Şimdi Ara

NISSAN PRIMERA GT ALDIM... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
19.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin 144'te Maşallahı varmış. Evet 114.3 jant bulmak , altın bulmak gibi bir şey.:) Güzelmiş jantlar.Ne zaman sattınız bu arabayı.
  • 2007-2010 arasında kullanmıştım 144ü.

2 ay kadar jant aradık:) en son 8 bijon BSA RW1 modleini bulabilmiştik. Sonra yay aradık bi süre. Leylek gibi durmuştu jantları takınca. Onu da vogtland'la çözdük ama çok sertti. Seke seke 60.000km bindim.

Hiç istemeyerek sattım aracı. km'si artmıştı. Orjinale çevirip öyle devrettim. Yayları konyadan bir arkadaşa, jantları da buradan bir arkadaşa verdim. Çamurluk sinyallerinin beyazını bulmak için bile konya organize sanayisine girmiştim:) çok anısı var. Braket kollarından çok çektim. 2 kez debriyaj balatası yaktım(gençlik:)) bir kez gaz teli koptu. Ama bence kullanımıma göre gayet sorunsuzdu. Sis farlarının orjinali çok pahalıydı, yan sanayisini de bulamayınca taktıramadım. En çok gözüme batan eksiği o idi. Sattığım arkadaş halen biniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Atakumdayım,zaten sahilde çektiğiniz resmi görünce tanıdım .

İnşallah kazasız belasız kullanırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn2355

Atakumdayım,zaten sahilde çektiğiniz resmi görünce tanıdım .

İnşallah kazasız belasız kullanırsınız.

2 sene önceki resim o. Arada geliyorum o tarafa, belki denk gelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

iç fotoları da atsaymışsınız..

Bu mesajı bir sene üzerine görüyorum.

NISSAN PRIMERA GT ALDIM...

Bu da aracımımn en son hali. :)

güle güle kullanın. sakın satmayın...

• 7 yıl devam.

• Masallah..

Sakin satmayin..

Bu zamana kadar neler yapildi bakim,tamirat olarak vs.?

Baş agritan kronik problemleri oldu mu?

Detayli bir inceleme çok iyi olur

• Fotoğrafta hiç 20 yaşında gibi durmuyor maşallah. Kazasız belasız kullanın İnşallah
  • doğru araç doğru el de çok güzel
  • bence sinyalleri led'e çevirin. gece dörtlüleri yakınca 2018 model gibi oluyor araba. 5 ay önce l300 e led sinyal yaptım. araba dediğim gibi yeni model bi araç gibi sinyal yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafo0911

Masallah..

Sakin satmayin..

Bu zamana kadar neler yapildi bakim,tamirat olarak vs.?

Baş agritan kronik problemleri oldu mu?

Detayli bir inceleme çok iyi olur
    Valla çok şükür, öyle baş ağırtacak bir problemi olmadı.Motorda hiçbir problem yaşatmadı.Zaten zamanı gelmeden yağı hemen değişirim.En kaliteli yağı kullanırım ve genelde ince yağ tercihimdir. Tabi ufak tefek bazı işlemler yaptık, baskı-balata değiştim iki kere.En son orjinal aldım, bunun uzun süre dayanacağını düşünüyorum.Sonra ön amartisöre bağlı salıncakları değiştim.Bunlar zaten primeralarda kronik sorun.Allahtan, söküp çıkarması kolayda, değişmesi daha kolay oluyor.İyisini alırsan uzun süre götürür.İşte en son direksiyon kutusu tamir takımı ve rotilleri değiştim.Onun dışında beni üzecek hiçbir problemi olmadı. O yüzden satma fikri aklıma hiç gelmiyor.

@TahaKaradeniz
    @Cryin

Teşekkürler Arkadaşlar.

@Meticulous
    Far ve sinyal takımını 3 sene önce yurt dışından getirtmiştim. Bizim tr'de bu farları bulmak imkansız gibi bir şey.Bu farlar asya ve uzakdoğu bölgesi primera modellerinde olan farlardır.Bu farlar arabayı çok daha modern gösteriyor.O yüzden bir işlem yapmayı düşünmüyorum.Ama led sinyal ile alakalı bir kaç görsel varsa, paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 26 Nisan 2018; 18:25:52 >

• Memnun kalmana sevindim :) benim ilk arabamda birsürü problem ortaya çıkmıştı... Gerçi diğerlerinde de servisten çıktığım yok ya! o sevinci bi türlü yaşayamadım.

• Araç hala aynı dirilik'de duruyor Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

7 yıl devam.

Hocam selamun aleyküm iyi forumlar, primera gt almayı düşünüyorum fakat şimdiden oem-jdm parçalarını almayı düşünüyorum , farları ebaydan mi getirttiniz türkiye içerisinde tedarik sağlayacağımız bi tanığınız varmı, teşekkürler.

• quote:

7 yıl devam.

Hocam selamun aleyküm iyi forumlar, primera gt almayı düşünüyorum fakat şimdiden oem-jdm parçalarını almayı düşünüyorum , farları ebaydan mi getirttiniz türkiye içerisinde tedarik sağlayacağımız bi tanığınız varmı, teşekkürler.

• Vay be. Kazasız belasız kullanın inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo3806

Alıntıları Göster
    Cevap verecektim, unuttum. :)

Evet farları 4 sene önce ebay'den aldım. O zaman paypal tr'de geçtiği için sıkıntısız bir şekilde almıştım. O zaman ki dolar kuruyla, kargo dahil 550 tl'ye gelmişti. Şimdi alsan 1000 tl'ye yakın olur. Ama işte paypal tr'de geçmiyor, o yüzden almak iyice zorlaştı. Ya yurt dışında yaşayan akrabanız aracılığı ile alacaksınız veya başka bir yol ile. Tr içerisinde benim kurduğum facebook grubuna katılıp sorabilirsiniz. Sanırım bir kişi de vardı.

https://www.facebook.com/groups/turkiyenissanprimeraclub/

• Yıl 2019, devam mı?
    Tabi ki...
  • böbrekleri biraz büyütsen gören Bmw sanardı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

böbrekleri biraz büyütsen gören Bmw sanardı bence
    Bmw sanmasınlar zaten, her yer Bmw dolu , bu araç farklı öyle göremezsiniz heryerde.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.