Şimdi Ara

MİNOXİL kullananlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelıkle merhaba yaşım 18 eskiden saclarım cok gurdu fakat sınav stresı vs derken saclarım cok dokuldu sakaklarım acılmaya basladı sacım ıslak iken seyreklıgı cok bellı oluyordu.Uzun arastırmalarım ve arkadas tavsiyesı uzerine minoxil aldım ve 2 haftadır kullanıyorum su an saçlarımda dokulme arttı bildıgım kadarı ile bu ilk baslarda normalmis ama ne kadar sürede kesiliyor? minoxil kullanan arkadaslardan bilgi almak istiyorum ilac hakkında, eski gür saclarıma kavusur muyum ? ilacı kullananlar memnun mu ?

• Ben sakallar için kullanıyorum yaklaşık 7 hafta olucak hiç işe yaramadı değil ama öyle yaldır yaldır kıl çıkartmıyor orjinali gibi olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    ilactan arta kalanı sakalıma suruyorum ama bakalım faydalı olucak mı
  • 6.7 ay kullandım sonra bıraktım daha çok döküldü. Buna başladın mı birakmicaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Ben sakallar için kullanıyorum yaklaşık 7 hafta olucak hiç işe yaramadı değil ama öyle yaldır yaldır kıl çıkartmıyor orjinali gibi olmuyor

hocam sakal için eoose sakal sürümünü denediniz mi? ben denemedim de size bir sorayım dedm
  • beyler şu sakala bi çözüm bulun gözünüzü seveyim soğan sarımsak ters jilet su sabun ne varsa denedik askerlik yaşımız geliyor kıl tüy yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege_NL

6.7 ay kullandım sonra bıraktım daha çok döküldü. Buna başladın mı birakmicaksin.

Saç için mi kullanmıştın sen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANTİDEPRESAN KULLANANLAR
    10 yıl önce açıldı
    Antidepresan kullananlar?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Ben sakallar için kullanıyorum yaklaşık 7 hafta olucak hiç işe yaramadı değil ama öyle yaldır yaldır kıl çıkartmıyor orjinali gibi olmuyor

hocam sakal için eoose sakal sürümünü denediniz mi? ben denemedim de size bir sorayım dedm

Ben zaten eeose ile beraber kullanıyorum. Eeose çok uzun vadede etkili oluyor bence

• @minoxilkullanıyom

• straptezlo S kullanıcısına yanıt
    Evet

• Evet başladın mı bırakmayacaksn ama bana kalırsa en mantıklısı doğal yollar. Lavanta suyu misal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.