Şimdi Ara

Minix neo x7 aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
11.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladığım kadarı ile adam sahtekar. Feedbackler bayağı kötü.
    http://www.aliexpress.com/store/feedback-score/218743.html
  • Şu anda piyasada 350 tl Ye bu cihazdan daha iyisi varsa önerir misiniz yok sada yok deyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu oyun konsolu mu yoksa android bir pc gibi bir şey mi ?
  • mini pc diye geçiyor ancak oyun konsolu gibi de kullanılabiliyor tabi android oyunları ile bunun için oyun joypad destekli ise play station uyumlu joypadler ile kullanılabiliyor dokunmatik isteyen oyunlar için minixin telefonlar için geliştiği bir yazılım sayesinde android cep telefonlarını joy pad gibi kullanarak oyun oynamak da mümkün, hatta telefonun yer çekimi sensörü de kullanılarak yarış oyunlarında telefonu sağa sola çevirerek oyun oynamaya imkan vermekte...

onu haricinde ister kablosuz klavye mouse ile kullanarak bilgisayar gibi de kullana bilirsini browser, ofis uygulamarı, facebook v.s.

ve ayrıca internetten dizi film filan izlemek ağa bağlı diğer bilgisayarların harddisklerinden veya usb aracılığı ile takılan harici hd veya flash disklerden de film izlemek amacı ile kullanabilirsiniz.
  • saolun hocam bilgilendirme için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3D İso oynatabiliyormu ?
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu cihazda online wen sayfası üzerinden 1080p film izlemelerde donma yada takılma oluyormu?

25 Mgb fiber SOL internet kullanıyorum.

Ayrıca apple ve android telefonların yada tabletlerin ekran paylaşımı kablosuz olarak bu cihazla yapılabilir mi?

yardımlarınız için teşekkürler
  • sonic33 S kullanıcısına yanıt
    3d televizyonum yok dolayısı ile bilmiyorum :)
  • otchill O kullanıcısına yanıt
    wen ne bilmiyorum adresi verirsen denerim...

ancak flash player üzerinden çalışan bir sistem ise 4.3.3 olduğundan flash player thid part olarak mevcut o da donmalara ve resete neden olabiliyor mesela tvyo sayfası üzerinden bu sorun yaşanıyor.
    xbmc üzerinden full hd trailer denedim sorunsuz izleniyor. nadiren bazı filmlerde fps düşüklüğü oluyor ama neden kaynaklı bilmiyorum aynı çözünürlükte başka kaynaklarda benzer bir sorun olmadı xbmc ile alakalı olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 21 Mart 2014; 16:00:16 >
  • OnTEC kullanıcısına yanıt
    web sayfası yazmak istemiştim....

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: otchill

Arkadaşlar merhaba,

Bu cihazda online wen sayfası üzerinden 1080p film izlemelerde donma yada takılma oluyormu?

Ayrıca apple ve android telefonların yada tabletlerin ekran paylaşımı kablosuz olarak bu cihazla yapılabilir mi?

1080p webden sıkıntı yaşarsın şöleki çihazdan degil pc de bile zorlanıo webden 1080p apple bilemm ama andorid her cihazın ekran görüntsünü aktarabiliyorsun uygulamar mevcut bende var cihaz bende 50 mbit geçe kuşu kullanıyorum cihazdan çok memnunum fakat eger çok kaliteli filmler izlemek istiyorsan ethernetle bagla wifide sorun olmuyor ama ehernetten tüm hzıı alabiliyorsun ama web degilde direk cihazdan 1080p izlerken performansı süper

• arkadaşlar,
    Geçen ay singapurdan aldığım cihazımı (Minix neo x7) satıyorum. Takas düşünmüyorum.İlgilenenler pm atabilir.

https://store.donanimhaber.com/0b/4a/d2/0b4ad28846e726f885efeebb272e4008.jpg
     Minix neo x7 aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h2001 -- 24 Mart 2014; 19:28:58 >

• h2001 pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac18100

quote:

Arkadaşlar merhaba,

1080p webden sıkıntı yaşarsın şöleki çihazdan degil pc de bile zorlanıo webden 1080p apple bilemm ama andorid her cihazın ekran görüntsünü aktarabiliyorsun uygulamar mevcut bende var cihaz bende 50 mbit geçe kuşu kullanıyorum cihazdan çok memnunum fakat eger çok kaliteli filmler izlemek istiyorsan ethernetle bagla wifide sorun olmuyor ama ehernetten tüm hzıı alabiliyorsun ama web degilde direk cihazdan 1080p izlerken performansı süper

aytac18100 arkadaşım, minix'i ben de kullanıyorum. Genel olarak memnunum cihazdan.

