Şimdi Ara

MiniTool Partition Wizard Professional Edition (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
6
Favori
2.579
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

@Lasvegaswings Lifetime lisans :D

@android3 @emre1393 @florthttp://www.partitionwizard.com/comparison.html emin olun çok fark var, ama bizim kullandıklarım genelde temel fonksiyonlar oluyor.

herkese aynı lisansı mı veriyor? lisans aldım arşive eklerken daha önceden de lisans aldığımı gördüm :) daha önce verdiği lisans ile şimdiki verdiği lisans aynı. aynı mail ile aldım diye mi aynı acaba :)
  • Bilgim yok. Paylaştığım ekran görüntüsündeki lisans ile uyuşuyorsa dediğiniz olabilir.
  • Güzel program,kaptım bir tane...

Böl,parçala,yut yapmadığı yok hatta hdd'yi de klonluyor sanırım...

TŞK...
  • ooo hocam super o zaman on numara paylasim olmus omur boyu olmasi sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada 1 tanede arkadaşım için aldım ve aynı seri numarasını verdiğini gördüm.

indirme linkleride aynı...

iyi mail toplamışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

bu arada 1 tanede arkadaşım için aldım ve aynı seri numarasını verdiğini gördüm.

indirme linkleride aynı...

iyi mail toplamışlardır

Benim sirf bu gibi durumlarda kullanmak uzere mail adresim var, isterse gunde 80 mail atsin zerre umurumda degil

• Konudaki anlatımı uyguladıysanız sorun yok, sizleri düşündüğüm için bu şekilde bir paylaşım yaptım hocam, reklam maillerinden illallah geldi
  • evet iyiki fake mail kullandık yoksa fenaydı
  • IDM için de bi kampanya falan olaydı iyiydi.

• AytekinNet kullanıcısına yanıt
    Yıkarlar burayı
  • quote:

Konudaki anlatımı uyguladıysanız sorun yok, sizleri düşündüğüm için bu şekilde bir paylaşım yaptım hocam, reklam maillerinden illallah geldi

geçici mail için burasıda kullanılabilirhttp://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
    ama bu kampanyaya normal mailinizi verseniz de bir şey olmaz indirme linkinin geldiği mailde mail listesinden çık diye bir şık var tıklayıp onaylarsanız mail listesinden çıkıyorsunuz kolay bir şekilde .

• kara duman kullanıcısına yanıt
    Tabiki o bizim yasal hakkımız, fakat şirketler birbirleri arasında mail adreslerini paylaşabiliyorlar. Tedbirden zarar gelmez.
  • quote:

Konudaki anlatımı uyguladıysanız sorun yok, sizleri düşündüğüm için bu şekilde bir paylaşım yaptım hocam, reklam maillerinden illallah geldi

Artık olan oldu nasıl olsa ver gitsin yav Bir tane de ben aldım günü geçmeden. Uplayalım konuyu belki ihtiyacı olan vardır.
  • paylaşım için teşekkürler bir kaç sorum olacak kurulan pc.de internet olmasina gerek var mı net olan bi pc.de indirip evde ki pc.ye de kurucam ama! bir de lisans ömür boyu mu ? kaldırıp kursak yine lisanslı mı olacak?

• Ya indirme linki de lisans da zaten aynı.. Neden paylaşmadınız ki

Buyrun:
    quote:

License Code: K3MAPKKKVVP33Y3PMV4WY8SXCF4K4P5A
    Download Address: partitionwizard.com/{C37D9BE2-4B03-481d-B1FA-72CFAFD1C96C}/pwpe8.exe

• Lisans için teşekkürler. Kimse talep etmedi yazmadım bende.
    Lisans ömür boyu, internet olmasına gerek yok. Herhangi bir pc de kullanabilirsiniz. Setup dosyasını ve anahtarı hdd nize kaydedip istediğiniz zaman tekrar kurabilirsiniz.
  • takip
  • quote:

Lisans için teşekkürler. Kimse talep etmedi yazmadım bende.
    Lisans ömür boyu, internet olmasına gerek yok. Herhangi bir pc de kullanabilirsiniz. Setup dosyasını ve anahtarı hdd nize kaydedip istediğiniz zaman tekrar kurabilirsiniz.

Teşekkürler hocam

• dil seçeneği yok heralde
  • kaptım bitane teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.