Şimdi Ara

NISSAN PRIMERA GT ALDIM... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
19.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayaldeki diğer araç avensis 2001 d-4 vvti olanı. lpg takılamıyor ama. =) autoshow un testinde 150hp 0-100 9sn ve yakıtıda ortalama 7.4 litre test verisi idi. bu güce bu yakıt için ve fiyatlarınında uygun oluşundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcugum -- 18 Nisan 2011; 23:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Bence dış görünüme gereksiz masraf yapmayın, onlar en son iş olmalı. Olabildiğince büyük bir turbo modifiyesi yapın bence, araç gerçekten çok zevkli bir araç. Bu araca binmişliğim var arkadaşımda var bu araçtan, iç malzeme kalitesi çöp gibi fakat gerçekten üstündeki mototra göre güzel gidiyor stock olarak bile. Sürmek için alınacak arabalardan bir tanesi. Sağlam modifiye ile 300 hpdan yukarı güç alırsın o motordan. Kabin malzemesi hariç güzel araba gerçekten...Motora, frene para harca aracın dışı kolay...

Yakıtı sen karşılayacaksan yapayım hemen 300 hp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 19 Nisan 2011; 10:25:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

hayaldeki diğer araç avensis 2001 d-4 vvti olanı. lpg takılamıyor ama. =) autoshow un testinde 150hp 0-100 9sn ve yakıtıda ortalama 7.4 litre test verisi idi. bu güce bu yakıt için ve fiyatlarınında uygun oluşundan.

onların 1.6 larıda baya iyiydi ama daha yüksek model olanlar varya onları kastediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 19 Nisan 2011; 18:21:46 >
  • Proje tamamlanmıştır.İşte son hali...
    NISSAN PRIMERA GT ALDIM...

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Proje tamamlanmıştır.İşte son hali...

baya iyi olmuş valla araba resmen farklı duruyo
    allah kaza bela vermesin

• Hayırlı uğurlu olsun.
  • Uğur güle güle bin kazasız belasız güzel olmuş
    Ankara'ya yolun düşerse haber verde bir tokatlayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Uğur güle güle bin kazasız belasız güzel olmuş

Neylen tokatlıyacan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Uğur güle güle bin kazasız belasız güzel olmuş

Neylen tokatlıyacan...

Bravo Sport 150ps 230nm
    Gel gel ayarlarız bir şeyler

• Kararında sade ve şık bir modifiye olmuş yakışmış.
  • elinize sağlık eğer yoruma açıksanız bi kaç şey eklemek isterim öncelikle ön tampondaki ve camdaki gtr logolarını sökün hatta ön camdaki siyah yeri komple sökün birazda aracı yere basarsanız tadından yenmez
  • Hocam çok güzel olmuş, güle güle kullanın aracınızı :)
  • Farları da elden geçirtin. Aracın görüntüsünü bozan şu anda en can alıcı nokta.

Farları da parlatınca araç yeni gibi olur.
  • çok güzel olmuş
  • Bence Gt-r yapıştırmaları bozmuş aracı basitleştirmiş. Biraz daha alçaltıp jantta ki metalik şeritleri kırmızı yapıp arabanın herhangi bir yerinden kırmızı şerit şeklide ince bir detay olsa çok hoş olur. Bende bu şekilde sade modifiyeleri seviyorum. Allah kaza bela vermesin.
  • Uğur'a R35 yakışır.

• araç çok güzel olmuş güle güle kullanın
  • kaput ucundaki hava girişlerini ve logoyu iptal ederseniz çok güzel bi görüntü olucaktır .
  • İnsanların tutulan modelleri degil gönlünün istedigi aracı alıp binmesine hep gıptayla bakmışımdır

Hayırlı ugurlu olsun hocam jantlar güzel durmuş yakışmış
  • Aynen.

quote:

Orijinalden alıntı: impossiblespeed

Bence Gt-r yapıştırmaları bozmuş aracı basitleştirmiş. Biraz daha alçaltıp jantta ki metalik şeritleri kırmızı yapıp arabanın herhangi bir yerinden kırmızı şerit şeklide ince bir detay olsa çok hoş olur. Bende bu şekilde sade modifiyeleri seviyorum. Allah kaza bela vermesin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.