Evimde 20 mbit Uydunet var, AKK'yi hemen bitirdiğimden dolayı 3 mbite düşüyorum. 3 mbit hızda iken Wi-fi den Youtube'deki HD görüntüleri arada takılarak izliyorum. Geçenlerde minixi ethernet ile bağlayıp denedim. Dediğiniz gibi görüntü akıcı oluyor ethernette. Ama fark ettim ki görüntülerde biraz bozulma oldu, yani çözünürlük düştü gibi. Siz de böyle bir şey fark ettiniz mi ethernet bağlantısında?

Son olarak tavsiyeniz Wi-fi mi, ethernet mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boleros -- 26 Mart 2014; 22:06:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Boleros

quote:

Orijinalden alıntı: aytac18100

quote:

Arkadaşlar merhaba,

aytac18100 arkadaşım, minix'i ben de kullanıyorum. Genel olarak memnunum cihazdan.

Evimde 20 mbit Uydunet var, AKK'yi hemen bitirdiğimden dolayı 3 mbite düşüyorum. 3 mbit hızda iken Wi-fi den Youtube'deki HD görüntüleri arada takılarak izliyorum. Geçenlerde minixi ethernet ile bağlayıp denedim. Dediğiniz gibi görüntü akıcı oluyor ethernette. Ama fark ettim ki görüntülerde biraz bozulma oldu, yani çözünürlük düştü gibi. Siz de böyle bir şey fark ettiniz mi ethernet bağlantısında?

Son olarak tavsiyeniz Wi-fi mi, ethernet mi?

wifiden ben de problem oldu şöleki cihazdan degil benim superonline 50 mbit geçe kuşu tarifesi akk ye takılmadan önce bile modemden kaynaklı sorunum vardı wifide o yüzden ethernetten çogunlukla baglandım ama wifiyle girdigim zamanda sıkıntı olmuyordu. senin dedigin görüntü kalitesi olayı tahminimce şimdi youtubedeki her video hd degil hd oldugu gözüküyor ama çeviren arkadaş öle bi çevirmiş ki 480p bile etmez yani video bazı videolarda hd bile olsa bozuk olması normal bence onu şöle anlarsın belki de denemişsindir bir klip izle hzın düşmeden aynı klip i hızın düşünce izle ben dedigin gibi bir sıkıntı çekmedim cihaza xbmc yükle oaradan tam verim alırsın ama dediin gibide olsa gende minix neo 7 bir başka :D

unutmadan hangi cihaz olursa olsun en saglıklı baglantı ethernettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac18100 -- 27 Mart 2014; 16:44:46 >

• xbmc performanı nasıl alette ?
    playerı hardware mı yoksa software mı deccode yapıyor ?
  • Tiésto kullanıcısına yanıt
    xbmc hardware desteği mevcut ancak default ayarlarında fps de sorun var 15 civarı kalıyor ancak ayarlara girip biraz kurcalayınca bende bu sorun büyük oranda çözüldü, pluginler ile salonumda rastgele sinema ve dizi izlemek gayet zevkli oldu. Alt yazı plugini de olması alt yazı aramak için uğraşılmıyor olması da bence muhteşem. 3 4 click ile istediğiniz içeriğe ulaşabilmek download etmeyi beklemeden 720 film izlemek gerçekten güzel...
    Arkadaşlar merhaba,

Konu kayması olmasını istemem ama şu XMBC'yi bir türlü kurup istediğim gibi çalıştıramadım.

Bu konuda bana pm atarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

teşekkürler
    anladım

sanırım halen stabilite sorunları var.

atv2 kadar stabil bir xbmc çalıştıran alet bulamadım gitti...
  • Tiésto kullanıcısına yanıt
    ben xbmc vs xbmc karşılaştırması yapmadım o yüzden a pcde uçuyor xbmc de kötü yada atv ile kıyaslama şansım olmadı hd deki filmlerde fark ettim ( tv vs xbmc) durumu ayarlarda bir kaç şeyi düzelttim ( vsync yi açtım yaptığım şey o ) sonra duraksama takılma kalmadı. çakılma kapanma donma gibi herhangi bir staabilite problemi yok, zaten minix de kendi içinde geliyor sonradan yüklenmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 28 Mart 2014; 16:35:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.