Şimdi Ara

Mireles Aşırı Yetenekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim takıma fazla geliyor Baroni vb. ile duvar pası yapıyor adamlar aval aval bakıyor. Çok kaliteli topçu keşke maç seçmese. Şu maçtaki Benfica maçındaki performansları harikaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah sövüyodunuz ruhsuz,maç seçiyor diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

Sabah sövüyodunuz ruhsuz,maç seçiyor diye

maç seçmese iyi topçu diyor işte adam.
  • Fenere kilit vurulması lazım başka gideri yok. Yada Afrika'dan Ferrari ye binmek için hayatını verecek futbolcu zenciler getirin. Bakın nasıl oynuyorlar. Bunlara para bol gelmiş ondan böyleler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talk2MyHand

Sabah sövüyodunuz ruhsuz,maç seçiyor diye

E ben ne demişim tekrar okusana.

• Meirelesin şu takımda hep ilk 11 çıkması lazım ama aman amanlık bir yeteneği yok standart bir orta saha bakma sen Fenerbahçe de ki orta oyuncularına hep eksik bir noktaları oluyor yoksa ne bir Cazorla ne bir Wilshere ne bir Ramsey (bunlar da senin rakiplerinin orta sahası diye örnek verdim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Fenere kilit vurulması lazım başka gideri yok. Yada Afrika'dan Ferrari ye binmek için hayatını verecek futbolcu zenciler getirin. Bakın nasıl oynuyorlar. Bunlara para bol gelmiş ondan böyleler.

Kesinlikle katılyorum !!! O zenciler varya EKMEK İÇİN ADAM ÖLDÜRÜRLER ! AÇ EMENİKE NERDE ESKİ AÇ EMENİKE ???? Ahhh ahh arkadaşla bunun hep makarasını yapardık. Fifada 4 kişi toplanır 2 ye 2 sırayla transfer yapar takım kurardık bütün oyuncuları almak serbest bi şekilde. Benim arkadaş ne afrikalı gücü , hızı 90+ olan adamlar biliyordu. Diyordu bu adamlara ekmek ver adam öldürürler aç bunlar diyodu. Çok saglam adamlar var aslında afrikada. Yam yam lazım bu takıma 3-4 tane.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yam yam derken yanlış anlaşılmasın ırkçı bi söz degildi. Yam yam derken böyle koşan pres yapan topu almak için adam vurucak adam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Yam yam derken yanlış anlaşılmasın ırkçı bi söz degildi. Yam yam derken böyle koşan pres yapan topu almak için adam vurucak adam lazım.

Duyarlı olmaya çalışmışsın, fakat açıkçası üstteki mesajındaki kirliliği temizlemek için şu cümlelerin fazlaca yetersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_e_G

quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Yam yam derken yanlış anlaşılmasın ırkçı bi söz degildi. Yam yam derken böyle koşan pres yapan topu almak için adam vurucak adam lazım.

Duyarlı olmaya çalışmışsın, fakat açıkçası üstteki mesajındaki kirliliği temizlemek için şu cümlelerin fazlaca yetersiz.

Olsun napalım. Benim ne demek istedigimi anlayan anlamıştır. Paranın bu adamları değiştirdiği açıkça belli rahatlama var yani.Bi çaba göremiyorum ben.
  • Meireles zaten yetenekli topçu. Ama bize geldiğinden beri Chelsea'daki Meireles'i gördüğüm bir maç olmadı.
  • Her futbolcu maç seçer, performans derecesi değişir sadece. Ama bu kadar inişli/çıkışlı maç seçen futbolculardan nefret ederim. Yeteneğine lafım yok ama varsa verdiğini geri alacağın bir teklif, direk satacaksın böyle topçuyu.
  • bize nam yapmis adam lazim degil adamlar kovulsa baska bi takima gitmese bile omru boyunca rahat yasarlar bu zamana kadar aldiklarl paralarla afrika kitasindan genc oyuncu getircen ucuz maliyete adamlar burada canavar olur turk olarak yoksul aile cocuklarindan futbola gidip yetenekli olanlari takima kazandircan su andaki oyundan daha guzel oynariz

• quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

Meireles zaten yetenekli topçu. Ama bize geldiğinden beri Chelsea'daki Meireles'i gördüğüm bir maç olmadı.

Normal hocam. Bizde takım oyunu diye birşey olmadığı için Raul vasat görünüyor. Takımla birlikte parlayacak tipte bir adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gFalcon

Bizim takıma fazla geliyor Baroni vb. ile duvar pası yapıyor adamlar aval aval bakıyor. Çok kaliteli topçu keşke maç seçmese. Şu maçtaki Benfica maçındaki performansları harikaydı.

o kadar kötü takımımız var ki, meireles bile şu futboluna övgü alıyo.
    Cazorlayı gördünüz mü tek başına canına okudu takımın?
  • Yeteneğini kullanmamaktan korkmuyor. Disiplin olmayınca böyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.