Şimdi Ara

Mini World Cup 2009 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben maçımı yaparım arkadaşlar hazırım bugün
  • ben musaıtım helaxes macı yapabılrız sende musaıtsen....
  • ben de 8.30-9 sularında gelecem helaxes ile maçımı yapmak istiyorum o saatlerde mutlaka evde olacağım

Edit : 7-8 halı saham var ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbtrcs -- 15 Mart 2009; 17:45:28 >
  • Ya ewet sonuç olarak fbgrkm'nin ps3 oynama takvimi turnuvanın gidişatı açısından biraz aksamaya neden oldu..onun da durumunu anlıyorum..Ama ufak bir turnuva için bir hafta da beklemek can sıkıcı olabiliyor..Ama grup maçları bugun zaten biticek 5.lik we 7.lik maçlarını pztesi yahut salı yaparız..Yarı final maçı için de müsait olanlar yapsın ama italya cumaya kadar müsait olamayacagından final yine de en erken cuma yada cumartesi olur gibi gözüküyor :(
    Arkadaşlar o zmn pmlerde de bellirttiğim üzere özellikle hafta içi we akşamları boş olabilecek we gunde en azından bir maç yapabilecek (tabi ki mazereti olur o gün oynayamaz sonraki gun tamamlar eksik maçını orası ayrı) bir lig oluşturalım diyorum...
    hem daha akıcı olur hem de daha heyacanlı olur..Bu şekildeki turnuva da elemeli oldugundan goruldugu gibi bir kisinin aksatması turnuvayı da aksatabiliyor...

Şu an için 6 kişi aksatmadan turnuvaya katılacağını söyledi we bu turnuvadaki maçları göze aldığımızda heyacanlı akıcı bir lig olur gibi gozukuyor...Fikirlerinizi bekliyorum..Benim kafamda max. 10 kişilik bir lig war aksamayı en aza indirgemek we en azından oyuncuları tanımak açısından...Siz ne diyorsunuz yapalım diyorsanız konuyu açıcam..ekstra bir fikri olan warsa paylaşırsa sewinirim...

Kharonya/ Psn: supercihan
    So say we all/ Psn: pelestine53
    asparagas_ / Psn: yss34
    blacktower35/ Psn:karakule35
    mcbtrs / Psn: mcbtr89
    Leadri / Psn:littlemaestro

• burda sana katılıyorum dostum.sımdı bakıldıgı zaman bızım grubun macları hala bıtmıs degıl arjantın takımyla oynuycak olan arkadsımz galıba nadıren ugruyor ps3 e.fbgrkm arkadasımızıda anlıyorz sadece hafta sonnları fırsat bulabılıyormus dogrudur hak verıyoruz kendısıne ama sadce hafta sonları bu acılacak olan yenı bır ligin baya bır aksamasına neden olucaktır bu durumdanda hepımız etkılenmıs olucaz.burda aynı sekılde bende musaıt olamasam aksatsam hak verırım sızlere oyuzden acılacak olan yenı bır turnuvadan once katılmak ısteyen arkadaslarla bu konu hakkında ciddi gorusmek gerekıyor kımse magdur kalsın ıstemeyız....
  • yeni ligin kurallarını yazdım we alınmaca gücenmece olmadan sürekli katılabilecek arkadaşlarla bir lig oluşturma düşüncesindeyim...Bu turnuwa daki grup maçları arjantinin bugun oynamasıyla bitecek eğer 24.00 ye kadar oynamazsa butun maçları 3-0 hükmen yenik sayılacak we bu da cok tatsız bir duruma dönüşecektir...Ama şu ana kadar hiç aksatmadan oynayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...eğer böyle aksatmadan bir lig olusturabilirsek cok keyifli olacagı kanısındayım...
  • Ben diyorumki cuma-ctesi ve pazar oynıyabilirim
    Sizdendde rica ediyorum imkjanım olsa hafta içide oynıyabilirm bu hafta c.tesi turnuva biter yeni ligdede katılmak istiyorum cuma akşamları yapabilirm maçları.
    Zaten lig olduğu için benden dolayı aksama olmaz fikstürü belirleriz bende cuma ve c.tesi tüm maçlarımı oynarım yeni lige alınmassam yeni bi lig açmayı düşünüyorum
    Zaten ps3ün yanına gittiğimde sürekli oynıyabiliyorum
  • helaxses dün gs maçına kadar bütün gün psn deydim diye pm atmış...Diğer arkadaşlar onunla iletişime geçmedi mi? Ya da helaxses niye diğer arkadaşlarla psnden iletişime geçmedi? Hükmen yenik saymak tatsız bir durum oluşturuyor gerçekten ama perşembeden beri de toplam 3 maç yapılacak herkesin maçları tamamlaması sadece Helaxesin 1 maç yapması we belirlenen son günü geçirmesi nedeniyle ve forumda hiçbir şekilde ben müsaitim hadi yapalım gibi msjlar atmaması nedeniyle bütün maçlarını hükmen 3-0 yenik sayıyorum...

