hayırlı olsun benimde ilgimi çeken bir araç primera gt pek tutulmadı ama civic miş 106 mış en az onlar kadar performanslı bir araç
zamanında ne makınalardı bunlar
bütün dergiler vectra gt ile karsılastırırlardı bunu
İyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler arkadaşlar. Geçen forumların birinde bir vatandaş seat cordaba 1.6 stock aracı ile primera gt'ye fark atmış..Gitmiyor demiş..
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Almanya'da SW tipi de zamanında tutulmuştu.
hayırlı olsun arkadaşım bir ara bizim enişte de düşünmüştü ilk aracı olucaktı. fiyatıda uygundu.fakat vergisinden dolayı vazgeçti. ama 9000 d/dak ve turbo olması gerçekten farklı bir haz veriyor ya. fakat gücüne göre yakıtınının uygun olduğunu okumuştum. doğrumu acaba cidden km ye ne yakıyor lpg de? :=)
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcugum hayırlı olsun arkadaşım bir ara bizim enişte de düşünmüştü ilk aracı olucaktı. fiyatıda uygundu.fakat vergisinden dolayı vazgeçti. ama 9000 d/dak ve turbo olması gerçekten farklı bir haz veriyor ya. fakat gücüne göre yakıtınının uygun olduğunu okumuştum. doğrumu acaba cidden km ye ne yakıyor lpg de? :=)
Haha 9000dd ve turbo mu?Lütfen wiki den SR20DE yi araştırınız.
kadranda 9k yazması o kadar çevirebildiği anlamına gelmiyor malesef.
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle.........
Arkadaşlar aracın stock versiyounda turbo yoktur.Deviri de 7500-7600 arası son devrini vuruyor.Denemeler yaptık 0-100'ü 8.5 sn. falan geliyor...
güzel araba güle güle kullan
güle güle kullanın arkadaşım. 0-100 değerin tam fabrika verisinde.8.6 sn idi. çok başarılı bir değer. turbo olarak biliyordum ama değilmiş.buna sevindim.( turboya karşı bir antipati oluştu nedendir bilmiyorum) hayalini kurduğum aracıma bir rakip çıktı :D ikiside 150 hp ve d segmenti nissanda artık kafamın bir köşesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: ugurcugum
güle güle kullanın arkadaşım. 0-100 değerin tam fabrika verisinde.8.6 sn idi. çok başarılı bir değer. turbo olarak biliyordum ama değilmiş.buna sevindim.( turboya karşı bir antipati oluştu nedendir bilmiyorum) hayalini kurduğum aracıma bir rakip çıktı :D ikiside 150 hp ve d segmenti nissanda artık kafamın bir köşesinde.
hayaldeki diger arac neydi?
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.
Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah.
Aracın tasarımı da gerçekten çok güzel, sağlamda bir motoru var