Bildirim
Minivan / Panelvan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
yapıcagın ıs nedir eger doblo yada berlingo isimi gorur diosan doblo al derim bzde 1.9 wardı wan cok memnunduk ama berlingoyu bilemem -
TEŞKLER DOSTUM ARKADSIMIN İŞİ MARKET İŞİ ASLINDA ARKADASIM ARABAYIBURDAN ANKARAYA GOTURMEK ISTIYO SEBEP ORDA İŞİ ANKARADA ARABA PİYASASI BURDAN PAHALIYMIŞ ANKARA RUTUBETSIZ DENİZ YOK ARABA DAHA DAYANIYO ÇÜRÜME YOK SANIRIM ONDAN YÜKSSEKMİŞ PİYASA FİYATLAR -
benşoyle dusunurum: doblonun herkes 1.3 oldugu için performansı olmadıgından şikayet edılır ..şehir içinde kullanılacaksa maksat seviyeli gücü kadar taşımaysa vergisinde kurtulursun ama sanırım 2005- üstü olsun ılk doblolardan çok şikayet duymuştum Hyundai H100 MİNİBÜS ıse taşımaya musaıt olması dedıgınız iş için ideal ama motor konusunda teknık olarak kullananlar varsa bilgi versin arkadaslar -
reno kango yada pejo partner olabilir. -
arkadaslar her konuda fıkrımı soyluyorum ama saqın adım cok bılmıse cıkmasın
marketi işi demıssın tasıyacagı yuk cok fazla degılse 2006 doblo derım ben 1.3 motor
ben kullandım dobloyu cok guzel kacarı var hele kı uzunları arkadasın ıcın ıdeal gibi geldı
bana ama yınede kendı kararı sehır ıcı ıcın en ıyısı doblo hyundaı h100lerse pek tavsıye etmem
o arac 75000-80000 arası motor ıstıyo ama panelvan alıcam ılla dıosa ya ford transıt yada
mıtsubıshı L300 esnaf adam yanlıs yapmasın -
Merhaba arkada?lar buralarda yeniyim bana da fikir deste?inde bulunursanyz çok memnun olurum. Aslynda hemen hemen ayny dertten müzdaribiz aklymda h100 - L300 - kia pregio var bütçemiz max 9bin aracy 2 arkada? alycaz seyyar kahvalty çay çorba ve bazy zamanlar gece pazarlaryna tekstil ürünleri ?eklinde kullanycaz. her halukarda panelvan araç ihtiyacymyz var. Tavsiyeleriniz önerileriniz olursa memnun olurum. Te?ekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: kayaaytac
Merhaba arkada?lar buralarda yeniyim bana da fikir deste?inde bulunursanyz çok memnun olurum. Aslynda hemen hemen ayny dertten müzdaribiz aklymda h100 - L300 - kia pregio var bütçemiz max 9bin aracy 2 arkada? alycaz seyyar kahvalty çay çorba ve bazy zamanlar gece pazarlaryna tekstil ürünleri ?eklinde kullanycaz. her halukarda panelvan araç ihtiyacymyz var. Tavsiyeleriniz önerileriniz olursa memnun olurum. Te?ekkürler
Parasını bılmem ama L300 daha saglam araba..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X