Bildirim
MİNTON MDC 1850 mi yoksa PRETEC 3301 mi??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence hiçbiri.. -
bence hiçbiri..250m amerikadan getirtebilirsin..fuji a310 veya canon a70 hemde bu markaların dışına sakın çıkma.. -
YA AMERİKADAN NASIL GETİRTEBİLİRİM Kİ? ÖYLE BİR SEY YAPABİLECEK OLSAM ZATEN BİRAZ DAHA İYİ MAKİNELER GETİRMEYİ DENERİM.SENİN SÖYLEDİĞİN MAKİNELER İNTERNETTEN BAKTIM COK PAHALI. BEN BURDAN ALABİLECEĞİM BİŞEY ARIYORUM. -
pretec 3305 al derim. sesli video özelliğide var. 179 dolar ve 128 sd hediye veriliyor sanırım -
pretec 3305 demekle 3301i kastediyorsun heralde.ama o kampanya nerde ki?.verebileceğin bir link varsa çok sevinirim unhappyboy -
3305 de var 3301'de var.İkisi biraz farklı, hatırladığım kadarıylawww.karizma.com.tr 'de 3301 olanınkinin fiyatı 125$ 'a kadar düşmüştü.
Fiyat uygun ama önce resim kalitesini görmek gerek.eşdeğeri olan Toshiba nın bir modelini saptayıp onun incelemesine göz atılabilir. -
hadi onuda ben yapıyorum sizin için.
Bu Pretec 3301'in resmi
Buda Toshiba PDR3320'in resmi(3301'in eşdeğeri olması muhtemel)
Bunlarda Toshiba PDR3320'nin çektiği resimler.
Resmin Orijinal boyutu için tıklayın
resmin Orijinal boyutu için tılayın
Daha çok resim ve incelemeyi yapan kişinin yorumlarını görmek için aşağıdaki linke tıklayın
http://www.dcresource.com/reviews/toshiba/pdr_3320-review
ve buda karizma nın linki Tr.de online satış olarak en ucuz onu gördüğüm için koyuyorum.
http://www.karizmashop.com/detay.asp?stokpos=370176
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansar_Selim -- 16 Eylül 2004, 21:39:18 >
-
toshiba'nın çektiği resimler baya güzel geldi bana.ama fiyatını bulamadım türkçe sayfalarda.yurtdışı 150 dolar civarında gibi. pretec'in çektiği resimler de aynı kalitede mi ki sansar_selim???bide pretec dc2300 var, o 2.1megapiksel ama 180dolar fiyatı. bu fiyat farkı nedendir ki sence? -
Toshiba'yı Tr.de bende göremedim.
bu iki modelin eşdeğer olduğunu düşünüyorum ama yüzdeyüz garanti veremem.Eğer dış aksamları gibi içerideki CCD sensorleride aynı ise çektikleri resimlerde aynı kalite seviyesinde olacaktır.
Pretec2300'ın 105$ olduğunu söylüyor bir arkadaş.(başka bir başlık altında)
+ larını ve - lerini görebilmeniz için verdiğim inceleme linkine göz atmanızı öneririm.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arçelik 3340 s çamaşır makinesi programları
- karbon filtreli davlumbaz kullanıcı yorumları
- arzum okka resetleme nasıl yapılır
- çelik kapı boşluk ayarı nasıl yapılır
- powertec en iyi modeli hangisi
- en iyi saç kurutma makinesi
- en iyi baskül
- xiaomi elektrikli battaniye
- en iyi blender
- roborock en son model hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X