Şimdi Ara

minoxil forte %5-%2 fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bir sürü konu var. ama bu konu yok. hangisi ne için kullanılıyor. ben sakal için kullanıcam.

• % Miktari belirliyor.
    Sakal icin %2 kullaniliyor sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %2 bayan %5 erkek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakal 5

5. Haftamdayım hala pek gelişme yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek ve baya için. Saç için diye biliyorum bunlar ama saç için bakıyorsan hairforte sprey i yede araştırabilirsin. Birde xpecia tablet var. Saç dökülmesi için diyorsan bu üç üründen başka şeye para verme.

Aklında bulursun bunları kullanmayı bırakırsan saçın eski haline döner.

Edit: Bırakınca sakalında gider mi bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hawloo -- 27 Ocak 2016; 3:04:46 >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    pm
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    yok ben sakal için kullanıcam. o muhabbeti bende okumuştum. şuanda zaten yok. dökülsede bu hale dönücek. en azından çıkarsa hep devam ederim ve sakallı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaş kaç?
  • dökülür diyenler o saç için zaten hastalık gibi şeyler dolayı döküldüyse mesela saçkıran vardı galiba ilacı kullanınca çıkar ama bırakırsan hastalığı geçirmediği için tabiki tekrar dökülür. %2 bayan %5 erkek diye bliyorum.
  • devam etsende dökülür
    çünkü minoksidil bir süre sonra (yaklaşık 3 ay) döngüye giriyor ve kullanmaya devam ettiğin halde dökülme başlıyor.
    kazandığın saçlar kısa bir süre sonra gidiyor.
    döngü olayına çözüm bulunması gerek.
    20. diceksin bekle çıkar falan. ama artık cidden sıkıldım. milletin yok işte göstermiyosun o kadar, daha çocuksun sen, falan filan lafları yetti artık. kullanımı hakkında bilgisi olanda var mı
  • azman çavuş kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir buçuk sene önce 6 -7 ay kadar kullandım, saçlarımda saçkıran vardı. Daha sonra ilacı birden bıraktım ve denildiği gibi ani bir dökülme yaşamadım, gelen saçlar halen duruyor. Sanırım genç yaşlardan çok orta ve ileri yaşları kapsıyor bahsettiğiniz durum.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Saç kıran var derken saç dökülmesi belli bir bölgedemiydi?
    Evet, kafamda belli bölgelerde ani dökülmeler olmuştu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.