Şimdi Ara

MİNİCARGO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
28.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TOFAŞ-PEJO-CİTROEN Bİ MİNİCARGO YAPCAZ DEDİLER 2008 DE ACABA BUNUN FOTOSUNU BULAN VAR MI ?
    BU ARAÇ NASIL Bİ TİPE BENZER BENCE PARTNER DOBLO KARIŞIMI BİŞEY OLACAK SİZCE ?

• Bende merak ettim bi bakalım bulursak..!
  • çok ilginç bir soru
  • ewet ben arabam.com da görmüştüm ama aradım valla bulamdım şimdi ama ilginç olmuş hiç ticari araca benzemiyo güzel akıcı ilginç bir tasarımı vardı
  • eğer resim konursa şimdiden söyliim FOTOŞOP tur

• quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

eğer resim konursa şimdiden söyliim FOTOŞOP tur

Fotoşop olmayan resim, resim değildir, FOTOŞOP KARDEŞLİĞİ

• Kalıplarını biz yapıyoruz aracın şasesi grande punto ve d200 de olduğu gibi aynı şase ve motor üzerinde üretilecek. Türkiyede üretilip üzerine sadece farklı markaların amblemleri yapıştırılacak ve satış rekorları kırması planlanıyor. Aracın önü aynı grande punto gibi olucak farlar filan aynı tipte yani kısacası grande puntonun sw olanı gibi ama biraz daha yüksek yani resimde yok ama hayal et işte. Daha d200 bile yeni yeni toplanıyor. Minikargonun avrupa trafik anlaşmasına uygun üretileceği ve şehiriçinde her yere rahat giriş çıkış yapacağı söyleniyor. Mesela istanbulda doblolar boğaz köprüsünden geçemiyor ama minikargolar geçicek. Aslında fiat dobloda yaptığı hatayı yapmamak için resim koymuyor. Doblo tipli aracı ilk çıkartan fiattır. Dobloyu fiat tasarladı başka firmalar bu işin kaymağını yedi. O yüzden fiat bu değişik tarzlardaki araçlarıda kaptırmamak için resim koymuyor. Ben d200ü gördüm bence mükemmel bi araç ve piyasadaki megane2 çılgınlığını anında silecek bişey olmuş. Zaten renoda d200ü az çok tahmin etti ve 2007 model meganları makyajlamaya başladı. Bursada test araçları dolaşıyor. Eğer kimse fiata ön yargılı bakmazsa fiatın yeni çıkaracağı araçları alsın heleki şimdi bi sitilo2 geliyor akıllara zarar seat leondan bile güzel olmuş artık siz tahmin edin. Bunuda herkes bilsin fiat eski fiat değil bende puntoyu alırken baya tereddütte kaldım alalı 3.5 ay oldu müşteri memnuniyeti için 10dan fazla aradılar. Kullanım hatası ile kırdığım küllüğü ve torpido kapağını garantiden değiştirdiler. Arabama binen ve kullanan herkes fiat ne yapmış böyle diyor. Benim arkadaşım 4 senedir bora kullanıyor bide benim puntoyu kullandı şimdi borayı satıcam diye tutturdu. Arkadaş yeni astra aldı benim arabayı kullandı oda değiştiricem diye tutturdu artık kimseyi arabama bindirmiycem çevremde herkes puntoya merak sardı. İnsanları en çok cezbeden skydome ve sürüş zevkinin diğer otomobillerden farklı olması oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Suzuki Baleno Kulübü
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sezgintr arkadaşı dediğine göre şehirde her yere girip çıkabilicel bir araç olabilecekmiş. Aklıma Peugeot 1007 tarzı bir ara. geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Kalıplarını biz yapıyoruz aracın şasesi grande punto ve d200 de olduğu gibi aynı şase ve motor üzerinde üretilecek. Türkiyede üretilip üzerine sadece farklı markaların amblemleri yapıştırılacak ve satış rekorları kırması planlanıyor. Aracın önü aynı grande punto gibi olucak farlar filan aynı tipte yani kısacası grande puntonun sw olanı gibi ama biraz daha yüksek yani resimde yok ama hayal et işte. Daha d200 bile yeni yeni toplanıyor. Minikargonun avrupa trafik anlaşmasına uygun üretileceği ve şehiriçinde her yere rahat giriş çıkış yapacağı söyleniyor. Mesela istanbulda doblolar boğaz köprüsünden geçemiyor ama minikargolar geçicek. Aslında fiat dobloda yaptığı hatayı yapmamak için resim koymuyor. Doblo tipli aracı ilk çıkartan fiattır. Dobloyu fiat tasarladı başka firmalar bu işin kaymağını yedi. O yüzden fiat bu değişik tarzlardaki araçlarıda kaptırmamak için resim koymuyor. Ben d200ü gördüm bence mükemmel bi araç ve piyasadaki megane2 çılgınlığını anında silecek bişey olmuş. Zaten renoda d200ü az çok tahmin etti ve 2007 model meganları makyajlamaya başladı. Bursada test araçları dolaşıyor. Eğer kimse fiata ön yargılı bakmazsa fiatın yeni çıkaracağı araçları alsın heleki şimdi bi sitilo2 geliyor akıllara zarar seat leondan bile güzel olmuş artık siz tahmin edin. Bunuda herkes bilsin fiat eski fiat değil bende puntoyu alırken baya tereddütte kaldım alalı 3.5 ay oldu müşteri memnuniyeti için 10dan fazla aradılar. Kullanım hatası ile kırdığım küllüğü ve torpido kapağını garantiden değiştirdiler. Arabama binen ve kullanan herkes fiat ne yapmış böyle diyor. Benim arkadaşım 4 senedir bora kullanıyor bide benim puntoyu kullandı şimdi borayı satıcam diye tutturdu. Arkadaş yeni astra aldı benim arabayı kullandı oda değiştiricem diye tutturdu artık kimseyi arabama bindirmiycem çevremde herkes puntoya merak sardı. İnsanları en çok cezbeden skydome ve sürüş zevkinin diğer otomobillerden farklı olması oluyor.

