramada yapman gerekebilir eğer güncelleme yapılmadıysa
  • Anladım Teşekkürler merkezi sistem yok apartmanda artık şu tv üstü 10 TL'lik Çanaklardan alcaz mecbur sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisa81 -- 12 Ekim 2014; 17:21:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.