Mini mini bir soru soracagim. Diyelim yeni bir hesap actim. Pazartesi günü yeni paket geldigi zaman, sadece shadowlandsi alip bedava 30gunluk oyun seysi ile oynayabiliyor muyum? Yeni sistem boyle diye duydum ama ne kadar dogru bilmiyorum emin olmak icin sorayim dedim. Bfa falan almama gerek yok degil mi? Hatta simdi alsam shadowlandsi olmuyor mu ki, illa pazartesi mi almam lazim. Biraz kasilsaydim o zamana kadar iyiydi :p < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 19 Kasım 2020; 11:7:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Minicik bir soru
-
-
dediğin gibi SL ve 30 gün süre alıp oynayabilirsin, şimdi veya pazartesi fark etmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre510dediğin gibi SL ve 30 gün süre alıp oynayabilirsin, şimdi veya pazartesi fark etmez
Eskiden wow chest vardi, oyun suresi vs de veriyordu. Yeni bir hesap ile sadece shadow aldigimda 30 gun vermiyor mu? Ekstra sure de mi almam gerekiyor 0 hesapla? Eh kalsin oyleyse cok pahali :p tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kage.Eskiden wow chest vardi, oyun suresi vs de veriyordu. Yeni bir hesap ile sadece shadow aldigimda 30 gun vermiyor mu? Ekstra sure de mi almam gerekiyor 0 hesapla? Eh kalsin oyleyse cok pahali :p tesekkurler
Alıntıları GösterRus hesap ile başlayabilirsin yarı fiyatına denk gelir...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
World of Warcraft : Shadowlands'in paket çeşitleri var içerisinde 30 gün Game Time çeşidi olan
World of Warcraft: Shadowlands Epic Edition (75 €) 'luğunu almak zorundasın
World of Warcraft: Shadowlands Basic Edition (39.99€) 'luğu ve Heroic Edition (55€) 'luğunda Game Time yok.Yanlış bir hesaplama içerisine girme bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 19 Kasım 2020; 13:22:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X