Şimdi Ara

Minix neo x7 aldım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
11.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzakuzay

selam
    minix neo a2 kumanda aldım, ürünün ses ve mikrofon özelliği çalışmıyor. yapılacak birşey var mı acaba. mikrofon ve ses özelliğini kullanmak için kumanda dan bir tuşa basmak gerekiyor mu. google sesli arama da kullandım olmadı. ayarlar da gözüküyor ama çalışmıyor.

Aldığın kumandanın ses akatarım özelliği olduğuna emin misin? Eğer ses desteği varsa sağdaki tuş sesi kumandaya aktarmaya yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbaser

http://www.youtube.com/watch?v=MAE8o0ZOYEM

bu videoyu incelersen ayarları yaparsın

İzledim video yu ama olmadı. Çeşitli ayarlar denedim yine de olmadı.
    Tüm diğer fonksiyonlar çalışıyor ama ses ve mic çalışmıyor.
    Istanbul içinde minix a2 Mouse olan var mı acaba bana yardımcı olacak. Saygılar .
    LED INDICATORS - There are 3 LED indicators on the control; The first indicates power, the second detects whether audio is available, and the third indicates if the audio function is active. FN + ">" - Disables audio. Denediği yöntem alma olmadı 3. Led yanmıyor audio olan
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakuzay -- 28 Mayıs 2014; 3:19:49 >

• uzakuzay U kullanıcısına yanıt
    videonun 2 dakika 6. saniyesinde gösterilen ses menüsü ayarlarını sırayla deneyin olacaktır.

Mele f10 pro air mouse ayarlarıda oradan oluyordu.
  • Değerli Arkadaşlar
    Minix firması nihayet beklenen modeli minix neo x8 i satışa çıkardı cihaz neo x8 ve neo x8 H olarak iki farklı model olarak sunuluyor.

İşin açıkçası daha önce farklı android tv boxları (cs918s, tronsmart vega s89) test etme imkanım olmuş ve memnun kalmamıştım. Halen minix neo x7 kullanıyorum ve oldukça iyi. Eğer bu cihaz neo x7 den daha üstün ise kullanıcıları maksimum düzeyde tatmin edecektir.

Cihaza sahip olacak arkadaşlar burada izlenimlerini paylaşırsa yararlı olacaktır.

Aşağıda yurt dışı satış linki var inceleyebilirsiniz.

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO...28163.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbaser -- 29 Mayıs 2014; 12:26:43 >

• quote:

Değerli Arkadaşlar
    Minix firması nihayet beklenen modeli minix neo x8 i satışa çıkardı cihaz neo x8 ve neo x8 H olarak iki farklı model olarak sunuluyor.

İşin açıkçası daha önce farklı android tv boxları (cs918s, tronsmart vega s89) test etme imkanım olmuş ve memnun kalmamıştım. Halen minix neo x7 kullanıyorum ve oldukça iyi. Eğer bu cihaz neo x7 den daha üstün ise kullanıcıları maksimum düzeyde tatmin edecektir.

Cihaza sahip olacak arkadaşlar burada izlenimlerini paylaşırsa yararlı olacaktır.

Aşağıda yurt dışı satış linki var inceleyebilirsiniz.

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO...28163.html

Tronsmart'larda memnun olmadığınız noktalar nelerdi?

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Özellikle 1080p ve 720p görüntülerde istediğim performansı alamadım birde minix neo x7 harici hardiske ntfs formatında bile kayıt yaparken tronsmartta olmadı belki çözülebilecek sorunlardı.Ancak minix neo x7 de bu sorunlar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolbaser -- 29 Mayıs 2014; 15:27:14 >
  • quote:

Özellikle 1080p ve 720p görüntülerde istediğim performansı alamadım birde minix neo x7 harici hardiske ntfs formatında bile kayıt yaparken tronsmartta olmadı belki çözülebilecek sorunlardı.Ancak minix neo x7 de bu sorunlar yok

'Performans'.. derken, resim kalitesinden mi bahsediyosrsunuz? Yoksa görüntü akıcı değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

'Performans'.. derken, resim kalitesinden mi bahsediyosrsunuz? Yoksa görüntü akıcı değil miydi?

akıcılık yani fps olayı
  • Tronsmart derken tv stick cihazı herhalde?.. A928'e göre konuşursak mümkün değil..Donanım özellilkleri yeterde artar bile.
  • Minix neo7 almak istiyorum..

kullanan arkadaşlara sorum; MELE f10 air mouse ile sorun yaşandığı doğru mu?

cihazı yurtdışından aliexpressten alırsak kaç günde gelir..

Şimdiden Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

Minix neo7 almak istiyorum..

kullanan arkadaşlara sorum; MELE f10 air mouse ile sorun yaşandığı doğru mu?

cihazı yurtdışından aliexpressten alırsak kaç günde gelir..

