Şimdi Ara

NISSAN PRIMERA GT ALDIM... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
19.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madcow165

Hocam sıradışı araçları begenirim.sizinki de çok hoş duruyor. Güle güle kullanın.

Fotoğraf inceleme huyum vardır benim.sanki sizin de sağ ön üst tavan kaplamasında açıklık gördüm gibi. Kaplamalarda en ufak bir kalkma kanser gibi ilerliyor.el atarsanız bebek olur.

Birde kokpitten de fotolar isteruk

Bu arada yanlış hatırlamiyorsam siz 55 plaka primera GTçetesi kurdunuz değil mi 3 araç vardı.3üde gri renkli.
    Techturkeyde rastlamiştım

Evet hocam aynen öyle, havalar ısınsın, tavan folyosunu değişecem.:) Bu arada evet 3 gt vardı ama, 1 tanesi pert oldu. :)

2 tane kaldı o yüzden. :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Hocam sıradışı araçları begenirim.sizinki de çok hoş duruyor. Güle güle kullanın.

Fotoğraf inceleme huyum vardır benim.sanki sizin de sağ ön üst tavan kaplamasında açıklık gördüm gibi. Kaplamalarda en ufak bir kalkma kanser gibi ilerliyor.el atarsanız bebek olur.

Bu arada yanlış hatırlamiyorsam siz 55 plaka primera GTçetesi kurdunuz değil mi 3 araç vardı.3üde gri renkli.

Evet hocam aynen öyle, havalar ısınsın, tavan folyosunu değişecem.:) Bu arada evet 3 gt vardı ama, 1 tanesi pert oldu. :)

Hadi yav geçmiş olsun.

Bu arada o far grubunu nerden buldunuz bilmiyorum ama gerçekten çok hoş olmuş

Masallah diyelim de Nazarımız değmesin simdi biri daha perte cikmasın

Araçta yay falan var mi bilmiyorum ama bir fırt basılırsa bomba olur .
    Birde aradim inceleme bulamadim.Aslinda vaktiniz varsa bir inceleme yazısı yazsanız bayağı ilgi ceker

• quote:

quote:

quote:

Hadi yav geçmiş olsun.

Bu arada o far grubunu nerden buldunuz bilmiyorum ama gerçekten çok hoş olmuş

Masallah diyelim de Nazarımız değmesin simdi biri daha perte cikmasın

Araçta yay falan var mi bilmiyorum ama bir fırt basılırsa bomba olur .
    Birde aradim inceleme bulamadim.Aslinda vaktiniz varsa bir inceleme yazısı yazsanız bayağı ilgi ceker

Farlar orjinal infinity g20 far. Yani amerika için çıkan primeraların farlari boyle.Amerikadan ebay üzerinden aldım.
    Yay yok ama atmayı düşünüyorum fazla abartmadan, inceleme yok ise, boş bir zamanımızda yazarız insAllah

• Bu kadar masraf yapımışsınız,gönlünüze göre olmuş...Peki o silecekler yakışıyor mu bu araca?Orijinal sileceği yok mu bu aracın?
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Şu fotoğrafları ilkmesaja ilistirin bence.

Aracınıza temiz bakmışsınız, güzel görünüyor. Vakti zamanında benim de talip olduğum bir model. Nasip olmamıştı. Talip olma sebebim kuzenimde vardı, 320 bin km tek arıza yapmadan kullanmıştı ( hiç arıza yok. Hiç bir alanda) sonra çocuğu aracı kaçırıp takla atınca pert olmuştu...

Güle güle kullanın.

• Maşallah. Allah kaza bela vermesin hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araç hiç modifiye dergisine çıkmış mıydı sanki bir göz aşinalığım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Bu kadar masraf yapımışsınız,gönlünüze göre olmuş...Peki o silecekler yakışıyor mu bu araca?Orijinal sileceği yok mu bu aracın?

Silecek derken hocam. Orjinal silecek zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Şu fotoğrafları ilkmesaja ilistirin bence.

Aracınıza temiz bakmışsınız, güzel görünüyor. Vakti zamanında benim de talip olduğum bir model. Nasip olmamıştı. Talip olma sebebim kuzenimde vardı, 320 bin km tek arıza yapmadan kullanmıştı ( hiç arıza yok. Hiç bir alanda) sonra çocuğu aracı kaçırıp takla atınca pert olmuştu...

