hayırlı olsun güzel günlerde eskitmen dileği ile :)
Hayırlı olsun, güzel arabaymış : )
Hayırlı olsun,inşallah kondisyonu iyidir.
hayırlı uğurlu olsun zamanının hızlı araçlarından bir tanesiydi primera gtler
Hayırlı olsun Allah herkese gönlüne göre nasip etsin
Hayırlı olsun bu arada.
İyi dilekleriniz için tekrardan teşekkürler arkadaşlar..
Arac cok guzel gorunuyor
Yaza bir kir dugunu iyi gider
klube de bekleriz
quote:
Orijinalden alıntı: Son Sahibi Olursun
Arac cok guzel gorunuyor
Yaza bir kir dugunu iyi gider
klube de bekleriz
Mat beyaz kaplatsa şöyle gelin gibi.. Şıpıdaktan da bir duvak çıkartır, dantelli fiskoslu..
Allah bir garajda kocatsın..
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
quote:
Orijinalden alıntı: Maniac_Turk
Photoshop değil mi o
Proje dedik ya resmin üstünde..
quote:
Evet arkadaşlar bilmiyom ilk arabanzı alırken nasıl duygular yaşadınız ama ben halan daha bir arabam olduğuna inanmıyorum..Vay be bu araba benim mi diyorum. Aracım 98 model, 152.000 km'de.Araç son derece iyi kullanılmış ve hiçbir tarafından en ufak ses gelmiyor.Ve de baya hızlı bir araba.Kullanması çok keyifli.Gerçi az bulunan tutulmayan bir araba ama ben bu arabayı seviyorum.Şu an ki hali şöyle sonrasında şöyle sade modifiye düşünüyorum.Fazla süsü sevmem tabiri caizse..
Şimdi ki hali..
Düşünülen proje..
hocam hayırlı olsun samsuna geldim
quote:
Sağolun arkadaşlar. @maybel Ben samsundayım.Arabayı çorumdan aldım.Yani plaka 55 olacak..Çorumun arabası temiz ve düzenlidir diye tercihimi ordan kullandım..
hayırlı olsun yanılmıyorsam dsi nin önünden geçerken gördüm temizliğiyle direk dikkatimi çekti
tüketimi ne kadar acaba? 99 mondeoyu alırken düşündüğüm araçlardan biriydi. hayırlı olsun, kazasız sürüşler.
Hayırlı olsun düşündüğün projeyle daha iyi olur.
güle güle kullanın. Kazasız belasız aman fazla da hız yapmayın. Jant ve film hoş duracaktır.
hocam hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. farların da bir elden geçip temizlenip zımparalanması gerekiyor sararmış ve matlaşmış.
Hayırlı olsun , Güle güle kullanın.
benimde ruhsatında adım yazan ilk aracımdı babamla ortak aracım vardı ama bu tamamen benimdi camları filmlemiştim mp3 çalar fala almıştım hey gidi günler heyyy sorması ayıp kaça aldınız ?
resim yükleyemiyorum yoksa camlar filmi halini eklerdim fotoş yapmak zorunda kalmazdın :)
Benim gt'ye kardeş geldi.Amca oğluda aynı arabadan aldı..Sanırım samsunda 2 tane var.İkisi de bizde..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 17 Nisan 2011; 19:52:11 >
Şahane arabadır Premiera bizdede 2.0 Turbo dizel var 2000 model bilen alır bu arabaları tutulup tutulması önemli değil.