Şimdi Ara

NISSAN PRIMERA GT ALDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
19.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilmiyom ilk arabanzı alırken nasıl duygular yaşadınız ama ben halan daha bir arabam olduğuna inanmıyorum..Vay be bu araba benim mi diyorum.
    Aracım 98 model, 152.000 km'de.Araç son derece iyi kullanılmış ve hiçbir tarafından en ufak ses gelmiyor.Ve de baya hızlı bir araba.Kullanması çok keyifli.Gerçi az bulunan tutulmayan bir araba ama ben bu arabayı seviyorum.Şu an ki hali şöyle sonrasında şöyle sade modifiye düşünüyorum.Fazla süsü sevmem tabiri caizse..

Güncelleme mart 2015
    Diğer eski resimler silinmiş.
    Şimdi ki hali mart 2015

Şubat 2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 9 Temmuz 2019; 19:23:55 >

• plaka da 19 muş hemşerimiyiz acabaa ayrıca hayırlı olsun benimde ilk arabam ilk olunca farklı oluyor insan dönüp dönüp bakıyor
  • Bu haliyle bile oldukça temiz ve diri duruyor. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah.
  • Sağolun arkadaşlar.
    @maybel
    Ben samsundayım.Arabayı çorumdan aldım.Yani plaka 55 olacak..Çorumun arabası temiz ve düzenlidir diye tercihimi ordan kullandım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Sağolun arkadaşlar.
    @maybel
    Ben samsundayım.Arabayı çorumdan aldım.Yani plaka 55 olacak..Çorumun arabası temiz ve düzenlidir diye tercihimi ordan kullandım..

valla iyi tercih yapmışın fazla yıpranmamış araç çorumlu hemşerim temiz kulanmış demek
  • Zamanında Civic Vti'lara rakip çıkan bir arabaydı ama onlar kadar tutulmadı piyasada.

Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 19 Mart 2011; 21:57:10 >
  • çok güzel araba, hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Photoshop değil mi o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

Photoshop değil mi o

Proje dedik ya resmin üstünde..
  • Hayırlı olsun temiz araçmış ne kadar'a aldınız acaba ?
    Şu ilk araba hissini inşallah ilerdede ben yaşıcagım kaldı bir sene.
  • Camlara film çok koyu olucak gibi. Arkalar koyu yan camlar biraz daha açık ve ön cam en açık renk olursa daha iyi olur. Gece görüşünüzü çok etkilemez diye düşünüyorum.
  • hayırlı olsun arabanız.Düşündüğünüz proje abartıya kaçmadan makul ve güzel.
    Allah kazasız belasız binmenizi nasip eder inşallah.
  • Hayırlı olsun bende samsundayım :) Şahsi fikrim arabaya sadece jant yap. Siyah jant yakışır diye düşünüyorum fakat sakın ola marşpiyel boyama falan işlerine girme, orjinal durmaz. Bu haliyle araç çok güzel. En fazla cam filmi ve jant diyorum. Motoru da 150hp falan olması lazım sıkı bir makine..

Hız yapma !
  • hp ve tork nedir motorndan bahsedermsn biraz ayrıca yakt nasıl ?
  • Araç 150 hp, 181 tork olması lazım. Hayırlı olsun arkadaşım çok güzel araç, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binmeniz dileklerimle.
  • Hayırlı olsun.
  • Araç çok diri ve canlı. Hayırlı uğurlu olsun güzel bir tercih.
    Az sürmedim benzinli 1.6 sını, çok beğendiğim araçlar.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullan...
  • Hayırlı olsun

aracın orjinal hali çok güzel bozma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 19 Mart 2011; 23:19:36 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.