Şimdi Ara

Minig Sistemlerinden satılan ekran kartları ne kadar sağlıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar minig sistemlerinden çıkan ekran kartları doldu satış mağazaları ben anlamıyorum adamlar 1 yıl boyunca 7 24 çalışan ekran kartını nasıl o kadar yüksek fiyata satıyor sıfırı ile arasında 200 300 lira oynuyolar zaten piyasanın içine etmişler zamanında 1000 liraya alınan kartları hem kullanıp hemde faiş fiyattan satıyorlar bizim millette alıyor .
    Sizce bu sistemlerden çıkan ekran kartları alınır mı ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben alıp şu anda aktif kullanan birisi olarak alınmamasını tavsiye ediyorum.

Sürekli aktif olan kart alıncak içine sinmiyor insanın sonuçta elektronik ürün ne kadar düzenli kullanım olursa olsun.

Son olarak normal olarak kullanılmış bile almak riskli birde fiyat olarak zaten sıfıra yakın isteniyor.

Elimden ilk fırsatta çıkarıcam ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALMAYIN ALDIRTMAYIN

• Bence alınmaz yeni serinin bir düşük modelini 0 almak için bekleyin. Mesela 1070 alcana bekle 1160 al.

• Selamlar,

Ekran kartları otomobil gibi k.m. yaparak yıpranmazlar. ayrıca f/p olabilmeleri için voltajlar ve saat hızları ağaıya çekilir kullanım boyunca.
    Fiyata gelince ; hemen gözüme ilk çarpan ilanlardan bir tanesihttps://forum.donanimhaber.com/firsat-asus-rog-strix-gtx-1070-o8g-1900tl--133580744

gtx 1070 1900 tl'ye satıyor. şu anda sıfırı kaç para ???? en az 2600-2800 tl.

ayrıca garantisi de devam ediyor. 1-1.5 yıl garantisi varsa bence hiç düşünmeden alın. yeni gelecek kartların ucuz geleceğini filan mı zannediyorsunuz?
  • ben alacak olsam özellikle mining kartı alırım özellikle üst seviye kartlarda..

minerlar sıcaklıgı yüksek tutmazlar temiz tutarlar voltaj vermezler %100de değil 80de 70de kullanırlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.