Merhabalar ben yaklaşık 4 ay önce sakallarım için minoxil forte’ ye başladım. Bu süre zarfında gerçekten çok verim aldım. (Sakallarım başlangıçtaki durumu çok iyi değil ama temeli olan bir yüzdü yani tüyler olduğu belliydi.) kullanmaya başladıktan sonra bazı yan etkiler olmaya başladı. Kuru cilt ve pullanmadan bahsetmiyorum. Onları normal karşıladım. Lakin vücutta sırt omuz gibi ufak tüyler çıkmaya başladı. Kollarımdaki ve bacaklarımdaki kıllar daha yoğun gelmeye başladı gözüme ya da psikolojik bu durum bilmiyorum. Son zamanlarda doz aşımı yaptım sebebi bu da olabilir bilmiyorum. Çünkü her bölgeye tek fısta sakallar çıktıktan sonra yeterli gelmemeye başladı. Kılsız yüze çok rahat yetiyordu ama sakal olunca sprey akıp gitmediğinden eksik kalan yerlere de sıkıyordum. 5 fıs sıkmam gerekirse( yanaklar çene boyun bıyık) ben 9-10 fıs sıktım. Ben genel olaraktan şunu sormak istiyorum. Şuan hala kılların zayıf olduğu bölgeler var ben 1 seneye kadar bu şekilde kullanırsam ince kıllar tam kıvamına gelirse. Yani sakallar tam oturursa. Çıkan sakallarda dökülme olur mu? Bir diğer sorum ise yan etkileri olan farklı bölgelerdeki kıllar dökülür mü?