her seyi anladim da ticari araci nasil 1.kopruden gecircekler onu anlamadim?? arac ticari olmuycak diyosaniz da niye adi minicargo diye sorarim??

• quote:

Orjinalden alıntı: Sezgintr

Kalıplarını biz yapıyoruz aracın şasesi grande punto ve d200 de olduğu gibi aynı şase ve motor üzerinde üretilecek. Türkiyede üretilip üzerine sadece farklı markaların amblemleri yapıştırılacak ve satış rekorları kırması planlanıyor. Aracın önü aynı grande punto gibi olucak farlar filan aynı tipte yani kısacası grande puntonun sw olanı gibi ama biraz daha yüksek yani resimde yok ama hayal et işte. Daha d200 bile yeni yeni toplanıyor. Minikargonun avrupa trafik anlaşmasına uygun üretileceği ve şehiriçinde her yere rahat giriş çıkış yapacağı söyleniyor. Mesela istanbulda doblolar boğaz köprüsünden geçemiyor ama minikargolar geçicek. Aslında fiat dobloda yaptığı hatayı yapmamak için resim koymuyor. Doblo tipli aracı ilk çıkartan fiattır. Dobloyu fiat tasarladı başka firmalar bu işin kaymağını yedi. O yüzden fiat bu değişik tarzlardaki araçlarıda kaptırmamak için resim koymuyor. Ben d200ü gördüm bence mükemmel bi araç ve piyasadaki megane2 çılgınlığını anında silecek bişey olmuş. Zaten renoda d200ü az çok tahmin etti ve 2007 model meganları makyajlamaya başladı. Bursada test araçları dolaşıyor. Eğer kimse fiata ön yargılı bakmazsa fiatın yeni çıkaracağı araçları alsın heleki şimdi bi sitilo2 geliyor akıllara zarar seat leondan bile güzel olmuş artık siz tahmin edin. Bunuda herkes bilsin fiat eski fiat değil bende puntoyu alırken baya tereddütte kaldım alalı 3.5 ay oldu müşteri memnuniyeti için 10dan fazla aradılar. Kullanım hatası ile kırdığım küllüğü ve torpido kapağını garantiden değiştirdiler. Arabama binen ve kullanan herkes fiat ne yapmış böyle diyor. Benim arkadaşım 4 senedir bora kullanıyor bide benim puntoyu kullandı şimdi borayı satıcam diye tutturdu. Arkadaş yeni astra aldı benim arabayı kullandı oda değiştiricem diye tutturdu artık kimseyi arabama bindirmiycem çevremde herkes puntoya merak sardı. İnsanları en çok cezbeden skydome ve sürüş zevkinin diğer otomobillerden farklı olması oluyor.