Güle güle kullanın.

Tamam hocam, ekleyecem.
    İyi dilekleriniz için teşekkür.

@TsuBLK

Hayır hocam, modifiye dergisine falan çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 1 Mart 2015; 18:13:27 >

Hocam alali 4 yil olmus gule gule binmeye devam edn insallah.Bi kac sorum olcak; 4 yilda abuk sabuk masraf cikardimi?Tesbiti zor bi problenm oldmu, tahminen nekadar masraf yaptiniz aldgnizdan beri?Su an kac binde?Alirken kaca almistiniz?Simdilik bukadar

• quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Hocam alali 4 yil olmus gule gule binmeye devam edn insallah.Bi kac sorum olcak; 4 yilda abuk sabuk masraf cikardimi?Tesbiti zor bi problenm oldmu, tahminen nekadar masraf yaptiniz aldgnizdan beri?Su an kac binde?Alirken kaca almistiniz?Simdilik bukadar

Aldığım zaman üst silindir kapak contasını değişmiştim. Baskı balata değiştim, sonra braketleri değiştim.Onun dışında motor ile alakalı hiçbir işlem yapmadım çok şükür.Cok sağlam araba gerçekten. Aldığım zaman 152 bin'deydi.Simdi 194 bin de. Bu zamana kadar ağır bir masrafı olmadı çok şükür. :)

• O jantlar hiç yakışmıyor araca, arabanın hatlarıyla daha uyumlu bir jant takarsan çok daha çekici görünecektir.
  • Nissan bu tarz araçları nedense ülkemize artık getirmiyor. 1.2, 1.5 ve 1.6 Turbo 3 tane motoru var ama Altima ve Maxima hala ülkemize gelmedi. Neyi bekliyorlar anlamak güç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç fotoları da atsaymışsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

iç fotoları da atsaymışsınız..

Bu mesajı bir sene üzerine görüyorum.

NISSAN PRIMERA GT ALDIM...

Bu da aracımımn en son hali. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

iç fotoları da atsaymışsınız..

Bu mesajı bir sene üzerine görüyorum.

Bu da aracımımn en son hali. :)

Maşallah aracınıza nazar değmesin.

1999 primera 1.6 special edition

2000 primera 2.0 elegance cvt m6

2000 primera 1.6 comfort kullandım.

Halen unutamam. O koltuğundaki rahatlık yeni araçlarda bile yok. Çok istemiştim 2.0 gt almayı. İmpul body kit yapmayı. Jdm farları.

Sizin aracı bikaç yerde görmüştüm internet ortamında. Hep yazmak istiyordum. Bugüne nasipmiş. Allah kaza bela vermesin. SR20DE candır Bir defa kullanmıştım 7300 çevirince ve o hızlanmayı görünce bayılmıştım.

Halen unutamadığım, her gördüğümde dönüp baktığım arabalardır p11, p11-144 primeralar.

Tekerinize taş değmesin. İyi forumlar.

• Samsundayim.Eğer aracı görseydim kesin dönüp tekrar bakardım, gerçekten güzelmiş.

• @Acr07
    İyi dileklerin için teşekkürler hocam. 6 sene olacak bu martta Allaha şükür hiç üzmedi beni. Evlat gibi bakıyoruz.Baya isteyen var ama ben satıpta kıyamıyorum. Facebook'da baya kalabalık, devamlı güncel bir grubumuz var, oraya da bekleriz. Madem bu kadar primera geçmiş elinizden, sizde tecrübelerinizi paylaşırsınız.
    https://www.facebook.com/groups/turkiyenissanprimeraclub/

@gkhn2355
    Samsunda nerdesiniz ? :)

Satma bence, frenleri hariç yeni arabalardan hiçbir eksiği yok primeranın. Her zaman aktif olamıyorum. Elimden geldikçe yaşadıklarımı yazmaya çalışırım. Çok uğraşmıştım zamanında. G20.net, npoc forumlarına da üyeydim. Hey gidi günler

Bu da en uzun süre bindiğim primeramdı. 4x114.3 jant bulana kadar 3,5 yay bulana kadar baya uğraşmıştık.

http://www.cardomain.com/ride/815193/2000-nissan-primera/

Tekrar görüşmek üzere...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.