Şimdi Ara

minik ihtiyaç : Ford KA [ YENI EDIT GELDI ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • minik ihtiyaç : Ford KA [ YENI EDIT GELDI ]

18 yaşındayım, ilk arabam olacak. işimi görecek az yakan - ufak ve seri - her yere sığan - problemsiz - piyasasi önemli degil bir araba bakıyorum. bu paraya lada vega veya mazda 323 düşündüm ama bu daha güzel geldi. en azından uçan teneke tofaslardan daha iyi olduğunu düşünüyorum.

EDIT

bu arabaya bakıyorum veya twıngo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 5 Ocak 2019; 2:3:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ford KA, boyutuna bakılınca az yakan bir araç gibi algılanıyor ama az yakmıyor. Atmosferik her Ford gibi, siz gaza bastıkça yakan bir araçtır.
    Motor bloğunun bulunduğu bölge çok dar olduğundan, tüm motor aksamı tıkıştırılmış gibidir ve birçok parçayı sökebilmek için çok fazla emek harcanır.
    Ustalar, Ford KA'nın motor kısmının yani kaput altının darlığını bildiklerinden, kolay kolay tamire yanaşmazlar ve usta kaprisi ile tanışmanız olasıdır.
    Radyatörü kronik sorunludur ve arada bir değiştirmek gerekir.
    İçi kümes gibidir ve arkaya ancak 2 tavuk sığar.
    Devir göstergesi yoktur ve bu da acemi şoförlerin araca şarkı söyletmesine neden olur.
    Her hafta bir yerinin, özellikle de elektrik aksamı ile ilgili bir yerinin bozulmasına hazırlıklı olun.
    Yaşı neredeyse 20 olmuş, genelde sanayide ve iş görecek kadar bakım yapılmış olma ihtimali yüksek bir araçtır çünkü zaten çıkış amacı düşük bütçeli insanlardı.

Şimdi biri çıkıp "Benim Ford KA'mda bu tür şeyler hiç olmuyor, o yüzden de bu bilgiler yanlış!" diye atlayacak olursa, bundan sonra o arkadaşla samimi olun ve aracınıza o kefil olsun.

Şahin ya da Doğan almanızı tavsiye etmeyeceğim ama Ford KA da almayın.
  • Ford KA'larda kronik sorun fazla olduğunu duymuştum. Gerek dönüş çapının fazlalığı, park kolaylığı ve yakıtı bakımından aynı zamanda bir kullanıcısı olduğum Renault twingo'yu önerebilirim. Elektrikli direksiyonunu serçe parmağınızla bile döndürebilirsiniz. camlar da elektriklidir. imkan bulursanız bir içine oturun ondan sonra karar verin. dışından göründüğünün aksine içi geniştir tasarımından dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 4 Ocak 2019; 14:41:9 >
  • Araç güzelse kimseyi dinleme al derim. Hangi aracı sorarsan bunda şu sorun var diyecekler. Ya da son sahibi olursun gibi boş laflar. Motor mekanik kısıma baktır içine sinerse al. Tek tavsiyem 4 kapı baksan daha iyi

• Ford ka 1.6 street

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ir10 -- 4 Ocak 2019; 15:1:46 >
  • ir10 kullanıcısına yanıt
    evet bu modellerine de baktım 1.6 street modeli ama fiyat olarak beni aşıyor yaklaşık 35-40k arası değişiyor. benim şuan 15k taş çatlasın 20k veririm. inşallah ilerde alırım böyle birşey.

• 2 yıl kadar Ford KA kullandım. Son olarak da, lafımı dinlemeyen bir iş arkadaşım 2 yıl önce KA aldı ve geçtiğimiz aylarda sattı.
    KA'nın da, eğer makul bir rakamla ilan verilirse satılması sorun değil. Ama bunun dışındaki herşeyi sorundur. Muhtemelen siz de benim gibi ve arkadaşım gibi uyarıları gözardı edip satın alacaksınız ama ben üzerime düşeni yapıp, uyarmak istedim.
  • ErcanD. E kullanıcısına yanıt
    evet doğru, arkadaşıma sorduğumda çok güzel alalım gezelim, diğeri napcan bunu Tofaş al daha iyi diyor. o yüzden çok kararsız kalıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disco'ya Giriş Meselesi[ACIL]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • webbie kullanıcısına yanıt
    ne gibi sorunlari vardi?

