Şimdi Ara

Mini World Cup 2009 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

psn:littlemaestro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leadri -- 11 Mart 2009; 21:12:30 >
  • Kuralar ve fikstür çekildi..Takas isteyen warsa maçlar başlamadan yapabilir..Grup maçları yarından itibaren başlanabilir..Grup Maçları için son gün 15 Mart Pazar gecesi 24.00..
  • ooo ıspanya cıkmıs cok ıyı gercekten
  • kardesım macları 7 dk unraked yapaılm daha ıyı olur bu 5 dk cok kısa gelıyor gercekten ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 11 Mart 2009; 23:52:35 >
  • bana da ingiltere geldi ilk maç seninle blacktower35 kardeş umarım güzel maçlar olur :)
  • bana uyar farketmez 7 dk olması...Karşı çıkan olmaz ise değiştirebiliriz.. Herhalde kimse unranked diye cheat yapmaya kalkmaz
    İlk maç Almanya ile geldi bana da..So say we all yarın müsait isen yapalım maçımızı...
    So say we all (bsg left 2 episode )
  • Turnuvanın açılış müsabakasında

İngiltere : 2 - 2 : İspanya
  • cok guzel mac oldu baya zevklıydı
  • evet ben de zevk aldım oynarken her ne kadar terlesemde
  • İtalya takasa açıktır
    Ranked olsun bence 5dk sonradan hile muhabbeti çıkmasın diğer turnuvalardada oldu bu çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

bana uyar farketmez 7 dk olması...Karşı çıkan olmaz ise değiştirebiliriz.. Herhalde kimse unranked diye cheat yapmaya kalkmaz
    İlk maç Almanya ile geldi bana da..So say we all yarın müsait isen yapalım maçımızı...

yapabiliriz bu akşam olabilir ama gs nin maçından önce yada sonra
    2 bölüm kaldı evet bitiyor artık bakalım.

• Bende varım PSN:Akin147ti
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Bende varım PSN:Akin147ti

Hocam seni yedeklere yazıyorum..eğer oynamayan yada aksatan olursa onun yerine hemen girersin...

quote:

Orjinalden alıntı: mcbtrcs

Turnuvanın açılış müsabakasında

İngiltere : 2 - 2 : İspanya

Güzel we çekişmeli bir maç olmuş sanırım..Bu arada 5 dk mı yaptınız 7 dk mı?
  • Puan tablosu güncelenmiştir :)

Bu arada daha turnuvada ilk maç oynanmışken az da olsa ihtimali olan bi konuya da açıklık getireyim.. Eğer puanlarda eşitlik olursa önce ikili averaja bakılacak sonra genel averaja..Eğer hala eşitse en çok gol atan eğer o da eşitse kendi aralarında bir maç daha yapacaklar...
  • 5 dk yaptkda ama gercekten yetmıyor 7 olması cok daha ıyı kım hıle yapıcak arkadaslar ya odulmu verılıyor sonunda sankı maksat hos vakıt gecrmek burda. ben kaanatımce 7 olsun dıyorum enazından oynadıgın macı anlarsın. artı bırde 5 renked olunca mac berabere bıtınce kım macı quit yaparsa onun hanesıne maglubıyet eklenıyor buda yanlıs bıse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 12 Mart 2009; 12:00:18 >
  • Tamam o zmn maçlar 7 dk we unranked olarak değiştiriyorum..Ama 2-2 beraberlik kalıcı :)
  • tamam kalıcı olsun ona bısey dıyemeyız artık ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

bana uyar farketmez 7 dk olması...Karşı çıkan olmaz ise değiştirebiliriz.. Herhalde kimse unranked diye cheat yapmaya kalkmaz

yapabiliriz bu akşam olabilir ama gs nin maçından önce yada sonra
    2 bölüm kaldı evet bitiyor artık bakalım.

o zmn gs maçındn önce yapalım..ben her zaman müsaitim...

_asparagas_ 2. maçımda seninle..Eğer müsaitsen senle de bugun yapabilirim...Cunku cuma aksamı ve cumartesi aksamı buyuk ihtimal taksimdeyim pazar gününe kalmasın maçımız....

• kardesım ben macımı ıngıltere ıle yaptım ıtalya ıle degıl puan durumunda yanlıslık var
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacktower35

kardesım ben macımı ıngıltere ıle yaptım ıtalya ıle degıl puan durumunda yanlıslık var

düzeltildi..kusurua bakmayın :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.