Şimdi Ara

minton MDIVX-1307 dvd player - Ses sistemi baglanması Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    minton MDIVX-1307 dvd player aldım creative 4+1 sistemimi baglamak istiyorum
    http://www.minton.com.tr/urun_buyuk_resim.asp?ProdId=1604&myResimId=363 linke girildiğinde sol bastaki girisleri kolona bagladıgımda herhangi bir ses alamıyorum. Normalde ses sisteminden 2 cıkıs mevcut bunlarda arka tarafa uymuyor. Araya aparat taktıgımda da ses alamadım . Tam olarak baglantıyı nası yapabilirim fikri olan var mı? Bu arada usb kullanmıs oladugum Creative Muvo'yu da sistem tanımadı. Sistemde guncelleme yapılabiliyor mu?Tsk

• Helppp hellppp :)
  • Arkadaslar ses sistemini ve dvd playeri alıp sonuda Yazıcıogluna gidicem. Beni bu dertten kurtaracak birisi yok mu?
  • ?
  • Arkadaslar bu urunu kullanan yok mu :)
  • Ben bu ürünü kullanıyorum fakat ses çıkışında normalde bir problem yok. Bu tip cihazlara ses bağlamak için kullandığın girişler rca (lale tipi) olmalı. Sendeki hoparlörler ise bilgisayar için tasarlandığından jack bağlantıları var. Dönüştürücü kablo ile çalışması lazım. Piyasada rca-jack kablolar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James T. Kirk -- 6 Şubat 2008; 15:13:44 >
  • mutku cvp icin tesekkuler. cihazın arka tarafındaki hoparlor girisleri, creative hoparlor cıkısları icin uygun.Bu donemeyi yaptım ama ses alamadım. Benim ogrenmek istedigim sey hoparlorler elektirigi subwofer uzerinden mi alacak yoksa dvd player uzerinden mi? biraz daha acıklayıcı bilgi verebilir misin rica etsem?Tsk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam ben de denemediğim için net bir şey söyleyemeceğim. Ben sadece iki hoparlör kullandığım için böyle bir sorun yok. Mantıken dvd-player bağlantısı ile subwoofer bağlantısı olmalı. Sonra hoparlörlerin de subwoofer'a bağlanması lazım yani gücü subwooferdan alması lazım.
  • Tesekkurler mutku, bu dvd player yada farklı dvd playerlar ile 4+1 yada daha uzeri hoparlor kullanan arkadaslar var mı? Baglantı ayarlarını nası gerceklestiriyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.