Şimdi Ara

Minimum 720p araç geri görüş tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar araçlarımız için donanıma özen gösterenler muhakkak vardır, aracıma multimedia sistemi montaj yaptırdım fakar içerisinden çıkan geri görüş kamerasından memnun değilim bu görüntü kalitesi kişiden kişiye değişir, mesela evimizde 1080p tv var ben 4k istiyenlerdenim anlatabildimmi bilmiyorum yani kısacası geri görüş kamerası özellikle gece görüntüsü için kaliteli bir kamera aramaktayım şuan cihazın içerisinden çıkan ürünün linkini aşağıda sizinle yaplaşıyorum idare edermi aslında eder ama beni tatmin etmiyor,

araştırmalarım sonucu bulduğum ürün ise

Sizlerden ricam bu konuda benim gibi araçlarında özellikle geri görüş kamerasını değiştiren ve memnun olan minimum 720p kalitesi sunmakta cihaz kullanan arkadaşlarım varsa gece ekran görüntüsü atabilirlermi.

Not: Ayrıca sizden bir ricam mod arkadaşlarda müsade ederse konu benim gibi arayışta olan muhakkak bir çok kişi vardır one çıkartmak için oy verirseniz gündemde kalmasını sağlıyabiliriz.

Şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKaLL3678 -- 5 Ekim 2018; 13:6:19 >

• Çözünürlükten ziyade lens kalitesi önemli. 4K görüntü çamur gibi de olabilir çünkü. Maalesef özellikle sonradan takılan geri görüş kameraları yüksek kaliteye izin veren bir arabirim kullanmıyor. 90'lı yılların teknolojisi hala. Genelde analog. Elinizden geliyorsa kendiniz yapabilirsiniz dijital bir geri görüş kamerası ama hem elektrik hem yazılım hem mekanik işi var.

Ama şu Xiaomi'nin ürününü denemek isterdim ama sadece kendi cihazlarına bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gezen Tavuk -- 5 Ekim 2018; 13:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gezen Tavuk

Çözünürlükten ziyade lens kalitesi önemli. 4K görüntü çamur gibi de olabilir çünkü. Maalesef özellikle sonradan takılan geri görüş kameraları yüksek kaliteye izin veren bir arabirim kullanmıyor. 90'lı yılların teknolojisi hala. Genelde analog. Elinizden geliyorsa kendiniz yapabilirsiniz dijital bir geri görüş kamerası ama hem elektrik hem yazılım hem mekanik işi var.

Ama şu Xiaomi'nin ürününü denemek isterdim ama sadece kendi cihazlarına bağlanıyor.
    Dediğiniz aslında mantıklı bir yaklaşım fakat bakalım herhangi bir çözüm bulamazsak yapılamıyacak bişi değil açıkçası.
  • İlk linkteki ürün ÇÖP.

Kendi aracıma şu kamerayı taktım, gece görüş özelliği ve netliği muhteşem ötesiydi.

Kameranın yanlarında fotoğraftaki gibi zınbırtılardan olsun. Eğer alacağın kamerada yoksa alma kesinlikle.

aliexpress.com
    US $22.34 |Nightvision 4 LED CCD Chip Araç Dikiz Ters KAMERA OPEL Astra H/Corsa D/Meriva A /Vectra C/Zafira B, FIAT Grande Aliexpress.com'da | Alibaba Grup
    https://tr.aliexpress.com/item/Nightvision-4-LED-CCD-Chip-Car-Rear-View-Reverse-CAMERA-for-OPEL-Astra-H-Corsa-D/32331681623.html

• Gece görüşü kaliteli bir araç kamerası bulman çok zor iyi bir harici aydınlatma olması lazım bunlarda genelde ek kızılötesi ledler vardır ama sadece çok makul yakın bir seviyede cisimlerin görünmesi için, ayrı bir aydınlatma kursan oda trafik için uygun olmaz.

