Şimdi Ara

Mirage Sword +8 Upgrade (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapidshare.de/files/12748841/BeHumanUPG.avi
    Öncelikle herkese selam. Bu, 4-5 gün evvel cypher'da kaydettiğim bi upgrade videosu. Dupe wipe'lardan sonra sırf temple itemi olduğu için silinen +8 hell breaker ve +8 iron impact'ten sonra son kez ms+8 yapmayı denedim. sonuç mu? İzleyin ve görün
    Edit:Dosya rapide upload edilmiştir. ****'lı yere ne yazılacağını söylememe gerek yok sanırım .

• sağlam olmuş ya bende bp olcam bi lvl sora da acaba itemlerini yazamısın tahminen üstünde talia skin dager defans altında goblin pad diğer yerlerin +8 str dir ama deişikse yazarsan sevnirimbide sen debufer deilmisin sadece malice var skillerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

sağlam olmuş ya bende bp olcam bi lvl sora da acaba itemlerini yazamısın tahminen üstünde talia skin dager defans altında goblin pad diğer yerlerin +8 str dir ama deişikse yazarsan sevnirimbide sen debufer deilmisin sadece malice var skillerinde
    off ya bendede olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

off ya bendede olsa

Alıntıları Göster
    ben bu sayfayı acamıyorum nasıl acacm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_kan

ben bu sayfayı acamıyorum nasıl acacm ya

Alıntıları Göster
    ******* yerlere R-A-P-İ-D-S-H-A-R-E yaz çizgileri kaldırarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: iCb4uC

******* yerlere R-A-P-İ-D-S-H-A-R-E yaz çizgileri kaldırarak

Alıntıları Göster
    İzleyen arkda$lar dosyayı tartattı mı ?
  • Ko'dan Ke'ye geçişte + weapon defansı veren armor drop'u kaldırıldığı için olympiada dd helmet yok (bildiğim kadarıyla). O yüzden battle priest oynamak pek mantıklı değil gibi geliyor bana. Scrollerin 150-200m olduğu bi server'da (cypher) sürekli debuffer oynamak çok masraflı. O yüzden bazen 60 aura-41 heal-3 holy-2 master vererek takılıyorum. Skillerde malice olma sebebi bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MD+9 SHARD+8
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furio_xsason

Ko'dan Ke'ye geçişte + weapon defansı veren armor drop'u kaldırıldığı için olympiada dd helmet yok (bildiğim kadarıyla). O yüzden battle priest oynamak pek mantıklı değil gibi geliyor bana. Scrollerin 150-200m olduğu bi server'da (cypher) sürekli debuffer oynamak çok masraflı. O yüzden bazen 60 aura-41 heal-3 holy-2 master vererek takılıyorum. Skillerde malice olma sebebi bu.
    Aman Ya Rabbi!

Birader sen ne yaptın ya, hiç acımadan bi dünya +7 itemi basa basa yaktın. Ya sonuncu da olmasaydı? Yahu 4 tane trina kullandın. Ben de 2 tane trina, 2 tane +7 raptor alıp, +8 basayım diye hayaller kuruyordum. Hayallerimi yıktın.

Not: 20-25 GB cypher da raptor 8 bulunur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidakkas

Aman Ya Rabbi!

Birader sen ne yaptın ya, hiç acımadan bi dünya +7 itemi basa basa yaktın. Ya sonuncu da olmasaydı? Yahu 4 tane trina kullandın. Ben de 2 tane trina, 2 tane +7 raptor alıp, +8 basayım diye hayaller kuruyordum. Hayallerimi yıktın.

Alıntıları Göster
    yaw sen ne yapmışın onların hepsini nasıl yaktın acımadan. aboooo neyse valla helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: saidakkas

Aman Ya Rabbi!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

Aman Ya Rabbi!

bulunmaz bulunsa hemen alırım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerkek

quote:

Aman Ya Rabbi!

Alıntıları Göster
    KillaLee, Buying +8 Raptor diye bağırıyordu, kaç paradır bu dediin dedim, 20 25 GB dedi, başkasına da sormuştum, 25 GB ye bulunur mu diye, o da evet dediydi. Neyse, elimizdekine de şükretmesini bilmek lasım.

• quote:

quote:

Aman Ya Rabbi!

Alıntıları Göster
    Be_Human_First senle az kapışmadık arena da :D.
    Walla ben de +8 raptor aldıktan sonra
    Elimdeki +8 Glave'yi Anvil'e emanet ettim sonuç +9 Glave
    Çok büyük bir şans eseri +9 oldu.Gözlerime inanamadım.Keşke video'ya kaydedip sizlerle paylaşsaydım.

• quote:

quote:

Aman Ya Rabbi!

Alıntıları Göster
    +7 Raptor üstüne, 15 GB versem, +8 Raptorunu da bana emanet eder misin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hallowenxx

Çok büyük bir şans eseri +9 oldu.Gözlerime inanamadım.Keşke video'ya kaydedip sizlerle paylaşsaydım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hallowenxx

keşke

• +9 glave ha. Anvilin belli aralıklarla yenilendiği söyleniyor. Bu anlardan birine denk geldiysen +9 yapmış olabilirsin. Ama garantili upg olsun diyorsan böyle item yakmak olasılığı arttırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furio_xsason

+9 glave ha. Anvilin belli aralıklarla yenilendiği söyleniyor. Bu anlardan birine denk geldiysen +9 yapmış olabilirsin. Ama garantili upg olsun diyorsan böyle item yakmak olasılığı arttırıyor.
    Kardes ben sana bişey diyecem üzerinde priest fp war ama normal plate duryo bunu acıklarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:!!BladE!!:.

Kardes ben sana bişey diyecem üzerinde priest fp war ama normal plate duryo bunu acıklarmısın

Alıntıları Göster
    Talia Skin öyle görünüyor
  • Aga o mirage sana ananın ak sütü gibi helal dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane34

Aga o mirage sana ananın ak sütü gibi helal dir
    Ya ben izleyemedim aama herhelde anlattıkllarınıza göre iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercaN

Ya ben izleyemedim aama herhelde anlattıkllarınıza göre iyidir...

Alıntıları Göster
    bir şeyi merak ediyorum,upgrade yaparken kullandıgın trinalar dupe ise o mırage +8 dupe wipede sılınırmı ?

Videoya gelınce gercekden o sonuncuyu basarken kalbın kaçla çarpıodu merak ediyorum,hayırlı olsun güle güle kullan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.