Şimdi Ara

NISSAN PRIMERA GT ALDIM... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
19.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu son mesajları görmedim.İyi dilekleriniz için tekrardan teşekkürler..
  • gule gule eskitin
  • Aracın yakıtı yıllık vergisi parça fiyatları kronik sorunları hakkında bilgi verirseiniz çok sevinirim.
  • Araç çok güzel olmuş zevkini beğendim. GT5 fanatiğine de bu yakışırdı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Aracın yakıtı yıllık vergisi parça fiyatları kronik sorunları hakkında bilgi verirseiniz çok sevinirim.

Yakıtı benzinde denemedim ama gaz da şehir içi 250-300 arası yakıyor.Toplam 523 tl vergisi var.Parça fiyatı olarak da şunu söyleyebilirim.Geçende üst kapak contasını yağ kaçırdığı için değiştirdim.Önceden değiştirdim yan sanayisini taktırmıştım 30 tl'ye almıştım ama orjinal olmadığı için kaçırmya devam ediyordu.Bende gittim nissan servisine orjinal conta aldım.Bana 50 tl'ye mal oldu.Ondan sonra yağ akıtmayı kesti.Kronik bir sorun ile de karşılaşmadım.Taş gibi araba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Evet arkadaşlar bilmiyom ilk arabanzı alırken nasıl duygular yaşadınız ama ben halan daha bir arabam olduğuna inanmıyorum..Vay be bu araba benim mi diyorum.
    Aracım 98 model, 152.000 km'de.Araç son derece iyi kullanılmış ve hiçbir tarafından en ufak ses gelmiyor.Ve de baya hızlı bir araba.Kullanması çok keyifli.Gerçi az bulunan tutulmayan bir araba ama ben bu arabayı seviyorum.Şu an ki hali şöyle sonrasında şöyle sade modifiye düşünüyorum.Fazla süsü sevmem tabiri caizse..

Şimdi ki hali..

NISSAN PRIMERA GT ALDIM...

Düşünülen proje..

Ekleme:
    Proje tamamlanmıştır.İşte son hali...

Araç Çok Güzel Öncelikle Hayırlısı Olsun Belki Geciktik Amma
    Bence Bunlarla Sınırlı Kalmamalı. Araca Mat Beyaz Ve Tavana Parlak Siyah Folyo Kaplatılırsa daha hoş durur Kendim Reklamcıyım Araç Giydirmeyide Bilirim.
    Farlara Yapacağınız Şey Siyah Filmle Kaplamak. En Azından Sökmesi Kolay Olur
    Sebring Son Susturucu Ve Sağlam Bir Tesisat.
    Araç Tatlı Durmazsa Bende Bu Forumu Terkederim Arkadaş (Yanlızca Bir Şakaydı)

• @Stalker
    Bende önceden reklamcıydım.Bi 5-6 sene tabelacılık yaptım.Bu fotolar arabanın son hali değil.Senin dediğin gibi kendim tavanı siyah parlak folyo ile kapladım.Gayet hoş durdu.Hatta aynaları da siyaha kapladım.Ama mat beyaz fikri pek aklıma yatmadı.Belki ilerde deneriz.Hem de arabayı daha fazla modlamak istemiyorum.Sade olsun istiyorum.Daha fazla modlarsak apaçi arabasına dönecek...
  • İşte aracımın son hali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 23 Haziran 2011; 23:40:52 >

• güzel olmuş. hayırlı uğurlu olsun
  • Çok iyi duruyor, kazasız belasız kullanın :)
  • jantlar çok itici 5 kollu 17 jant fena yakışırdı
  • pek hoşuma gitmedi.keşke orjinalini bozmasaydın
  • Orjinalini bozmadım ki.Sadece jant attım arabaya.Jant atmak arabanın orjinalini bozuyorsa o zaman tüm jant atılan arabaların orjinalliği gidiyor.Ne tampon değiştim,ne de marşpiyel ekledim.Araç orjinalinde neyse o işte.

@ayık ol sallama
    Jantı kim görse beğenmişti.Belki resimlerde farklı çıkmış olabilir.Tabi zevk işi.Ben de 5 kolluyu sevmiyorum.Ayrıca zaten jantlar 17" 45 yanak, 205 taban lastik var.
  • Bizde de vardı bundan. O zaman ehliyetim yoktu, o yüzden hiç kullanamadım. Hala içimde uktedir. Kazasız belasız kullanın.
  • çok diri duruyor hoş olmuş güle güle kullanın
  • Hocam çok tatlı duruyor aracın, Allah kaza bela vermesin güle güle kullan.
  • yetkili serviste yaptırın aracınızı nasılsa karşı tarafın trafik sig. ödemeyecek mi? herşey orginal takılsın. bu arada geçmiş olsun ve kayınpederimde 98 SE modeli var gerçekten çok beğendiğim bir araç ve fiyatıda çok uygun. o kadar hor kullanılmasına rağmen hala taş gibi.
  • Tam 4 yıl oldu evlat'i alalı. Tam gaz devam.
    4 yıl sonra ki hali bu.Daha gençleşti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sıradışı araçları begenirim.sizinki de çok hoş duruyor. Güle güle kullanın.

Fotoğraf inceleme huyum vardır benim.sanki sizin de sağ ön üst tavan kaplamasında açıklık gördüm gibi. Kaplamalarda en ufak bir kalkma kanser gibi ilerliyor.el atarsanız bebek olur.

Birde kokpitten de fotolar isteruk

Bu arada yanlış hatırlamiyorsam siz 55 plaka primera GTçetesi kurdunuz değil mi 3 araç vardı.3üde gri renkli.
    Techturkeyde rastlamiştım

• Maşşallah, on numara bir araba :) bizim arkadaştada var 5 yıldır kullanıyorlar primera alanlar vazgeçemiyorlar :)allah kaza bela vermesin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.