Şimdi Ara

Minton yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minton mp3player'ımda dün yeni müzik eklemek için eskileri sileyim dedim.

Hangisini silmeye kalktıysam hata verdi dosya kullanımda olabilir diye...

Bende player'ı biçimlendirdim. Mp3'leri yükledim. Dinlemek için bilgisayardan çıkarttım. "No Music" diye uyarı verdi.

Bilgisayara taktım bu sefer tanımadı bile

Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• bilen yok mu acaba
  • dostum senin bilgisayara virus bulaşmış galiba.bende de aynı alet var.problem yok alette nerak etme
    bendeki virus programları avast ve trojen guarder bunları bi dene.
  • Arkadaşım virüs durumu başka bir şey eğer minton mp3 player'ın varsa bilgisayara tak klasör ayarlarından da gizli ve sistem dosyalarını göster diyince bir iki tane dosya çıkması lazım eğer sende minton varsa o dosyaları bana mail ile atabilir misin?

Mp3 biçimlendirince o gizli dosya da gidiyor. Dolayısıyla player mp3leri tanıyıp yürütemiyor.

Ya servise versem kaç hafta bekletirler. Allah rızası için elinde veya tanıdığında Minton MMP3110C mp3 player'ı olan varsa bu iki dosyayı bana mail gönderebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekucuk -- 8 Eylül 2005, 23:34:00 >
  • formay atarken xp kullanıyorsan fat32 ile ilgili bir durum var kullanma kılavuzunda yazıyor. Eğer öyleyse bilgisayarı güvenli kipte açıp dediği şekilde formatla..
  • Ben mi anlatamıyorum yoksa arkadaşlar mp3 player'ınız mı yok...

Yardımcı olmaya çalışmanız beni çok sevindirdi. Teşekkürler.

Ama benim derdim format atabilme yada atamama değil, xp ile alakalı bir sorunum da yok.

Ben format attım. Atmaz olaydım. mp3player içindeki cihazın çalışması için gereken gizli dosyalarda gitti. Yani software mi diyosunuz neyse o gitti.

• garantisi yokmu servise vermelisin
    ya da internet adresinde software vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.........
  • dostum senin dediğin firmware ama o bilgiler formatlamayla gitmez pc hiç tepki vermiosa başka bi problem vardır. bende 3006 var olsa seve seve gonderirdim valla.
  • Arkadaşım sen sade100 ün dediğini dene... Bende cenix 256 mb mp3 player var Bende bi kere format attım ama fat32 veya fat mı olcak diye dikkat etmedim Fat32 ile format attıgım için içindeki müzikleri göstermiyodu... Sonra fat la tekrar format attım normal calısmaya devam etti... Bi dene...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekucuk

Ben mi anlatamıyorum yoksa arkadaşlar mp3 player'ınız mı yok...

Yardımcı olmaya çalışmanız beni çok sevindirdi. Teşekkürler.

Ama benim derdim format atabilme yada atamama değil, xp ile alakalı bir sorunum da yok.

Ben format attım. Atmaz olaydım. mp3player içindeki cihazın çalışması için gereken gizli dosyalarda gitti. Yani software mi diyosunuz neyse o gitti.

ıcındekı fırmware ı sılmenın zor oldugunu dusunuyorum
    eger sıldım dıosan
    web sıtesınde yok mu fırmware

• Format atılınca firmware gitmez Mintondada benim kullandığım cenixtede gitmedi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sade100

formay atarken xp kullanıyorsan fat32 ile ilgili bir durum var kullanma kılavuzunda yazıyor. Eğer öyleyse bilgisayarı güvenli kipte açıp dediği şekilde formatla..

Tamam deneyeceği bi bakalım akıl akıldan üstündür. Tekrar teşekkürler...
  • Sorun çözüldü. Biçimlendirirken FAT seçeneğini kullanmalıymışız. Eğer başına gelen olursa böyle yapın.

quote:

Orjinalden alıntı: sade100

formay atarken xp kullanıyorsan fat32 ile ilgili bir durum var kullanma kılavuzunda yazıyor. Eğer öyleyse bilgisayarı güvenli kipte açıp dediği şekilde formatla..

Üstelik sorun olduğunda servise gönderme ihtimalini düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler. Servisi aradım. Cumartesiden cumartesiye fabrikaya götürebiliyorum diyor.. Ya sefaköy'e fabrikaya ben götürecem yada 1 hafta gitmesini bir hafta gelmesini bekle kıytırık bir problem için...

Yardımcı olan herkese çok teşekkürler....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.