Attığın kameranın lensi nedir bilmiyorum ama gece o senin istediğin verimi vermaz. Bikere 70 Mai bu değil attığın 3-4$ lık dandik bir kameraya benziyor gecesi felaket olur heralde he ır led nede normal aydınlatma var aydınlatma yoksa güzel görüntü alamazsın...

Ben gece görüşte servisin taktığını kullanıyorum. Park kayıt vs yapmıyorsan geri vites kamerasının idareten bişey olması yeterli gelir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

İlk linkteki ürün ÇÖP.

Kendi aracıma şu kamerayı taktım, gece görüş özelliği ve netliği muhteşem ötesiydi.

Kameranın yanlarında fotoğraftaki gibi zınbırtılardan olsun. Eğer alacağın kamerada yoksa alma kesinlikle.

https://tr.aliexpress.com/item/Nightvision-4-LED-CCD-Chip-Car-Rear-View-Reverse-CAMERA-for-OPEL-Astra-H-Corsa-D/32331681623.html
    Araştırdığım kadarı ile benim araca uygun olan modeli bu galiba burda kalsın şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Gece görüşü kaliteli bir araç kamerası bulman çok zor iyi bir harici aydınlatma olması lazım bunlarda genelde ek kızılötesi ledler vardır ama sadece çok makul yakın bir seviyede cisimlerin görünmesi için, ayrı bir aydınlatma kursan oda trafik için uygun olmaz.

Attığın kameranın lensi nedir bilmiyorum ama gece o senin istediğin verimi vermaz. Bikere 70 Mai bu değil attığın 3-4$ lık dandik bir kameraya benziyor gecesi felaket olur heralde he ır led nede normal aydınlatma var aydınlatma yoksa güzel görüntü alamazsın...

Ben gece görüşte servisin taktığını kullanıyorum. Park kayıt vs yapmıyorsan geri vites kamerasının idareten bişey olması yeterli gelir...
    Yani abi boşuna kürek sallama diyorsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde merak ettiğim f30 ekranına kodlama ile getirebilir miyiz bunu acaba? Kabloyu tak çalıştır gibi olmayacak sanırım. Bi kodlama şart aracımda. Yoksa bende çekicektim hattını ama boşada çekmiş olmak istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Benimde merak ettiğim f30 ekranına kodlama ile getirebilir miyiz bunu acaba? Kabloyu tak çalıştır gibi olmayacak sanırım. Bi kodlama şart aracımda. Yoksa bende çekicektim hattını ama boşada çekmiş olmak istemedim.
    Usta sizin işiniz bizimkinden daha zor aldın tak fişe çalıştır olmuyor ama izmirde isen bir arkadaşıma yönlendirebilirim ve yahut telefonunu veririm ona derdini anlatırsın oda sana yapılabilicekleri anlatır.
  • JaCKaLL3678 J kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Ankara dayım bende. Arabaya Led taksan kodlatman lazım ne naletmiş Valla eğer varsa öyle bi imkan çok memnun olurum en azından danışmış olurum yanlış bi ürün almayalım boştan yere özelden numarasını verebilirseniz çok makbule geçer.
  • Dolar uçmadan önce bu kamera hb de 59 lira civarına satılıyordu. Şuan ne oldu bilmiyorum. Eğer uyguna temin ederseniz kamera bölümünü söküp şuanki plaka aydınlatmasına yapıştırın acıyı ayarlayıp. Zaten altta kaldıgı için hiç bir şey farketmemiş olur işlevsellikte.

Ben iyi gösteren bir kamera alacağım diyorsanız her halukarda min 100tl vereceksiniz. Ucuz etin yahnisi diyerek bu işe girmeniz saçma olur.

• Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Valla acikcasi suanki aracin uzerindeki multimedia nin icinden cikan kamera yeni aldigim bir kamera degil yani bunun icin daha kaliteli birsey dusunuyorum 200 300 tl ye kadar dusunuyorum 100 tl bisi degil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın hort oluyor da geri görüş kamerası lan bu 4K'yı ne yapacaksınız? Geri vitese takıp film mi çekecektiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.