Şimdi Ara

minidump klasörü incelemek ! acİl ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EasyBell
    Öncelikle anakartım da dual dımm slotu var 16gb'a akar ram destekliyor 4 gb tek modul almamın sebebi ise ileride 8gb'ta güncelleyecek olmam... Hala hala win7 spsiz versiyon kullanıyorum ve hiç mavi ekran hatası almadım...

Selam
    Ben önerimi ve olması gerektiği şekilde gerekeni yazmıştım.. Fakat tek modül 4 GB RAM'i garantiye gönderdiğinizden tekrar değişerek gelene kadar bilgisayarsız ne yaptınız?
    Ayrıca; büyük ihtimalle anakartınızda 4 adet RAM sulotu olduğunu sanıyorum. Buraya 2x4 adet RAM takarak, 8 GB'ye yükseltebilirdiniz.
    Neyse; Yazdığıma pişman oldum zaten.. Büyük ustalar varken benim yorum yapmak ne haddime..
    Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Öncelikle anakartım da dual dımm slotu var 16gb'a akar ram destekliyor 4 gb tek modul almamın sebebi ise ileride 8gb'ta güncelleyecek olmam... Hala hala win7 spsiz versiyon kullanıyorum ve hiç mavi ekran hatası almadım...

Selam
    Ben önerimi ve olması gerektiği şekilde gerekeni yazmıştım.. Fakat tek modül 4 GB RAM'i garantiye gönderdiğinizden tekrar değişerek gelene kadar bilgisayarsız ne yaptınız?
    Ayrıca; büyük ihtimalle anakartınızda 4 adet RAM sulotu olduğunu sanıyorum. Buraya 2x4 adet RAM takarak, 8 GB'ye yükseltebilirdiniz.
    Neyse; Yazdığıma pişman oldum zaten.. Büyük ustalar varken benim yorum yapmak ne haddime..
    Kolay gelsin..

Yazdığınızdan pişman olmanıza gerek yok sizi aşşağılayacak bir kelime kullanamdığımı düşünüyorum önerileriniz için teşekkür ederim ancak size katılmak zorunda değilim. Bende sorunumu nasıl çözdüğümü anlattım insanlar farklı çözüm önerilerine ihtiyaç duyuyorlar bu yuzden sıkılmanıza kızmanıza gerek yok... Evimde sadece o bilgisayar yok bir çok cihaz var o bilgisayarı kullanamadım ancak işlerimi laptop'umdan hallettim... Benim anlattıklarımı biraz yanlış anladınız galiba anakartımda 2 tane ram slotu var bende ileride 8 e güncelleyeceğim için tek modul 4gb aldım anlayabidiniz mi ?
    Siz işletim sisteminde bir problem olduğunu söylediniz bende yeni ramimla hiç mavi ekran hatası almadığımı belirttim yani sizin anlattıklarınız doğru olabilir ancak benim için doğru çözüm önerisi değildi ama başkaları için işe yarayabilir ! Öneriniz için teşekkür ederim. benim işime yaramayan önerileriniz umarım başkalarının sorununu bir nebze olsun çözer iyi günler....

EDİT: EKSİK İÇERİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EasyBell -- 9 Temmuz 2012; 11:31:32 >

• konuyu hortlakmak istemem ama benim bilgisayarımda battlefield 3 premium edition var ve o oyunda habire bilgisayarım donuyor.Rest atmadna düzelmiyor.banada mavi ekran hatası veriyor.
    Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.48
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 124
    BCP1: 0000000000000000
    BCP2: FFFFFA80048C6038
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 0000000000000000
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\052814-22261-01.dmp
    C:\Users\Xbox 360\AppData\Local\Temp\WER-64646-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

İşin ilginç tarafı minidumbp klasörünün içinin boş olması.Gizli klasörü göster dediğimde sonuç gene aynı.Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar

• minidump klasörünü nasıl oluşturup upload ediyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Ağustos 2014; 14:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

minidump klasörünü nasıl oluşturup upload ediyoruz?

Bilgisayar, Windows, System, System 32, minidump

Bu klasörü kopyalayıp Winrar arşivine sıkıştır daha sonra Upload et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Bey*

minidump klasörünü nasıl oluşturup upload ediyoruz?

Bilgisayar, Windows, System, System 32, minidump

Bu klasörü kopyalayıp Winrar arşivine sıkıştır daha sonra Upload et

klasörün içi boş çıkıyor.dizinin resmini ekledim.
     minidump klasörü incelemek ! acİl !

• Hiç mavi ekran verdi mi bilgisayar?

• evet verdi.ama olay günlüklerinden baktığımda minidump dosyası oluşturulamıyor diye hata aldım.acaba ondan dolayı mı?
  • şu an iş yerimizdeki pc deyim.belirttiğiniz dosya yoluna girdiğimde herhangi bir dmp dosyası göremiyorum bu pc de.evdeki bilgisayarım mavi ekran verdi ve onun system dosyası bomboş.alttaki resim işyerimizdeki pc ye ait.
     minidump klasörü incelemek ! acİl !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 28 Ağustos 2014; 17:26:41 >
  • Dosyalar ve klasörler gizli olabilir isterseniz bir onu teyit edin

• beyler bf3 oynadıktan sonra bende 2 kere mavi ekran aldım bi bakabilir misiniz ?

https://mega.co.nz/#!JtMCxZZQ!I_65F1PG8GKLp5n5uI51AxecNwd3stIscnSDigddMMk
  • arkadaşlar bu mini dump dosyasını okuyaabilecek biri varmı ? farklı bir hatada bende var dosyayı atsam bir hayırsever okuyabi,lirmi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.