@helaxses hocam kusura bakma cunku baslıkta 2-3 kere uyarıp belirttik...Dun pm de attım sana...

Tablo günceldir..Yarı final maçları we açıklamalar ilk mesajdadır...ama ben yine de belirteyim

FRANSA-İSPANYA İTALYA-ALMANYA son gün 20 MART CUMA 24.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kharonya -- 16 Mart 2009; 12:00:33 >
  • ben kendısıne 2 kez falan pm attım artı psn deydım de gormedım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kharonya

helaxses dün gs maçına kadar bütün gün psn deydim diye pm atmış...Diğer arkadaşlar onunla iletişime geçmedi mi? Ya da helaxses niye diğer arkadaşlarla psnden iletişime geçmedi? Hükmen yenik saymak tatsız bir durum oluşturuyor gerçekten ama perşembeden beri de toplam 3 maç yapılacak herkesin maçları tamamlaması sadece Helaxesin 1 maç yapması we belirlenen son günü geçirmesi nedeniyle ve forumda hiçbir şekilde ben müsaitim hadi yapalım gibi msjlar atmaması nedeniyle bütün maçlarını hükmen 3-0 yenik sayıyorum...

@helaxses hocam kusura bakma cunku baslıkta 2-3 kere uyarıp belirttik...Dun pm de attım sana...

Tablo günceldir..Yarı final maçları we açıklamalar ilk mesajdadır...ama ben yine de belirteyim

FRANSA-İSPANYA İTALYA-ALMANYA son gün 20 MART CUMA 24.00

Önemli değill zaten acaip bir lag vardı dün oyunda... Benim grubumdan cıkan arkadaşlara başarılar diliyorum :) bir dahaki sefere artık tatsızlık oldu bu sefer :) herkese başarılar

• Fransa 3-1 İspanya

güzel maçtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

Fransa 3-1 İspanya

güzel maçtı

bende herhalde cuma oynayabilicem çünkü arkadaş cuma geliyor. Cuma günü maçızımı yaparsak eğer ben yenersem hemen yaparız finali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

quote:

Fransa 3-1 İspanya

güzel maçtı

bende herhalde cuma oynayabilicem çünkü arkadaş cuma geliyor. Cuma günü maçızımı yaparsak eğer ben yenersem hemen yaparız finali.

tamam dostum cuma günü görüşmek üzere :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: So say we all

quote:

Fransa 3-1 İspanya

güzel maçtı

Cuma yapalım maçımızı hedefim final
  • final istiyorum
  • Ewet arkadaslar yarı final maçı artık yapılsın we finali görelim...fbgrkm arkadaşımız zaten haftaici oynayamıyor malum..O yuzden bu gece yada pazar bitirelim bu turnuwayı artık :)))
    yarı final we finaldeki arkadaslara basarılar...

@Leadri Lig te de caktırmadan ilerliyorsun walla quantum we ylönenn arasından sıyrılırsan şaşırmayacağım :)
  • ilk hedefim şu turnuvayı kazanamak ve beklentileri boşa çıkarmıycam :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.