Şimdi Ara

Minton MMP-3079 Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim, arkadaşlarım bana bi yardım edin lütfen.. Evde çıldıracağım..Sorunum şu;

USB girişine ben bu aletin kablosunu taktıktan sonra diğer ucunu alete taktım sonra öküzlük yapıp girip ben normal mp3 player gibi içine atmaya çalıştım şarkıları ama olmadı tabi sonra driverını yüklemeye çalıştım yükledi de fakat programı açmıyor (http://img50.imageshack.us/img50/6340/adszds0.png) şimdi de ve alet çalışmıyor. Birde USB alıcısı tanımlanamadı diyor pc ama bütün USB girişlerinde denedim aynı sorun devam ediyor ne yapmam lazım..

• öncelikli olarak senin yapman gereken eger cihazı pc ye bagladıgında driver istiyorsa tabıt ama büuük bir ihtimalle istemez çünki bende öyle oluyor(ha bu arada cihaza kendi reset dügesi ile reset at belki dizelir kulanma kulavavuzunda yazar)daha sonra mintonun web sitesinde 3079 a gir orda en alta driver... diye bir dosta var onu dowland et daha sonra o dosyayı zipden cıkart o dosyada yeni versiyon güncellemsi yap bir ihtimal düzelir düzelmesseda garantiye gönder ayrıca ben cihazı pc ye direk baglayıpta mp3 atıyorum hiç bir sıkıntı yok bende
  • benimde minton mmp-3079 var ama kendi kendine açlıp kapanıyor kullanma kılavuznu okudum dediği gibi yaptım ama sonuç yine aynı reset bile attım en 50 kere atmışşımdır.

servisine gittim servisi format atıı ama yine aynı şekil bozuldu. alet her bozulduğunda servise gitmek ve para vermek istemiyorum :D

format atmasını bilen varsa lütfen bana yardım etsin. beni bu dertten kurtarın. :) lütfen acil yardım lazım.

ayrıca vista kullanıyorum bunun vista için programı varmı????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murti100 -- 29 Ekim 2008; 0:49:05 >
  • murti100 seninde yapmam gereken şey yukarıda yazanla aynı sendenwww.minton.com.tr adresinden gerekli dosyalrı indirip formatı atman zaten gerkli acıklalmalar da o dosya ile geliyor
  • ilgili arkadaşlar lütfen yardım edin! benim mmp 3079 mp4 üm var. geçenlerde şöyle bi sorunla karşılaştım. mp4 üm müzik dinlerkebn kendiliğinden kapandı ve bir daha açamadım. siteden driver falan indirdim format attım yine olmadı. ama aygıt bilgisayara takılınca çalışıyo bilgisayardan çıkarınca açılmıyo ekrana ışık geliyo öyle kalıyo ne yapmam gerekiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.