kardeş ben daha ınıdırmedım videoyu ama kac dk. suruyor ınsallah uzun suruyodur cunku kısa videolardan bi şey anlamıorum yawww :D
quote:
Orjinalden alıntı: _kıng_®
kardeş ben daha ınıdırmedım videoyu ama kac dk. suruyor ınsallah uzun suruyodur cunku kısa videolardan bi şey anlamıorum yawww :D
GooD_GuN
2 +8de beramusta bana bassan yaw not: cami önünde oturdum para için mendili çaldılar +8 yapmak zor gibi en sevdiğim tatlı kazan dibi
eevet bende tanıyorum arkadaşı +9 paper itemlerı satıyodu prieslar için bi ara herhalde paraya acımıor veya biraz şanslı veya dupeci xD
quote:
Orjinalden alıntı: MEPHİST0
bir şeyi merak ediyorum,upgrade yaparken kullandıgın trinalar dupe ise o mırage +8 dupe wipede sılınırmı ?
Videoya gelınce gercekden o sonuncuyu basarken kalbın kaçla çarpıodu merak ediyorum,hayırlı olsun güle güle kullan
Offical sitede koladmin bile bu konuda tam olarak emin değilim diye yazmış. Ama bazı GM'lere göre upg yaptığınız scroller (bus veya trina) dupe ise item da dupe haline gelir ve wipe'ta silinir. Bi de dupeci değilim upg yaptığım mirage +7 lerin durability'si ve + dmg larının hepsi birbirinden farklı. Dikkatli izlediğinizde görebilirsiniz. 3 tanesini tezgahtan aldım 1 tanesini bowlda shaula'dan düşürdüm. şansıma shaula'dan düşen +8 oldu . Legal oynamak ne yazık ki risk almayı ve paraya acımamayı gerektiriyor sanırım
bi de arkaya müzik koysaydın daha iyi olurdu.
+7 Mirage Swordlerin tanesi 400m desen, 28 GB, 4 Trina tnesi 600m den, 24GB +7, 2 tane impact, hadi o da toplam 3GB olsun, Shellerin ikisni de 3GB say, busları boşver sayma,
Yahu sen 55-60 GB masrafa girmişsin? +8 MS kaça satıyorlar ki? Dupe wipe da silinmesin diye mi böyle bir yola başvurdun?
furio_xsason kendisi bizim mahallede oturur ne dupeci ne de upgrade cok iyi biliyor yani konustuk ben pek fazla anlamam dedi ama bu sefer biraz gözü dönmüş gördüm kendisini hell breaker ını dupe die silmeden önce valla cz de coşuyodu adam en sonda priest impact vardı ya sen naptın onu bu arada hani sen bizim cafedeyken eslanta girerken durduk yere öldün ya onun exp i geri geldimi ? birde harpy kesiyodun aynı gün dc verdi o zaman yatmısmısın sen ???
ya ben de tanırım bizim evin karşısındaki evde oturuoaynı zamanda bizim clanın assist i olur. biraz çatlakdır ama iidir işte:D dupe ile işi olmaz belki yapmak istio ama yapamıoçünkü bilmio. o itemleri almak için az boss kesmedi harbi. sattı aldı sattı aldı. sonucunda yaptı:D
Neyse hayırlı olsun canım sıkıldı ölesine yazdımXD
Gerci cok büyük bir avantajları vardı abi kardeş oynuyolar valla yani cok fazla onlinelar hele sanırım uzun oLan abisi vaLla benim boy 187 cm adam yanıma geldi komplex e girdim Şaka bi yana dürüst oyuncular hiç oLmazsa ya Herkes böle oLsa oyundan zevk alırız lvl i biraz düşük oLsa beramus a cagırırdım ama işte gel görki adam 62 oldu bi ara bizim cafeye gelsede benim şu 63 lvl priest e bişiler önerse napsak ne etsek die
3 tane trina 3 tane +7 mirage dagger olsa anlarım, ama 4 trina, 4 +7 mirage nereden bulacam ben 4 raptor 7, 4 trina
beyler bu talia armorlar nasıl yapılıo veya çıkıo bilen var mı bilen varsa lütfen yazsın.
7 Tane Talisman of Destruction, 15 tane Iron Bar (Bulcan'lardan çıkıyor) ve 500k ile Proconsul a gidip, Pauldron Of Destruction, yaptıracan.
Sonra 5 tane Talisman of Talia, 2 Crystal ve de 500k, ayrıca Pauldron of Destruction Götürecen ve Proconsul'den Talia Skin'i alıcan. Bahtına ne çıkarsa, LR reisstans mı, dagger defens mi, onu bilemem.
Not: Talia skin sadece Pauldron için uygulanır ve belli bir tür saldırıya karşı özel ve çok etkili defans verir. Dagger defens, spear defens, flame resistance, lightning resistans gibi....
ben indiremedim
hata veriyor yardımcı olurmusunuz
yuuuuhhh. lan o kadar itemi patlatmadan verse +8 alamazmıydı? bide +8 yapmasının o kadar zor olma nedeni +7 deyken flame ekli durmasımıydı? hani damegeli iken upgrade daha zordur ya.
oha be gümletmişin anvili ende de stiletto +9 wardı 20m. we onu werdim iron crossbow +6 almıstım(areste)