• Geçiş araçları için şekil şukul araba yerine parçası bakkalda olan araçlar öneriyorum ben palio malio gibi araçlar. Hata uno twingo gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

ne gibi sorunlari vardi?
    Ford KA, boyutuna bakılınca az yakan bir araç gibi algılanıyor ama az yakmıyor. Atmosferik her Ford gibi, siz gaza bastıkça yakan bir araçtır.
    Motor bloğunun bulunduğu bölge çok dar olduğundan, tüm motor aksamı tıkıştırılmış gibidir ve birçok parçayı sökebilmek için çok fazla emek harcanır.
    Ustalar, Ford KA'nın motor kısmının yani kaput altının darlığını bildiklerinden, kolay kolay tamire yanaşmazlar ve usta kaprisi ile tanışmanız olasıdır.
    Radyatörü kronik sorunludur ve arada bir değiştirmek gerekir.
    İçi kümes gibidir ve arkaya ancak 2 tavuk sığar.
    Devir göstergesi yoktur ve bu da acemi şoförlerin araca şarkı söyletmesine neden olur.
    Her hafta bir yerinin, özellikle de elektrik aksamı ile ilgili bir yerinin bozulmasına hazırlıklı olun.
    Yaşı neredeyse 20 olmuş, genelde sanayide ve iş görecek kadar bakım yapılmış olma ihtimali yüksek bir araçtır çünkü zaten çıkış amacı düşük bütçeli insanlardı.

Şimdi biri çıkıp "Benim Ford KA'mda bu tür şeyler hiç olmuyor, o yüzden de bu bilgiler yanlış!" diye atlayacak olursa, bundan sonra o arkadaşla samimi olun ve aracınıza o kefil olsun.

Şahin ya da Doğan almanızı tavsiye etmeyeceğim ama Ford KA da almayın.

• Bende bu araclardan bakiyordum ancak gidip gordugumde disaridan gorundugu kadar iceriden guzel gorunmuyor. Icine hic bindiniz mi bilmiyorum ancak icerisindeyken verdigi hava bir oyuncak arabanin icerisindeymis hissi uyandiriyor. Arabada degilmissinizde sanki bir karton kutunun icerisindeymissiniz gibi, dolayisiyla ben Ka bakmaktan vazgectim.

Elbette bu fiyat araligindaki araclarda guvenligi ust duzey aramak bastan hata ancak arac cidden hic guven vermiyor. Broadway, Uno ve ustteki arkadasinda bahsettigi uzre Twingolar en azindan aractaymis hissi veriyor, cok fazla tedirgin etmiyor.

Kus serisini inceledim ancak bunlarida kimse onermiyor sanirim en zor fiyat araligi 15-20 bin arasi.

Su aralar ben 2005 Dacia Solenza modellerine bakiyorum,bir goz atabilirsiniz. 16.000 civarina temiz araclar bulunabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla küçük 2 kapılı alacaksan twingo al yoksa 323 iyi arabadır kasası düzgün, çürüksüz bulursan al memnun eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alırsınız almazsınız fikir sizindir ama bence karar vermeden önce mutlaka bir twingo bulup içine oturun, mümkünse bir kaç tur atın kesin kararınızı daha sonra verin. demek istediğimi ancak bunu yaptığınızda anlayabileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 4 Ocak 2019; 17:28:52 >
  • Zamaninda sifir almistik hey gidi günler hey. 1.3 kirmizi klimasiz ozel plaka.
    kalorifer muslugu hariç hiç de sorun yasamadik. Satali 1 sene olmadi daha.
    bastimi yakar ama o devirde yaktigi can yakmazdi. Son yillarda yazin her hafta izmir -bodrum yaptik birde.
    piyasada cahil elinde hiş olmuş cok araba var . alırken dikkat sart.Bunlarin facede bir konusu var oraya bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Ocak 2019; 20:14:24 >
  • Suzuki alto 2005 al derim her özelliği var az yakar küçük araç

• Allah düşmanımın başına vermesin,ne diyelim öyle bir araç.
  • Twingo bakabilirsin hocam
  • 99-2000 fiesta al

18-19-20 civarı fiyatları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 4 Ocak 2019; 21:16:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TWINGOLARA BAKMAYA KARAR VERDIM
  • twingo 99 model ve üstü bakarsanız daha iyi olur çünkü 99 üstü makyajlı kasa olarak geçer torpido ve tampon gibi farklılıklar var. tenteli alıyorsanız almadan önce oto yıkamacıya gidin dıştan tazyikli su tutturun su almıyorsa sağlamdır. tente su almaz ama eğer alıyorsa sahibi araca bakmamıştır biraz da bunu gösterir. twingoların hepsinde klima olmaz klimasız yapamam diyorsanız da klimalı modellere yönelin. açılıp kapanan torpido kapağı varsa klima yoktur ufak göz varsa klima vardır bu şekilde fotoğraftan anlayabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.