Motor seçeneklerini bilen var mı? 1.3 mj 90 olsa bide tam süper olur
motor seçeneklerini avni abi biliyordur belki resimler için teşekkürler avni bay
alçak mini doblo deselerde olurdu
Göstergeler, direksiyon,koltuklar Puntodan, havalandırma kanalları Doblo'dan. Test aracı olduğundan mı böyle yoksa nihai hali mi bu? Bence bu araca özgü farklı bişeyler yapmalılar.
quote:
Orjinalden alıntı: kkvan
Göstergeler, direksiyon,koltuklar Puntodan, havalandırma kanalları Doblo'dan. Test aracı olduğundan mı böyle yoksa nihai hali mi bu? Bence bu araca özgü farklı bişeyler yapmalılar.
selamlar...... minicargoda bazı fiat parçaları elbet kullanılacaktır...ancak yukarda da söylediğim gibi geçiçi iç görünüştür...yani test araçlarında herzaman mevcut bazı parçalar kullanılır...yeni tasarımlar test edilir...son durum ekim ayında belli olup ilk görücüye kasım fuarında çıkacaktır...ilk etapta cargo ,sonra otomobil ruhsatlı panorama seneye de ticari ruhsatlı combi modelleri çıkacaktır..benzinli ve dizel güncel motorlar kullanılacak..belki yeni geliştirilen küçük hacimli-yüksek güçte eko-benzinli motorlar da eklenebilir.. saygılarımla................
Arkadaşım fiat-pejo ve citroen 30 yıldır birlikte ticari araç üretiyorlar.
senin bundan pek haberin yok heralde.
ya bu bursada çekilen fotolar çok ilginç.trafikte var mı bunlardan?birde neyini test ediolar ki?malzeme nedir.bana karton gibi geldi
psa mınıcargo sadece tıcarımı olcak koltukluda olacakmı fıyatı ne olcak acaba
quote:
Orjinalden alıntı: gogigogi
psa mınıcargo sadece tıcarımı olcak koltukluda olacakmı fıyatı ne olcak acaba
Bunlar minicargo değil. Yeni Scudo...
mınıcargo-ducato-scudo hep 3 ü 1 yerde olcak herhalde
Alıntıdır. Bunlar da budak1903 nickli arkadaşın istanbul Beşiktaşta katalog çekimleri esnasında yakaladığı Minicargo. Üstteki fotolarla farklı. Ama bu çok daha güzel bence. Renk de çok güzel.
nie yabancı plaka bu ara?birde ne zmn piyasaya cıkacak?fiyat aralığını bilen varmı?combi tipi camlısı olacakmı?
tek kelime: bayıldım
bi renk bi arabaya bu kadar yakışır valla.combi beklioruz acele etsinler lütfenn
aracı dün sabah gördüm hemen fotoları çektim ilk izlenimlerim olumlu araç dodlodan bir sınıf küçük boyut olarak istanbul gibi büyük şehirlerde çok satacak gibi duruyor tam tüpçü-sucu arabası her yere girer çıkar 1.3 multijetle araç piyasayı hareketlendirir binek versiyonu ilk çıkaran aslan payını kapar
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
quote:
Orjinalden alıntı: havnitekin
fiat d200 prototype bilgisayar çizimidir
valla güsellmiş haa çok şık duruyor
BU RESİM 2002- 2006 COROLLA NIN İKİZ KARDEŞİ GİBİ....GÖZLERİM YANILIYORMU ?.....ARKADAŞLAR ?...
BU RESİM 2002- 2006 COROLLA NIN İKİZ KARDEŞİ GİBİ....GÖZLERİM YANILIYORMU ?.....ARKADAŞLAR ?...
budak _1903 keşke resimleri buraya koymadan önce teelif hakkı filan istesyidn arabam.com haberi çalmış bide resimlerin üstüne kendi amblemlerini koymuş slk....
oldum olası doğan gurubunu sevmem zaten benden koca bir
Arkadaşlar geçen seçimlerden önceki cuma günü bu minikargo denen araçlarla ( tahmini 20 kadar vardı) bursadan yalovaya kadar önlü arkalı beraber geldik resimlerdeki o sağındaki solundaki kabartmalar tamamen şişirme araç gördüğüm kadarı ile resimlerdekinden daha zarif zaten bazı arkadaşlar kardeş oto resimlerini koymuş. Bu aracın 1. köprüden geçmesini tam anlayamadım araç ticari olur ama kapalı kasa kamyonet mi yoksa minibüsmü geçecek ? çünkü bizde bir ara vw minibüs vardı araç ruhsatta ticari yazıyor mtv vergisini minibüs olarak ödüyor ve her yıl fenni muayeneye gidiyordu 1. köprüdende geçiyordu acaba bunun konumu ne olacak eğer doblo gibi kapalı kasa kamyonet geçerse çarşı pazar karışır walla ama otomobil olarak gelirse fenni muayene ve mtv vergisi açısından çok daha avantajlı olur sonuçta buna çok benzeyen skoda romstar da otomobil olarak geçiyor bakalım hayırlısı artık türk milleti doblo tarzı yada sw araçları çok tutmaya başlayınca doğal olarak pazar bu konumda genişliyor.