ARKADAIM D200 ÜZ RESİMLERİNİ KOYAR MISIN BEN DAHA GÖRMEDİM VE MERAK ETTİM ŞİMDİ HEM YENİ YENİ TASARLANIY DİYON HEM BURSADA DOLAŞIY DİYON SANA ZAHMET FOTOSUNU KOYSANA

• D200ün ve minikargonun resimleri yok zaten d200 yeni toplanıyor. üzerinde boyası yok bişeyi yok sadece saç. Minikargo desen anlattığım nedenlerden dolayı fiat resim koyupta dobloda yaptığı hatayı yapmak istemiyor. Bursada dolaşan ise yazdıklarımı iyi okursanız makyajlı megane2.
  • Biri foto koysa ya?
  • d200 un prototipi toplandı daha yanı kalıpları ıslenmeye devam edıyo pıyasaya cıkması ıse onumuzdekı seneyı bulur mınıkargonun ıse daha kalıplarının dokumlerı bıle tofasa gelmedıkı toplanmaya baslansın yanı pıyasaya cıkması 2008 en az 1 senede resım koymazlar bence su an d200 dense toplam 50-60 tane var onlarda tofasın ıcınde deneme aracı olarak gezıyo ama dısarıdan goruntusu gayet guzel..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: exflame

d200 un prototipi toplandı daha yanı kalıpları ıslenmeye devam edıyo pıyasaya cıkması ıse onumuzdekı seneyı bulur mınıkargonun ıse daha kalıplarının dokumlerı bıle tofasa gelmedıkı toplanmaya baslansın yanı pıyasaya cıkması 2008 en az 1 senede resım koymazlar bence su an d200 dense toplam 50-60 tane var onlarda tofasın ıcınde deneme aracı olarak gezıyo ama dısarıdan goruntusu gayet guzel..........

Peki görüntüsü hangi aracı andırıyor? Boyutları yaklaşık olarak ne kadar? Mesela bir MeganeII kadar var mı? Ayrıca Grande Punto'nun ön yüzü mü kullanılmış, yoksa bambaşka bir yüz mü?
  • D200 VE MİNİKARGONUN YÜZÜ PUNTOYLA HEMEMEN HEMEN AYNI. EXFLAMEMİSİN NESİN FAZLA KONUŞMA PİS OPELCİ. BİŞEY BİLİYOSAN KONUŞ...
  • benım ne bıldıgım degıl senın bunlardan ne kadar anladıgın onemlı ben zaten bu kalıpların ıslemelerıyle ugrasıyorum tofastada bu projelerle ılgılenen devamlı gorustugum tanıdıklarım var tmm senın soledıklerın dogru bı sozum yok grande puntoyla aynı sası ve aynı yuz kullanılıyo ama mınıkargonun dokumlerı daha tofasa gelmedı nasıl oluyoda bu aracı topluyolar ben onu anlamadım........
  • d200 de aynı sası ve yuz kullanıldı soledıgın gıbı megane ıı yı andırıyo ama sadece boyutları... puntoyla bır tek benzerlık bunler cunku bırı ıtalyada uretıldı bırı turkıyede uretılecek ama buna 1,9 jtd motor koymalarını ısterım gercekten ıyı gıdıyo...........
  • megane2, 2006 yılında makyajlandı ve makyajlı modelleri piyasada..

2008de Megane III bekleniyor. Bir yıl için makyaj olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: exflame

benım ne bıldıgım degıl senın bunlardan ne kadar anladıgın onemlı ben zaten bu kalıpların ıslemelerıyle ugrasıyorum tofastada bu projelerle ılgılenen devamlı gorustugum tanıdıklarım var tmm senın soledıklerın dogru bı sozum yok grande puntoyla aynı sası ve aynı yuz kullanılıyo ama mınıkargonun dokumlerı daha tofasa gelmedı nasıl oluyoda bu aracı topluyolar ben onu anlamadım........

Bak güzel kardeşim sen körmüsün nesin benim yazdıklarıımı baştan sona kadar oku bakalım ben minikargo toplanmaya başladı diye bişey yazmışmıyım. Ben sadece d200 yeni yeni toplanıyor yazdım. Önce düzgün bi şekilde oku sonra yorum yaz adamıda deli etme. Mademki megane2 2006 yılında makyajlandı ben o zaman hiç 2006 megane2 görmemişim. Bursada gördüğüm farı stobu farklı olan test plakalı megane2ler 2006 model o zaman. Çünkü ben o arabaları daha yeni görüyorum. Stoplarını filan baya değiştirmişler.

• Neyse...sonuç olarak vatana millete hayırlı olsun..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.