Şimdi Ara

MinixNeoX8-h/HimediaQ5Quad/BeelinkR89tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,konunun uzmanları,ellerinde bu cihazlardan olan arkadaşlar,bu üç cihaz arasında kaldım.Değerli yorumlarınıza göre hareket edip birini alacağım.Benim öncelikerim:
    1080p mkv dd,dts izlemek(takılmadan,görüntü kalitesi çok iyi olan,dd,dts passtrough,veya hardware destekli)
    İptv perfomansı iyi olacak
    Usbden bağlanacak 1tb hdddeki 1080p filmleri rahat oynatabilecek.
    Mümkünse xbmc rahat çalıştıracak
    Google play storedan indirebilecek uygulamaları,oyun vs.problemsiz çalıştıracak
    Airplay olacak,iphoneum ve ipadim var
    Yazılım desteği çok çok önemli,yazılım desteği olmayan cihaz ileride atıl duruma düşer

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 14 Kasım 2014; 18:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ghettomania G kullanıcısına yanıt
    Kriterler bunlar olunca sanırım himedia diyecektir herkes.

• quote:

Orijinalden alıntı: hodoras

Kriterler bunlar olunca sanırım himedia diyecektir herkes.

Yalnız himedia xbmcye destek vermiyor diye biliyorum,ayrıca yazılım desteği zayıf görünüyor,forumları zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 14 Kasım 2014; 18:53:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ghettomania G kullanıcısına yanıt
    minix oldukça pahalı. Xbmc desteği belink için gelmek üzere imiş. Zaten Xbmc yerine alternatif bir yazılım kullanıyor. Karar sizin .

• Himedia'da XBMC doğru dürüst çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Himedia'da XBMC doğru dürüst çalışmıyor.

Pekii seko92 arkadaş saydığım 3cihazın aralarında görüntü kalitesi olarak çok büyük farklarmı var?
    Yani demek istiyorum ki,himedia görüntü kalitesi olarak diğer iki cihazdan çok çok mu üstün yoksa öyle bariz fark yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 15 Kasım 2014; 15:09:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Diğerlerinin görüntü kalitelerini bilmiyorum ama Himedia'nınkinden son derece memnunum. Öyle her cihazın görüntüsünü kolay kolay beğenmem. MK808 buna göre berbattı. Sancak Bilgisayar'ın dediğine göre Himedia, RK3288'den daha iyi görüntü veriyormuş. Yalnız Himedia'nın yazılım desteğini firması dışında kimse vermez.

• nede olsa android işletim sistemi heran ihtiyac olabilir...
  • iki farklı model olacak sanırım.biraz baktım 2 ve 4gb ram olarak iki model var.

şuarada detaylı bir inceleme yapılmış.

http://www.cnx-software.com/2014/11/09/tronsmart-draco-aw80-meta-review/
  • Yeni yeni cihazlar çıkıyor,yazılım destekleri iyi olanlara bakmak lazım çünkü teoride donanımları üst noktada olan cihazlara yazılım desteği az olabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kez daha söylüyorum, film oynatmak önceliğinizse eğer Himedia'dan başka cihaz bakmayın. O yukarıdaki A80 incelemesini bir okuyun, şu anda cihazda bir sürü sorun var. Yok onu oynatmadı, bunda takıldı. MX Player HW decoding yapamadı ama software yaptı. Yok H265 takıldı gibi... Himedia'yı alıp takıyorsunuz ve sorunsuz tümünü oynatıyor. Sıfır problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghettomania

Arkadaşlar,konunun uzmanları,ellerinde bu cihazlardan olan arkadaşlar,bu üç cihaz arasında kaldım.Değerli yorumlarınıza göre hareket edip birini alacağım.Benim öncelikerim:
    1080p mkv dd,dts izlemek(takılmadan,görüntü kalitesi çok iyi olan,dd,dts passtrough,veya hardware destekli)
    Yazılım desteği çok çok önemli,yazılım desteği olmayan cihaz ileride atıl duruma düşer

1-2-3 madde için himedia
    4-5-6 maddeler için beelink r89 derim
    minix hiç kullanmadım fikrim yok yazılım desteği devamlı olacak minix gibi görünüyor

• Butce kisitli ise beelink, butce sikintisi yoksa Ugoos UT3 veya Hph NT-6V
    RK3288 de takilan birsey bulamassiniz cihaz pc gibi. Mx playerda hw de sikintisiz herseyi calistirir.

Allwinner su an alinmaz listeden cikarin.

Hersey bir yana goruntu kalitesi ve HD ses istiyorum dersen Himedia Q5 ama xbmc de su an sikinti var rk3288 lerdeki gibi. Birsekilde cozulecektir.

Buna gore sececeksin. Hepsinin artisi eksisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 21 Kasım 2014; 11:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

quote:

Orijinalden alıntı: ghettomania

Arkadaşlar,konunun uzmanları,ellerinde bu cihazlardan olan arkadaşlar,bu üç cihaz arasında kaldım.Değerli yorumlarınıza göre hareket edip birini alacağım.Benim öncelikerim:

1-2-3 madde için himedia
    4-5-6 maddeler için beelink r89 derim
    minix hiç kullanmadım fikrim yok yazılım desteği devamlı olacak minix gibi görünüyor

Arkadaşlar ben biraz daha bekleyeceğim.Yeni android lolipop yazılımıyla çıkacak olan cihazlara yönelmek istiyorum.Çok acele etmeyeceğim,popcorn a-100 şimdilik işimi görüyor.cihazı yurtdışından almaktan vazgeçtim.Sancak bilgisayar ay sonuna doğru Q3 ve akabinde Q10 getirecekmiş.Hele cihazlar bir gelsin,bakarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ugoos UT3 =)
  • Himedia tabii ki. XBMC de arada appten atsa da çalışıyor. Ben çok film izledim XBMC'de. Gayet akıcı ve güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.