trendyol.com MINTON Mrc-3300 Multimedia Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/minton/mrc-3300-multimedia-mouse-p-38764723?boutiqueId=61&merchantId=140524 |
MINTON Mrc-3300 Multimedia Mouse 19 tl
-
-
Paranızı çöpe atmayın gençler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kabloluymuş. alacaklar ona göre alsin.
-
unutmuşum, nostalji oldu. minton diye marka vardı, değil mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fareden çok kumandaya benziyor.
Bir yanlışlık olmasın
-
Kablolu değil kızılötesi olduğu belirtilmiş açıklamada.
-
is it joystick, isnt it?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 15 Ocak 2023; 1:38:16 >
Sırf 20TL'ye çalışması beklenen bir elektronik ürün var ve bu neymiş gözümle göreyim diye alacaktım ama şu görüntüden sonra tadım kaçtı :)
Ya kargo üründen pahalı olur mu be
Bir saçma duyar kampanya da ben kasayım: "kargo bedeli ürün bedelininin %20'sini geçmemeli". Organize olalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 15 Ocak 2023; 2:26:23 >
-
Sunum kumandası olur mu diyerek deneme amaçlı az önce aldım. Gelince yazarım denedikten sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Multimedya kontrolü için 130-150'ye satılan küçük 2.4ghz klavyelerden almayı planlıyordum. 35 liraya bunu aldım. Sırf merak ettiğim için. Bakalım iş görecek mi. Paylaşım için teşekkürler.
-
Benzer amaçla düşündüm ben de ama almadım.
-
Adam sırf bunu satmak için dükkan açmış, başka ürünü de yok ki 100 liraya tamamlayıp ücretsiz kargo yapalım
-
Yorumları okuyup alın.
Ürün 49 tl olmuş. Benim ürün geldi. Sıfır kapalı kutu temiz. Cd'den yazılımını kurdum. Mouse özelliği çalışıyor. 2k için en üstte hıza getirsen bilen yavaş kalıyor bu normal çünkü cihaz eski kim bilir hangi çözünürlüğe göre yapıldı. Multimedya özellikleri sadece belli başlı programlarla çalışıyor. Windows media player'de denedim. Ses mute ses aç kapa hariç diğer özellikler çalışıyor. Tabi bunda windows media player 9 var ve en son sanırım windows 10'daki sürümü 11 ya da 12. Belki 9 kurulsa full fonksiyonel çalışabilir. Foobar2000'de denedim. O uygulama oldukça popüler ve günümüzde de kullanılıyor. Son sürümünde çalışmadı. Belki de eski sürümleri için çalışıyordur. Şimdi windows 10 için kızılötesi kodları programlayabilecek bir yazılım arıyorum. Bulan yeşillendirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustumize -- 18 Ocak 2023; 19:40:24 >
-
hey gidi yıllar göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş ...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
unutmuşum, nostalji oldu. minton diye marka vardı, değil mi?
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X