Şimdi Ara

Minor Combo (Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EN BASTAN SOYLEYEYIM MANA POTUNUZ 1920 OLACAK

Skill Dizişiniz Aşağıdaki gibi olmalı

Minor Combo (Resimli)

Combo Sırasında 2Elinizde Klavyede Olacak.. Aksi Taktirde Çok Zor.
    Combo Sırasında Hangi Tuşlara basacağınızı Gösteren bir Resim Sırası İle..

Minor Combo (Resimli)

Genelde 1 v 1 de Kullanılır..Düşman'a Yaklaştık ve Sağ Elimizi Mause'den Çekip Klavyeye Yerleştiriyoruz..
    x
    Sağ Elimiz 5,6,7,8 Tuşlarına Sürekli basacak.. Hepsi Aynı anda Değil İşaret Parmağı, Sonra orta, Sonra yüzük, sonra Serçe; Mümkün Olduğu Kadar Aynı Anda basmayın Ama Çok Seri Olun.. Çünki Sizi Hayatta tutacak Olan Sağ Eliniz
    Resimdeki Tuşlara basılacak 5,6,7,8xHem Mana basıp Hemde 3 Ayrı Yerden Minnor biri Sekse Diğeri Sekmicek..

Minor Combo (Resimli)

Sol Eliniz Atack Yapacak.! bir yandan Sürekli "R" ye basarken bir yandanda Atack'ı Yapıcak.. "Arada Light Feet'e basmayı UNutmayın"
    Çok Sakin bir Şekilde F1 deki 3xSkilimizide Kullanacağız..

Minor Combo (Resimli)

Tabi bu Arada Sağ Elimiz Hiç Durmuyor Sürekli 5,6,7,8 Çalışıyor..
    F1 deki 3 Skilimizde bittikten Sonra Hemen F2 Geçip Skillerimizi Vurmaya bæşlıyoruz..

Minor Combo (Resimli)

F2deki Skilleride Vurduğumuzda Hemen F3xGeçip Kalan Tek Skilimizide Vuruyoruz.Sonuncu Skilimizi Vurduğumuz andan İtibaren En Önce Açılacak Skiller Zaten F3 'ün 3.ve 4. Sırasında Sizi bekliyor Olacak..

Minor Combo (Resimli)

1 Saniye Ara İle Açılan 2xSkilimizde Vurduktan Sonra Hemen F1 Geçiyoruz.
    F1 de Spike bizi bekliyor Spike vuruyoruz.Thrust Açılmış bizi bekliyor Oluyor,Onu vuruyoruz, Prince Açılmış bizi bekliyor Oluyor.böylelikle hiç beklemeden Skill Vurmuş Oluyoruz.

böyle Dewam Ediyoruz Taki Düşmanınız yada Siz Ölene Kadar..

Minor Combo (Resimli)

Minor Combo (Resimli)

Eğer Ardream oynuyorsanız ve 3lü minor yetişmiyorsa Skill barlardan birer minor çıkarıp onların yerine skill koyun

::ALINTIDIR::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BufferOne -- 3 Ekim 2008; 11:02:57 >

• güzel paylaşım eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

güzel paylaşım eline sağlık
    bu sağlak ve solak olmak üzere değişir kardeşş ben solağım minörü sola alıyorum skilleri sağa o zmn daha rahat oluyo solaklar için gzl paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlaypazar

bu sağlak ve solak olmak üzere değişir kardeşş ben solağım minörü sola alıyorum skilleri sağa o zmn daha rahat oluyo solaklar için gzl paylaşım

Alıntıları Göster
    Güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: No. 429

Güzel paylaşım

Alıntıları Göster
    ex bilgiden aldın sanırım orda görmüştüm aynı konuyu fakat 3lü minor ardream için çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 4 Ekim 2008; 14:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

ex bilgiden aldın sanırım orda görmüştüm aynı konuyu fakat 3lü minor ardream için çok fazla

Alıntıları Göster
    Ardream için çok fazla

+70'de bile fazla mana kaçırırsan comboda yapamazsın fazla

Ardreamda en iyi 7-8 Minor bence

+70'de 2minor[+ bide sağ tık]
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim

Ardream için çok fazla

+70'de bile fazla mana kaçırırsan comboda yapamazsın fazla

Ardreamda en iyi 7-8 Minor bence

+70'de 2minor[+ bide sağ tık]

Alıntıları Göster
    1. Minor combo olayı yazarak çizerek okuyarak ögrenilmez deneyimle zamanla ve çalışarak ögrenilir...

2.En güzel skil dizilimi kişinin kendi kendisine ortaya koydugu o şekilde rahat ve saglam oynadıgı skil dizilimidir..

3.Skil wurma olayına gelince o tamamen deneyim isteyen bir olaydır.

4.Belki videolar skil dizilimi hakkında size ön ayak olabilir ama tek bir şey comboda başarılı olmanızı saglar oda deneyim dir çalışmay la olur..

