Şimdi Ara

MINI YENI NESIL JCW VERSIYONUNU TANITTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  MINI YENI NESIL JCW VERSIYONUNU TANITTI

Mar­ka­nın atom ka­rın­ca­sı JCW, Coo­per S’­ten bi­le da­ha ba­şa­rı­lı olan yol tu­tuş özel­lik­le­riy­le saf­kan bir spor oto­mo­bil ola­rak bi­le ta­nım­la­na­bi­lir.Ye­ni ne­sil­le bir­lik­te 1.6 lit­re­lik ben­zin­li mo­tor ye­ri­ne bü­yük ha­cim­li bir üni­te­ye ge­çiş yap­sa da, ar­tı­rı­lan per­for­mans ve di­na­mizm ile ara­ca olan il­gi­nin sür­me­si bek­le­ni­yor.......

http://www.motobilim.com/2015/01/mini-yeni-nesil-jcw-versiyonunu-tanitti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technovaland -- 4 Ocak 2015; 21:58:17 >

• eski 1.6lt turbo motordan alınan 210hp üzeri gücü ve bugünün spor araçlarının teknolojisini hesaba katarsak 2.0lt motor için 231hp pek fazla sayılmaz.aynı ailede kullanılan bmw 328i/428i'de 2.0lt 240hp motor kullanılırken yine 2.0lt motora sahip scirocco R,audi S3'te 265hp,megane RS'te 255hp güçler elde ediliyor.bu araçların hepsi de 0-100km'yi 6sn altında tamamlıyor ve mini'den 150-200kg daha ağırlar.

bu yeni motor bence mini'nin hakkını vermemiş.cooper s'e 210hp,jcw'e ise 250hp civarı motor yakışırdı.bir cooper s sahibi olarak 1.6lt motorun hakkını daha iyi verdiğini düşünüyorum.benim aracımın rengi resimdeki ile tıpatıp aynı :)

ülkemiz şartlarını hesaba katınca vergi nedeniyle 2.0lt motorlu araçların satışı çok çok kısıtlı.cooper s ve üzeri satışı da birden kesilecektir.zaten ithalatı durmuş.sadece özel siparişle geliyor.ama bu durum tabi dünyada böyle değil.adamlar tr'ye özel üretmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 9 Mart 2015; 23:28:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPAD 9.NESIL GARANTILI 7500TL
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.