Şimdi Ara

Minimum 8 mp 720p androidli telefon tavsiyesi ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun süredir cep telefonu konusundan uzak kaldım.bundan 2 yıl öncesine kadar yılda 2-3 telefon değiştirirdim.en son se c905 telefonda kaldım.telefona hala hastayım.fakat artık daha güncel bir model almayı düşünüyorum.benim için kamera çok önemli.hem fotoğraf hem de video iyi olmak zorunda.başlıca aradığım özellikler;
    android işletim sistemli
    min 8 mp fotoğraf
    min 720p 30 fps video
    min 3.7 inc ekran
    min 1 ghz işlemci
    yeterli bir ekran çözünürlüğü(min 700-800 pixel)

başlıca aradığım özellikler bunlar.2. el olarak 600-700 tl civarı bir cihaz düşünüyorum.
    ben sonyericsson hastası birisi olarak aklımdaki model xperia neo modeli.sizce iyi bir fikir mi?
    samsung wonder sizce kamera olarak beni tatmin eder mi?
    xperia neo ve wonder arasında sizce hangisini tercih etmeliyim.ya da sizin bana tavsiye edebileceğiniz başka marka model var mı?
    htc, lg, sony ericsson, motorola, samsung markalardan 600-700 tl civarı alabileceğim en iyi cihaz sizce hangisi?tavsiyelerinizi bekliyorum.saygılar

• Xperia Neo Xperia ray Xperia arc / arc s Htc Desire S Xperia U P samsung galaxy
  • bugün neo aldım.salı günü elime ulaşır inşallah.sanalpazardan 12 taksitle 580 tl'ye inşallah hayırlısı bakalım.
  • Neo ise iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Neo alabilirsin.Motorala Atrix vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Neo ise iyi fiyat.

evet neo modelini aldım.neo v'yi yolda bulsam almam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

bugün neo aldım.salı günü elime ulaşır inşallah.sanalpazardan 12 taksitle 580 tl'ye inşallah hayırlısı bakalım.

yurt dışımı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Neo ise iyi fiyat.

evet neo modelini aldım.neo v'yi yolda bulsam almam zaten

2. el mi kardşe o fiyat
  • telefon 2.el.sadece 15-20 gün kadar kullanılmış.yurtdışı değil.15 ay daha garantisi var.yanılmıyorsam hepsiburadadan alınma, teleservice garantili.
  • sanal pazarda hangi satıcıdan aldığını yazar mısın telefon eline ulaşırsa ?
  • hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knidos -- 2 Temmuz 2012; 14:24:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enayi07

sanal pazarda hangi satıcıdan aldığını yazar mısın telefon eline ulaşırsa ?

muslu34 nickli arkadaştan aldım.bugün elime ulaştı.beklediğimden daha temiz çıktı..şuan kullanmaya çalışıyorum.inşallah bilmediğim başka birşeyi yoktur.
  • en yeni kullanıcı olarak biraz yorum alabilir miyiz?
  • herşey iyi hoş da bu telefonda 3g görüntülü konuşma olmaması çok saçma.ben öndeki kamerayı görünce pek araştırmadan aldım.bir de kamerasının c905 ile bu kadar farklı olabileceğini hiç düşünmedim.fotoğraflar hoşuma gitmedi.fotoğraf çekimi ve 3g görüntülü arama haricindeki herşey güzel.
  • bir de ben geçmişten beri hep xenonlu telefon kullandığm için yetersiz gelmiş olabilir.çok şey bekliyorum herhalde(k800-k850-c905-xperia neo)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.