Şimdi Ara

MİNİCARGO (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
28.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dogrusu iyi yapmışşın.ben fotografı gostermeyi becermemiştim.bugün fiatı mini kargosunu gördüm.doblodan daha küçük bir araçmış.internet te 2008 de cıkacak denilmiş.öyleyse baya bir vakit var...
    siteye de kendi çektiğim lüks araçları koydum belki begenirsiniz..
  • yandaki megane a göre küçük duruyor bence B segmenti olacak bu da
    quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

millet yorulmasın dedim

MİNİCARGO

• c segment çıkıcak boyu da 4.25-4.3 arası
  • Grandepuntonun sedanı işte, tek farkı sedan olması. Zaten farklı bişey yapmanın maliyeti epey fazla olur. Arka kısım hariç kasayla oynayamazlar. Astarı bezini geçer. Bu araba sadece TR'de ve ortadoğuda falan satılır. Avrupa'ya ihraç edilir ama sedana rağbet pek yok Avrupa'da
  • bu fotografı çekeli çok oldu.merak edenler için yükleyeyim istedim.farların nasıl bişey olacağı anlaşılıyor.tanıtılmasına daha çok var ama bu fotograf biraz ipucu verebilir.

MİNİCARGO
  • quote:

Orjinalden alıntı: trlux

bu fotografı çekeli çok oldu.merak edenler için yükleyeyim istedim.farların nasıl bişey olacağı anlaşılıyor.tanıtılmasına daha çok var ama bu fotograf biraz ipucu verebilir.

MİNİCARGO

evet işte minicargo bu.....sanırım tanıtımı erkene çekilecek ...d200 projesi tofaşın ceo sunu yedi..ipler daha çok koçta artık yeni ceo
    üretimi hızlandırabilir.....

• topic hortlamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Klondike

Bu minikargonun binek versiyonu da olacak mı?acaba.

panorama binek tipi(otomobil ruhsatlı) ve combi(kamyonet-pikap ruhsatlı) olarak ta üretilecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Minikargonun avrupa trafik anlaşmasına uygun üretileceği ve şehiriçinde her yere rahat giriş çıkış yapacağı söyleniyor. Mesela istanbulda doblolar boğaz köprüsünden geçemiyor ama minikargolar geçicek.

hiç bir üstünlüğü yok yani. bildiğin doblo da ruhsat hususi ise pek ala geçiyor köprüden. S320 ye kmyonet yazın ruhsata geçemiyor.

ufak tefek ticari sınıf birşey olacak gibi

böylece palio van, fiesta van, corsa van gibi çakma arabalardan kurtulmuş oluruz
  • Minicargo tamamen yeni bir sınıf. Doblodan küçük olacak. Büyük bir proje. Hatta Tofaşın şimdiye kadarki en büyük projesi denilebilir.
  •  MİNİCARGO
  • Tofaş bu aracı tamamen yeni bir sınıf olarak nitelendiriyor. Peki Skoda Roomster bu araçla aynı sınıfta değil mi?
     MİNİCARGO
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Tofaş bu aracı tamamen yeni bir sınıf olarak nitelendiriyor. Peki Skoda Roomster bu araçla aynı sınıfta değil mi?
     MİNİCARGO

skoda roomster sw giriş sınıfıdır....minicargo; adıyla yenibir sınıftır......
  • Ben bunları buldum
     MİNİCARGO

MİNİCARGO

MİNİCARGO

• kardeş ben bu scudoya resmen hasta oldum harika bi araba bu yavvv eminim bence Türkiye de de tutulacaktır şahsen ben hasta oldum.
  • ARKADAŞLAR BU ARABA GELECEKMİ NE ZAMAN...
    ÇOĞU ARABANIN RESMİNİ BÖYLE NETE VERİYORLAR AMA TÜRKİYEYE GELMİYOR......GELECEKMİ.....BU
  • Gelirse çok tutar bu Scudo
  • arkadaşlar bu araba türkiyeye gelmeyecek.....keşke gelsede......almanyada var...nette gördüm....ikinci eli....53,450 ytl yazmışlar 2,0 119 bg dizelmiş.........
    türkiyeye gelmeyecek bir arabanın buraya resimlerini buraya koymayalım arkadaşlar...benim gibi herkes seviniyor tam benlik araba diye....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

arkadaşlar bu araba türkiyeye gelmeyecek.....keşke gelsede......almanyada var...nette gördüm....ikinci eli....53,450 ytl yazmışlar 2,0 119 bg dizelmiş.........
    türkiyeye gelmeyecek bir arabanın buraya resimlerini buraya koymayalım arkadaşlar...benim gibi herkes seviniyor tam benlik araba diye....

kim diyormuş gelmeyecek diye

yeni kasa scudo nisan ayında piyasaya çıkıcak.

bayiye gidip detay alabilirsin.

şimdiden hayırlı olsun
  • fiyatı nası ama ....53,000 ytl resmen vito parası.....35,000 ytl civarı olsa amenna....http://tr.automobile.de/dl/hersteller-typ/fiat/scudo.html
    bu adreste fiat scudo yeni araçlar diye altta bir yer var ve orada almanyada satılık ikinci el bu yeni kasalardan bir scudo var.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.