http://rapidshare.de/files/12748841/BeHumanUPG.avi Öncelikle herkese selam. Bu, 4-5 gün evvel cypher'da kaydettiğim bi upgrade videosu. Dupe wipe'lardan sonra sırf temple itemi olduğu için silinen +8 hell breaker ve +8 iron impact'ten sonra son kez ms+8 yapmayı denedim. sonuç mu? İzleyin ve görün Edit:Dosya rapide upload edilmiştir. ****'lı yere ne yazılacağını söylememe gerek yok sanırım .
sağlam olmuş ya bende bp olcam bi lvl sora da acaba itemlerini yazamısın tahminen üstünde talia skin dager defans altında goblin pad diğer yerlerin +8 str dir ama deişikse yazarsan sevnirimbide sen debufer deilmisin sadece malice var skillerinde
quote:
Orijinalden alıntı: iCb4uC
sağlam olmuş ya bende bp olcam bi lvl sora da acaba itemlerini yazamısın tahminen üstünde talia skin dager defans altında goblin pad diğer yerlerin +8 str dir ama deişikse yazarsan sevnirimbide sen debufer deilmisin sadece malice var skillerinde
off ya bendede olsa
quote:
Orijinalden alıntı: troy
off ya bendede olsa
Alıntıları Göster
ben bu sayfayı acamıyorum nasıl acacm ya
quote:
Orijinalden alıntı: kaptan_kan
ben bu sayfayı acamıyorum nasıl acacm ya
Alıntıları Göster
******* yerlere R-A-P-İ-D-S-H-A-R-E yaz çizgileri kaldırarak
quote:
Orijinalden alıntı: iCb4uC
******* yerlere R-A-P-İ-D-S-H-A-R-E yaz çizgileri kaldırarak
Alıntıları Göster
İzleyen arkda$lar dosyayı tartattı mı ?
Ko'dan Ke'ye geçişte + weapon defansı veren armor drop'u kaldırıldığı için olympiada dd helmet yok (bildiğim kadarıyla). O yüzden battle priest oynamak pek mantıklı değil gibi geliyor bana. Scrollerin 150-200m olduğu bi server'da (cypher) sürekli debuffer oynamak çok masraflı. O yüzden bazen 60 aura-41 heal-3 holy-2 master vererek takılıyorum. Skillerde malice olma sebebi bu.
Ko'dan Ke'ye geçişte + weapon defansı veren armor drop'u kaldırıldığı için olympiada dd helmet yok (bildiğim kadarıyla). O yüzden battle priest oynamak pek mantıklı değil gibi geliyor bana. Scrollerin 150-200m olduğu bi server'da (cypher) sürekli debuffer oynamak çok masraflı. O yüzden bazen 60 aura-41 heal-3 holy-2 master vererek takılıyorum. Skillerde malice olma sebebi bu.
Aman Ya Rabbi!
Birader sen ne yaptın ya, hiç acımadan bi dünya +7 itemi basa basa yaktın. Ya sonuncu da olmasaydı? Yahu 4 tane trina kullandın. Ben de 2 tane trina, 2 tane +7 raptor alıp, +8 basayım diye hayaller kuruyordum. Hayallerimi yıktın.
Not: 20-25 GB cypher da raptor 8 bulunur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: saidakkas
Aman Ya Rabbi!
Birader sen ne yaptın ya, hiç acımadan bi dünya +7 itemi basa basa yaktın. Ya sonuncu da olmasaydı? Yahu 4 tane trina kullandın. Ben de 2 tane trina, 2 tane +7 raptor alıp, +8 basayım diye hayaller kuruyordum. Hayallerimi yıktın.
Alıntıları Göster
yaw sen ne yapmışın onların hepsini nasıl yaktın acımadan. aboooo neyse valla helal olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: saidakkas
Aman Ya Rabbi!
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: saidakkas
Aman Ya Rabbi!
bulunmaz bulunsa hemen alırım:))
quote:
Orijinalden alıntı: Nerkek
quote:
Aman Ya Rabbi!
Alıntıları Göster
KillaLee, Buying +8 Raptor diye bağırıyordu, kaç paradır bu dediin dedim, 20 25 GB dedi, başkasına da sormuştum, 25 GB ye bulunur mu diye, o da evet dediydi. Neyse, elimizdekine de şükretmesini bilmek lasım.
quote:
quote:
Aman Ya Rabbi!
Alıntıları Göster
Be_Human_First senle az kapışmadık arena da :D. Walla ben de +8 raptor aldıktan sonra Elimdeki +8 Glave'yi Anvil'e emanet ettim sonuç +9 Glave Çok büyük bir şans eseri +9 oldu.Gözlerime inanamadım.Keşke video'ya kaydedip sizlerle paylaşsaydım.
quote:
quote:
Aman Ya Rabbi!
Alıntıları Göster
+7 Raptor üstüne, 15 GB versem, +8 Raptorunu da bana emanet eder misin :D
quote:
Orijinalden alıntı: hallowenxx
Be_Human_First senle az kapışmadık arena da :D. Walla ben de +8 raptor aldıktan sonra Elimdeki +8 Glave'yi Anvil'e emanet ettim sonuç +9 Glave Çok büyük bir şans eseri +9 oldu.Gözlerime inanamadım.Keşke video'ya kaydedip sizlerle paylaşsaydım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hallowenxx
keşke
+9 glave ha. Anvilin belli aralıklarla yenilendiği söyleniyor. Bu anlardan birine denk geldiysen +9 yapmış olabilirsin. Ama garantili upg olsun diyorsan böyle item yakmak olasılığı arttırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: furio_xsason
+9 glave ha. Anvilin belli aralıklarla yenilendiği söyleniyor. Bu anlardan birine denk geldiysen +9 yapmış olabilirsin. Ama garantili upg olsun diyorsan böyle item yakmak olasılığı arttırıyor.
Kardes ben sana bişey diyecem üzerinde priest fp war ama normal plate duryo bunu acıklarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: .:!!BladE!!:.
Kardes ben sana bişey diyecem üzerinde priest fp war ama normal plate duryo bunu acıklarmısın
Alıntıları Göster
Talia Skin öyle görünüyor
Aga o mirage sana ananın ak sütü gibi helal dir
quote:
Orijinalden alıntı: Efsane34
Aga o mirage sana ananın ak sütü gibi helal dir
Ya ben izleyemedim aama herhelde anlattıkllarınıza göre iyidir...
quote:
Orijinalden alıntı: SercaN
Ya ben izleyemedim aama herhelde anlattıkllarınıza göre iyidir...
Alıntıları Göster
bir şeyi merak ediyorum,upgrade yaparken kullandıgın trinalar dupe ise o mırage +8 dupe wipede sılınırmı ?
Videoya gelınce gercekden o sonuncuyu basarken kalbın kaçla çarpıodu merak ediyorum,hayırlı olsun güle güle kullan