bende fiat d200 ün bursadaki test sürüşünde çekilmiş fotoğrafı var ama foruma nasıl yolluyacağımı bilmiyorum...bilenlerden tarif bekliyorum..
işte fiat d200
bu fotografin sürüs sirasinda cekildigine emin misin. bildigin fotoşop bu.
fiat d200 arkadan görünüş
evet bunlar fotoshop olabilir ama bursadaki test sürüşünde çekilen gerçek...bu fotoları doğruluyor gibi..
bu da grande puntonun sedanı...d200 çok benzese de farklı,ebatlar değişik..
hayır hiç bilmiyorum.
fiat d200 prototype bilgisayar çizimidir
quote:
Orjinalden alıntı: tuuberk
her seyi anladim da ticari araci nasil 1.kopruden gecircekler onu anlamadim?? arac ticari olmuycak diyosaniz da niye adi minicargo diye sorarim??
Koç , minikargo 1.köprüden geçebilecek demişse emin ol o araç Ticari bile olsa 1.köprüden geçecektir...Çünkü otomotiv sektöründe koç ne derse o oluyor...
Ayrıca D200'e inanmayanlar D200 Grande Punto'nun sedanı değil diyenleri ve Grande Punto'nun sedanı yok diyenleri aşağıdaki linke davet ediyorum...
Grande Punto Sedan b sınıfında d200 c sınıfında çok benziyorlar fiesta-fusion...focus-mondeo...volvos40-s60 gibi....
quote:
Orjinalden alıntı: havnitekin
Grande Punto Sedan b sınıfında d200 c sınıfında çok benziyorlar fiesta-fusion...focus-mondeo...volvos40-s60 gibi....
d-200 kodlu araç grande punto sedan dır.
2 tane değil tek araç var.
grande punto sedan c sınıfı olarak fiat marea nın yerine geçicek.
bir alt segment platformdan bir üst segment araç olucak
d 200 dış görünüşü güzel ne zaman piyasaya çıkacak bu araç
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
d 200 dış görünüşü güzel ne zaman piyasaya çıkacak bu araç
İlk planlanan 2008 idi ama öne çekilmiş 2007 ikinci yarı olacak sanırım
quote:
evet bunlar fotoshop olabilir ama bursadaki test sürüşünde çekilen gerçek...bu fotoları doğruluyor gibi..
Bu kamoflajın altında hiç tahmin edemeyeceğiniz bi araba var. Kamoflaj bazı hatlarda çok kalın döşenmiş.
quote:
abicim bu direk fotoşap ya böyle bir araç çıkacak mı ki?
Benim bildiğim d-200 zaten GP sedan
quote:
Orjinalden alıntı: asilx
quote:
abicim bu direk fotoşap ya böyle bir araç çıkacak mı ki?
Benim bildiğim d-200 zaten GP sedan
Türkiyede üretilen albea ile brezilyada üretilen neusiena nın önleri aynı arkası farklı. Albea weekendden türetilmiştir. neusiena sienadan türetilmiş arkası farklı bagaj kapasitesi 445 lt,Albea 515 lt albeanın boyu 85 mm uzun ve 32 mm yüksek...Bunungibi Grande Puntonun sedanı dediğimiz D200 Projesi de Brezilyada farklı tasarımla çıkacak..adı bile farklı olacak..
dogrusu cok şaşırdım kendi çektiğim fotografa bir türkçe site de rastlayacagımı beklemezdim.bu aracın ilk fotografları.dunyada sadece bende var.başka bir sitede yok.ama bir işime yaramadı araba dergilerine satamadım.... fotografı cep telefonuyla çektiğim için pek kalite yok tabi.10 temmuzda orhangazi de denk gelmişti.