Bildirim
Mining yapılmış psu alınır mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fiyat olarak iyi bir fırsat olduğunu düşünelim;
marka ve modele göre değişkenlik gösterebilir. eğer bilindik bir markanın, kaliteli bir modeli ise neden olmasın. fiyatı uygun ve yurtiçi garantisi de varsa, bir problem olmayacaktır. eğer yurtdışı ürünü ise, yine bir problem olması durumunda mağdur olmazsın. en kötü ihtimalle kargo ücreti ödeyip üreticiye gönderir rma'dan değişim alırsın -
Alınır. Zaten kaliteli psu'lar seçiliyor rigler için. -
Ağır yük altında 7/24 çalışan PC bileşenlerini alırken iki kere düşünmek gerekir. Ne kadar süre mining yapıldığını bilmek gerekir. Yıpranma oranı ile fiyatına bakarak karar verin. -
Hocam kendim için konuşayım, güç gereksiniminin çok çok üzerinde bir psu kullanıyorum ve cidden temiz ve serin tutuluyor. Aletin temizliğinden belli olur zaten ilaveten yüksek güç gereksinimi için üretilen bu psu'lar ciddi kaliteli bir üretim sürecinden geçiyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X