Şimdi Ara

NISSAN PRIMERA GT ALDIM... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
19.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olmuş ikiside yanyana.
  • hayırlı olsun
  • Güle güle kullanın
  • kazasız belasız güle güle kullanın
  • hayırlı olsun benimde ilgimi çeken bir araç primera gt pek tutulmadı ama civic miş 106 mış en az onlar kadar performanslı bir araç
  • zamanında ne makınalardı bunlar

bütün dergiler vectra gt ile karsılastırırlardı bunu
  • İyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler arkadaşlar.
    Geçen forumların birinde bir vatandaş seat cordaba 1.6 stock aracı ile primera gt'ye fark atmış..Gitmiyor demiş..
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Almanya'da SW tipi de zamanında tutulmuştu.

NISSAN PRIMERA GT ALDIM...
  • hayırlı olsun arkadaşım bir ara bizim enişte de düşünmüştü ilk aracı olucaktı. fiyatıda uygundu.fakat vergisinden dolayı vazgeçti. ama 9000 d/dak ve turbo olması gerçekten farklı bir haz veriyor ya. fakat gücüne göre yakıtınının uygun olduğunu okumuştum. doğrumu acaba cidden km ye ne yakıyor lpg de? :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum
    hayırlı olsun arkadaşım bir ara bizim enişte de düşünmüştü ilk aracı olucaktı. fiyatıda uygundu.fakat vergisinden dolayı vazgeçti. ama 9000 d/dak ve turbo olması gerçekten farklı bir haz veriyor ya. fakat gücüne göre yakıtınının uygun olduğunu okumuştum. doğrumu acaba cidden km ye ne yakıyor lpg de? :=)

Haha 9000dd ve turbo mu?Lütfen wiki den SR20DE yi araştırınız.
  • arkadaşım maximum gücünü verdiği devri tam bilmyorum fakat takometrede 9000 devir saati var sende bir bakmalısın. :=))))))))) buyur yerine araştırdım linkteki aracın içine ve göstergelerine bir bak.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-primera-2-0-gt-46801723/mega-foto/?photo=2
  • teknik detaylarınada baktım 6100d/dk da 150 hp. imiş. konuyu açan arkadaşım bzzat kullanıcısı olarak bze daha detaylı bilgi verir umarım.
  • quote:

arkadaşım maximum gücünü verdiği devri tam bilmyorum fakat takometrede 9000 devir saati var sende bir bakmalısın. :=))))))))) buyur yerine araştırdım linkteki aracın içine ve göstergelerine bir bak.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-primera-2-0-gt-46801723/mega-foto/?photo=2

kadranda 9k yazması o kadar çevirebildiği anlamına gelmiyor malesef.

• Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.........
  • Arkadaşlar aracın stock versiyounda turbo yoktur.Deviri de 7500-7600 arası son devrini vuruyor.Denemeler yaptık 0-100'ü 8.5 sn. falan geliyor...
  • güzel araba güle güle kullan
  • güle güle kullanın arkadaşım. 0-100 değerin tam fabrika verisinde.8.6 sn idi. çok başarılı bir değer. turbo olarak biliyordum ama değilmiş.buna sevindim.( turboya karşı bir antipati oluştu nedendir bilmiyorum) hayalini kurduğum aracıma bir rakip çıktı :D ikiside 150 hp ve d segmenti nissanda artık kafamın bir köşesinde.
  • quote:

güle güle kullanın arkadaşım. 0-100 değerin tam fabrika verisinde.8.6 sn idi. çok başarılı bir değer. turbo olarak biliyordum ama değilmiş.buna sevindim.( turboya karşı bir antipati oluştu nedendir bilmiyorum) hayalini kurduğum aracıma bir rakip çıktı :D ikiside 150 hp ve d segmenti nissanda artık kafamın bir köşesinde.

hayaldeki diger arac neydi?
  • Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.

Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah.

Aracın tasarımı da gerçekten çok güzel, sağlamda bir motoru var

Tekrarlar hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.