Şimdi Ara

Mirage Sword +8 Upgrade (Video) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CominGSooN

oha be gümletmişin anvili ende de stiletto +9 wardı 20m. we onu werdim iron crossbow +6 almıstım(areste)

20m ve silettoyu verdin +6 ironx mi aldın. bide ares de. ucuz memlekette. iyi kazıklamışın. benim arkadaşım beramusta +9 silettoyu 25m den satamamıştı merchanttan. sonra ne oldu bilmiyom.
  • ulan bız +8 ms nın videosunu nabalım basmıssın olmus ne gozel neden abartıon he
  • walla ben o kadar ıtemı kırcama sahsen satarım ama vıpe ıcın de gusel 1 yontem
    ya 1 de 1 sey sorcam ben gecen gun 1 m den 10 tane bus aldım ustumdekı chıtın pauldron u + 6 ya bastım sımdı buslar dupe yse vıpe olur mu olmas mı yazmıssınız benımkı 2 haftadır duruo ama ınsallah sılınmez dıe dua edıorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CominGSooN

oha be gümletmişin anvili ende de stiletto +9 wardı 20m. we onu werdim iron crossbow +6 almıstım(areste)

adama manyaq kazık atmıssın walla helal olsun sana
  • bende video acılmadı winamp ve media playerı desteklemiyor galiba
  • o neki canim ben hergün yapıyom

• bende yaktığı itemlerin biri yok (adam heralde intahara meğilli)
  • YA ARKADAŞLAR BEN BU KNİGHT TA BUNLARI YAPALARI BİR ARAYA GETİRİP KAPIŞTIRMAK LAZIM ARENADA BENCE
  • ya şu sola resim nasıl konuyo yaaaaa
  • mesaj yazdığın yerde aşada buraya resim koymak için tıklayın yazıyo tamamın hemen üstünde oradan koyabilirsin sonra mesajda resmi görüntüleyi tıkla hadi bakim
  • eğer açılmassa yani dosyayı yüklüyemiyosan 30 dk ka sonra tekrar indirmeye calışş cünkü o upload sitesi aslında üyelikli bir site ve üye olmayanlara böle gıcıklık yapıyo işte
  • Aglar O **** tane sey olan sıteye gırıyorum ama Sayfa goruntulemıyor Dıor Ne yazcam Oraya
  • işte +8 böle basılır dedirten video
    bende +8 raptor basmak için şuanda item topluyorum ve aynı taktikle basmayı düşünüyorum ama acele etmicem dupe wipe çıkana kadar topladığım itemleri kasamda tutmayı düşünüyorum silincek olan o zaman silinsin kalan sağlar bizimdir.
    Seni tek kelimeyle tebrik ederim
    +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::UsHeR::

Aglar O tane sey olan sıteye gırıyorum ama Sayfa goruntulemıyor Dıor Ne yazcam Oraya

R A P İ D S H A R E yaz gırer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokedici61 -- 18 Şubat 2006 16:01:30 >
  • bide +1mirage sword 123 atack ama elime taktığımda 176 atack yapıyor ama +6 rare large breaker 120 atack takınca 500 atack veriyo bu nası oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

bide +1mirage sword 123 atack ama elime taktığımda 176 atack yapıyor ama +6 rare large breaker 120 atack takınca 500 atack veriyo bu nası oluyo

Bildiğim kadarı ile mirage sword master priestlerin atağını arttırır
  • duplenmiş mal ile geçiş yapan para ( satın alan kişinin parsı dup ise alınan malda dupe geçer )
    en azından bæ$ıma geldigi için biliyorum +6 iron x sattım daha sonra vaz geçip +8 hornu sattım we dupe wip de iron x silindi LAMiROSTAN kendi ellerimle çıkarıp bastım
  • ya ben bunu indirdim ama açılmıyo hem winampta hemde mediada ???nasıl açtınız neyle açtınız anlayamadım falla izlemek için içim gidio gerçi anlattığınız kadarıyla anladımda işte video bi başka heyecan verio :D
  • Edit:Dosya rapide upload edilmiştir. ****'lı yere ne yazılacağını söylememe gerek yok sanırım .
    muahahahahaaaa
  • Sayfa Goruntulenemıyor dıyor bır dahakı vıdeo larını beklerım
    ama acılan cınsten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.