Şimdi Ara

Mısır’da fırtına sebebiyle evleri akrep bastı: 3 kişi öldü, 450’den fazla insan sokuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mısır’ın Asvan isimli kentinde geçtiğimiz günlerde; kum fırtınası, yoğun yağışlar sebebiyle oluşan seller ve şiddetli rüzgârlar yaşandı. Bu korkutucu felaketler tahmin edebileceğiniz gibi insanları olumsuz bir şekilde etkiledi. Ancak fırtınalar sebebiyle oluşan bir sorun daha vardı: Akrep istilası.

Mısır’da fırtına sebebiyle evleri akrep bastı: 3 kişi öldü, 450’den fazla insan sokuldu

Yerel gazetelere göre geçtiğimiz cuma günü başlayan fırtına sebebiyle birçok ev bölgede bulunan zehirli akrepler tarafından basıldı. Oldukça ‘ölümcül’ olarak nitelendirilen bu akrepler, kentteki insanların yaralanmasına ve ölmesine sebep oldu.

Yapılan açıklamalarda, 450’den fazla insanın akrepler tarafından sokulduğu, en az 3 kişinin de hayatını kaybettiği ifade edildi.

Ayrıca Bkz.Akrep zehri COVID-19 varyantlarına karşı kullanılabilir

Buna ek olarak, kentte yağışlar sebebiyle üç kişinin hayatını kaybettiği ve 103’ten fazla evin yıkıldığı da yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

İklim değişikliklerinin korkutucu sonuçları

Uzmanlar, bu fırtınaların da tahmin edilebileceği gibi iklim değişiklikleri kaynaklı olduğunu belirtiyor ve daha şiddetli felaketlerin gelebileceğini söylüyor. Ayrıca Asvan’da yaşanan olayın, iklim değişikliklerinin vahşi yaşamı etkileyerek istenmeyen sonuçlara sebep olabileceği konusunda bize bir öngörü sağlayabileceği ifade ediliyor.

Kaynak:https://futurism.com/the-byte/storms-scorpion-swarms-egypt

• Tavuk besleselerdi bişe olmazdı.
    Tavuklar hepsini bir güzel yer, tertemiz ederlerdi

• der_Kaiser kullanıcısına yanıt
    tavuk derken devekusunumu kastettin :d

• Hayır, Tavuğu kastettim. Devekuşuna bakması zor olur :)

• Tavuk derken neden devekuşunu kastetsin ki? Devekuşunu kastetseydi devekuşu derdi. Tavuğu kastetmiş olmalı ki tavuk demiş.

Mesela sen devekuşunu kastetmek isterken tavuk der miydin? Öyle olsaydı tavuk ve devekuşu aynı şey olurdu.

Doğru değil mi? Neyse, karışık işler bunlar.

• Tanrıların laneti 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başlık Zaytungvari olmuş güldüm nedense.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt

Rahmetli kemal sunalin bir sahnesi geldi aklima yazdiklarini okuyunca. Politikaci olupta "ben buraya neden ciktim, nicin ciktim"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yumurtasi tavuk kadar ama Mısır’da fırtına sebebiyle evleri akrep bastı: 3 kişi öldü, 450’den fazla insan sokuldu 

Ben tavugun akrep yedigine sahit olmadim ondan dedim Mısır’da fırtına sebebiyle evleri akrep bastı: 3 kişi öldü, 450’den fazla insan sokuldu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sırada trafik kazasından 50 kişi ölmüştür.

• Valla bizim tavuklar akrep, yılan, yengeç, çiyan ne bulursa yiyor. Eve börtü böcek hiç biri yanaşamıyor. Ondan dedim tavuk besleselerdi diye hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bizde cok tavuk besledik, boluk bocuk yiyorlar ama ben hic denk gelmedim daha buyuklerine. Belki bizim oralarda yoktu daha buyugu bilemedim Mısır’da fırtına sebebiyle evleri akrep bastı: 3 kişi öldü, 450’den fazla insan sokuldu 

• tavukların lakabı nedir bilirmisin? süpürge dir. cok zehirli böceklerde dahil hepsini yer.gagaları sayesinde zehirli akrep çiyan gibi havyanları etkisiz hale getirir. yılan bile yerler.bi tavuk icin en zehirli akrep cocuk oyuncagı gibidir. saniyeler icinde pert eder.

• kesinlikle bizimde çiflikte 15 20 tavuk vardı bi tane böcek görmezdik gelincik daldı kepsini öldürdü 1 aya her yer böcek oldu çıyan vsMısır’da fırtına sebebiyle evleri akrep bastı: 3 kişi öldü, 450’den fazla insan sokuldu 

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt

Böcekleri Akrepleri yiyip Gelinciğe teslim mi oldular.Mısır’da fırtına sebebiyle evleri akrep bastı: 3 kişi öldü, 450’den fazla insan sokuldu 

• tavuklar çiyan ve zararlı ne varsa yer alayını yer.

• Keşke Bodrum evleri gibi, çivit mavisiyle, pencere-kapı kenarlarını boyasalarmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.