5.Zaten oyunda ne kadar deneyim edinirseniz karşınızda ki rakibe karşı o kadar üstün olursunuz binevi yapacagı hareketi önceden tahmin edebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 4 Ekim 2008; 16:45:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    00000000 combosunu çözdüm
    19 yıl önce açıldı
    TRACKPAD VS MAGİC PAD
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

1. Minor combo olayı yazarak çizerek okuyarak ögrenilmez deneyimle zamanla ve çalışarak ögrenilir...

2.En güzel skil dizilimi kişinin kendi kendisine ortaya koydugu o şekilde rahat ve saglam oynadıgı skil dizilimidir..

4.Belki videolar skil dizilimi hakkında size ön ayak olabilir ama tek bir şey comboda başarılı olmanızı saglar oda deneyim dir çalışmay la olur..

5.Zaten oyunda ne kadar deneyim edinirseniz karşınızda ki rakibe karşı o kadar üstün olursunuz binevi yapacagı hareketi önceden tahmin edebilirsiniz..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: elweda

0 dan başlayan arkadaşlar için yararlı. Bir şekilde başlangıç yapmaları gerekir. Sonra kendine göre ayarlar zaten. cafede birinden canlı görmeden veya buralarda okumadan sıfırdan öğrenmek çok zaman alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kachar

quote:

Orjinalden alıntı: elweda

0 dan başlayan arkadaşlar için yararlı. Bir şekilde başlangıç yapmaları gerekir. Sonra kendine göre ayarlar zaten. cafede birinden canlı görmeden veya buralarda okumadan sıfırdan öğrenmek çok zaman alır.

Alıntıları Göster
    minor kombo dediğin şey ders değildir öğretemessin
    YETENK İŞİDİR
    yetenek yoksa istediğin kadar yaz çiz boşuna
    hani demişler ya eşşeğe altın semerede bağlasan eşşek eşşektir:D

• Komik..
    Skill Dizişiniz Aşağıdaki gibi olmalı demişsinde 3lü minor? Bir cok kişi için yanlış bir ders 2li olsa anlarımda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jump3r

Komik..
    Skill Dizişiniz Aşağıdaki gibi olmalı demişsinde 3lü minor? Bir cok kişi için yanlış bir ders 2li olsa anlarımda..
    Minorün 3 lü yapılması zor ve fazla mana ister ki ardream charlarında falan neredeyse imkansızdır. 5-6-8 de olması biraz tuhaf çünkü klavyede koyarken 5 e işaret parmağı 6 ya orta parmağı 8 e serçe parmak konulur tabi yüzük parmakta serçeyle orantılı hareket eden bir parmaktır bu sebeple insanın bu şekilde rahat combo yapabileceğini sanmıyorum yapabilen varsada tebrik etmekten başka birşey yapamam tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan

Minorün 3 lü yapılması zor ve fazla mana ister ki ardream charlarında falan neredeyse imkansızdır. 5-6-8 de olması biraz tuhaf çünkü klavyede koyarken 5 e işaret parmağı 6 ya orta parmağı 8 e serçe parmak konulur tabi yüzük parmakta serçeyle orantılı hareket eden bir parmaktır bu sebeple insanın bu şekilde rahat combo yapabileceğini sanmıyorum yapabilen varsada tebrik etmekten başka birşey yapamam tabi

Alıntıları Göster
    ßiraz geÇ ßi paYlasım Oldu Minor CooLdowN qeLmesse güzeL oLur ^^

• Önemli değil görevimizdir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5Lahmacun1Ayran

ßiraz geÇ ßi paYlasım Oldu Minor CooLdowN qeLmesse güzeL oLur ^^

Alıntıları Göster
    3 lü minor bence çok zorlar insanı en iyisi 2li kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

3 lü minor bence çok zorlar insanı en iyisi 2li kullanmak.

Alıntıları Göster
    2-soul
    3-minor + sağ click

Hem pk hem de 1 vs 1 ler için ideal olani budur bana göre. Tabi çok çalişmak gerek tam randimanda skillere vurmak biraz zorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McRapT

2-soul
    3-minor + sağ click

Hem pk hem de 1 vs 1 ler için ideal olani budur bana göre. Tabi çok çalişmak gerek tam randimanda skillere vurmak biraz zorlar.

Alıntıları Göster
    en iyisi pedal 7-8

• Sağolasın yararlı bir bilgi.Emek vermiş koymuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McRapT

2-soul
    3-minor + sağ click

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: McRapT

2-soul
    3-minor + sağ click

Adam biliyor. Günümüz assassin lerinin pedal kullanmayıpta hayvani minor yapanları bu metodla yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: McRapT

2-soul
    3-minor + sağ click

Adam biliyor. Günümüz assassin lerinin pedal kullanmayıpta hayvani minor yapanları bu metodla yapıyor

Alıntıları Göster
    3lü minörü bi tek pw serwerlarda kullanıyodum :D
    patosda oynardım cok da ıyı 2lı mınor kullanırdım acıkcası ama o zmnlar bole asırı ıtem ve combo ozellıgı yoktu sayılı kısıler vardı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: IaMChak0

Sağolasın yararlı bir bilgi.Emek vermiş koymuşsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Sağolasın yararlı bir bilgi.Emek vermiş koymuşsun.

Önemli değil kardeş görevimizdir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.