EVET OLAY MACTA... ITALYA 4-4 ISPANYA..........3 kırmızı kartın cıktıgı macta 1 er puana yetındık cok super bı mactı tesekkr edıyorum fbgrkm arkadasıma...
Evet B grubunun 3. maçında ITALYA: 4-2 : INGILTERE fbgrkm arkadaşıma çok teşekkür ediyorum güzel maçtı
bu grup resmen atesten bır gomlek oldu
yaw 2 macta 2 puan son mac kader macı olacak bekle arjantın gelıyroum
arjantin 2 maçta berabere kalsa ben de arjantini yensem çıkarım şu arkaya sarkma olayını bi halledebilse defans çok güzel olacak
Güzel maçlarda çok sağolun diğer rakibimi bekliyorum yarın saat 13:00a kadar maç yapabilrim sonraya sarkarsa ta cuma yapabilirim rakibimden pm bekliyorum bu gece yapalım
Eğer maçlar biterse we herkese uygunsa yarı finalleri ve belki finalleri yarın yapabiliriz... Bu arada 5.lik we 7.lik maçları da olacaktır...Bilgilerinize :) Tablo güncellenmiştir B grubu acaip kızışmış durumda...Bir tek arjantinin 3 maçı kaldı...Grupta herşey olabilir...
Bizim grup baya kızıştı Arjantin ile bu gece yaparsam iyi olur maçımı çünkü yarın öğlene kadar yapabilrim sonrası cumaya kalır Yani bence final maçları için acele etmiyelim yarın öğlene arjantin anca maçlarını yetiştirir
arjantin herkesi yener çıkar o gruptan :)
Arjantini bekliyorum Beraberlik hemen hemen yetiyo umarım bu gece oynıyabiliriz
arjantine teşvik primi vereceğim 2 maç yensin bana yatsın diye şaka bi yana nerede bu arjantin yahu
Arjantine pm de atıyorum şimdi.. 3 maçı war eğer yarın akşama kadar oynamazsa onun yerine yedeklerden birini alıcaz... Birde özellikle hafta içi akşamları da oynayabilecek bi grup oluşturabilrimiyiz acaba?? Çünkü böyle az geldi bana maçlar :) Ufak bir lig usulu gibi birşey yapsak katılacak olanlar olabilirmi aranızdan? 7-8 kişi bile olsak 14-15 maçlık bir fikstür oluşur..Hemde heyacanlı olur :) Ne dersiniz?
güzel olur bence, bana hafta içi uyar. Eğer istersen beni şimdiden yeni turnavaya yazabilirsin.
beni de yazın haftaiçi turnuvasına 8-9 dan sonra rahat rahat oynarız maçlarımızı hem eğlenceli olur bi sıcaklık bi arkadaşlık ortamı da olur. Çekişme de eksik olmaz hani
Ben maçlarımı cuma-c.tesi ve bugün saat 12:00a kadar yapabilirim arjantin olan arkadaş gelmesse nolucak Başka bi arkadaş ayarlıyalım bişi yapalım yoksa son maçımı yapamıycam
bence siz 3 nüz aranızda bi maç daha yapın ilk 2 kişi çıksın
arjantin bugun butun maçlarını yapıcakmış..Psnlere eklemiş sizi zaten...
Güzel maçtı sözü sana bırakıyorum ilker yasin B grubunun en önemli maçlarından biri öz önce bitti ve İtalya gruptan çıkmayı garantiledi. Evet görkem gerçekten çok heyecanlı bir maçtı özellikle son 15dakkası İtalya 3golün 2sini kornerden attı.3.golüde luca tony sağ ayağıyla köşeye bıraktı. Maçın skoru İtalya 3-2 Arjantin İalya(Yani ben)Gruptan çıkmayı garantiledim diğer arkadaşlara başarılar dilerim haftaya cuma yeni maçları yaparım
italya 1.liğini garantiledi yarı finalde almanya ile oynayacak..İtalya yı oynayan arkadasımız cumaya kaddar oynayamayacagından eğer bugun almanya da müsaitse yarı final maçınızı yapsanız çok uygun olur...Yoksa turnuvaya uzun bir ara verilmiş olacak...
Hocam ps3 annemler ve ben annemler cuma-c.tesi ve pazar kalıyorum p.tesi-salı-çarşamba 5 ve7.lik maçları oynansın perşembe ve cuma yarı final maçları oynansın acele etmiyelim c.teside final ve pazar yeniden başlasın turnuva