Şimdiden Teşekkürler

Geekbuying.com sitesinden aldım.10 günde singapur dan geldi,bir 10 günde de ist gümrük+ptt kargoda işlemden geçip toplam 20 günde geldi.
    paketin üzerine gift (hediye),tutarına da 20 $ dolar yazmışlar,bu yüzden gümrükten sıkıntısız bir şekilde geçti.
    Kendi orijnal a2 kumandası air mouse ile aldım,oldukça kullanışlı..pc de kullandığım kablosuz mouse'u taktım gayet güzel çalışıyor...bu aralar x8 de çıkmış.o da düşünülebilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asparuh kullanıcısına yanıt
    çok yoğun kullanırsan yani oyun filan oynarsan mouse fonksiyonu donuyor pili çıkarıp takmak gerekiyor başka bir sorunu yok..
  • bu cihazla digiturk dilediğin yerde , canlı tv çalışıyor, tekar izle çalışıyor, seç izle özelliği çalışmıyor 1004 hatası yada 1018 hatası veriyor. çalıştıran var mı acaba digitürk dilediğin yerde seç izle özelliğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakuzay -- 29 Haziran 2014; 16:44:30 >
  • Pm gonderdim

• quote:

Orijinalden alıntı: boneym

Arkadaşlar merhaba,
    Çok temiz kullanılmış, son orjinal firmware güncellemesi yapılmış kutusundaki Minix X7 cihazımı upgrade nedeniyle satıyorum. Daha alalı kaç ay oldu demeyin merak bizimkisi.
    http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html
    Cihaz ile beraber birlikte kullandığım Rii K25A Air Mouse, Klavye ve akıllı kumandayı da satıyorum.
    http://www.geekbuying.com/item/RII-K25-2-4Ghz-Wireless-Air-Mouse-Keyboard---Infrared-Remote-Control-Audio-Chat-For-TV-BOX-PC-Game--Black-323597.html
    İstanbul için elden teslim veya alıcı ödemeli kargo yapılabilir.

Dostum sattın mı kaca satıosun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• geekbuying den iki gün önce sipariş verdim x7 yi..kargoya verilmesini bekliyorum..aslında monitöre bağlayıp evde kullanmak için aldım..sanırım hdmı to vga dönüştürücü ile bağlayabilirim..beceremezsem tv ye bağlıycam..kargoya vermeleri uzun sürer mi acaba..bi an önce gelse..
  • OnTEC kullanıcısına yanıt
    güzel inceleme
  • OnTEC kullanıcısına yanıt
    selamlar..sizden bi ricam olacak..8 aydır minix neo x7 kullanıyorum dükkanda you tube dan dizi filan izliyorum..bi süredir kopmalar yaşıyorum..hiç güncelleme falan yapmadım..çünkü nasıl yapılır bilmiyorum..böyle bir aletin varlığını da sizin sayenizde öğrenmiştim..güncelleme nasıl yaparım..bu sorunum güncellemeyle biter mi..teşekkürler..
  • dırestraıts D kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linke baktığımızda en son geçen sene Ocak ayında ( yani 2014.01.01'de ) yazılım güncellemesi aldığı gözüküyor.

http://www.minix.com.hk/Support.htm?

Cihaz bilgilerinden inceleyip üzerinde hangi yazılım olduğunu görebilirsiniz.

Kopmaların sebebi için ise karşıdan yorum yapmak zor. Adım adım araştırmak lazım.

Cihazdan mı kaynaklanıyor , kurduğunuz birşey mi etkiliyor , internet bağlantısından mı kaynaklanıyor , yoksa Youtube'un kendisinden mi kaynaklı tüm bunlar ihtimal dahilinde çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 29 Nisan 2015; 22:18:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • firmware güncellemeleri minixin sayfasında artık görüntülenmiyor. son güncelleme 23-03-2015 tarihli linki şu :

http://www.minixforum.com/threads/x7-kitkat-230-23-march-2015.4972/

güncelleme biraz karışık ( ilk defa yapacaksanız ) zira bu sürümün ilk güncellemesi pc üzerinden yapılıyor ancak ota update desteği var son 2 sürümdür otomatik update alıyor. bunu yapamanın yönetimi bende harfiyen hatırlamıyorum ama şu youtube videosunda adım adım mevcut:

en son sürüm 4.4.2 yani kitkat, yeni sürüm eskiye nazaran oldukça hızlı, youtube ve xbmc çok daha hızlı ayrıca full hd desteği geldi cihazın rami filan zaten iyi idi bu sürümle oldukça akıcı çalışıyor, ben genelde xbmc pluginleri ile film ve dizi izliyorum stream olarak sorun yaşamıyorum, eski sürümde youtube videolarında sorun vardı loading süreçleri anormal uzun sürüyordu artık o sorunda yok bir şekilde videoyu ve izleyip yukarıdaki linkteki firmwaresini yükleyerek çok daha memnun kalacağınız bir minixin olacağını söyleyebilirim.

bu arada minixforum sitesi minixin official forumu ancak x8den sonra firma updateleri x7 için kendi yapmıyor. minix ekibi, gönüllü ekibin yaptığı 2 sürüm sonrasında gerekli test ve özelliklere onayı verip 3 sürümün official olarak yayınlanmasını kabul ettiler.. gönüllü ekip şu an lolipop için çalışıyor ama henüx bu sürümün tvboxlara çok uyumlu olmadığını belirtiyorlar bu sebepten dolayı uzunca bir süre 4.4 yani kitkat kullanacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnTEC -- 30 Nisan 2015; 9:06:22 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.