Şimdi Ara

Mısır Mı Moldova mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhaba aiesec programı ile yurtdışına çıkmaya karar aldım Mısır dan kabul aldım moldovadanda yüksek ihtimal alacağım sizce hangisi ne gitmeliyim ingilizcemi geliştirmek önceliğim ve makine mühendisliği okuyorum
    edit: neye dayanarak hangi sebeple olduğunuda söyler misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numantek -- 14 Nisan 2017; 22:41:11 >

• Tabi ki Moldova. Mısırın son halinden haberiniz var mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moldova tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Tabi ki Moldova. Mısırın son halinden haberiniz var mı.

o konuyu bende sordum gideceğimiz bölge terörün pek olmadığı bir bölgeymiş ayrıca karşımdaki kişi Türkiye çok mu güvenli dedi
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: numantek

quote:

Orijinalden alıntı: espial

Tabi ki Moldova. Mısırın son halinden haberiniz var mı.

o konuyu bende sordum gideceğimiz bölge terörün pek olmadığı bir bölgeymiş ayrıca karşımdaki kişi Türkiye çok mu güvenli dedi

• Mısır gergin ve sorunlu durumda. Moldova da çok iyi durumda sayılmaz fakat güvenli, ucuz yaşam ve keyif sunan bir ülke. Uğraşırım derseniz bütün Avrupa bölgesini de gezebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avustralya mı? Kanada mı?
    7 yıl önce açıldı
    Arap mı Arrap mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • numantek N kullanıcısına yanıt
    Başka firma ile git o zaman adamın dediği lafa bak

• Misir.

Misir Arapcasi su an en yaygin ve gecerliligi en yuksek Arapca lehcesi. Arapca'nin dunya uzerindeki gittikce yukselen onemini de goze aldigimizda, ki ulkemizde daha bile fazla bu durum, Misir'a gitmek dil acisindan daha avantajli gibi gozukuyor.

Misir halki Arap halkindan farklidir. Cok daha kulturlu bir halka sahiptir. Ancak son yillarda zirve yapan radikal islam sebebiyle onlarin da isimleri kotuye cikmis durumda uluslararasi statude.

Moldova'da Rumence konusuluyor. Pek bir isine yarayacagini sanmam kariyer acisindan. Ayrica Misir'a oranla muhendisligi cok daha kotu durumda olan bir ulkedir. Sirf daha refah diye gideyim deme, hayatinin hatasini yaparsin. Biraz zor sartlarda da yasamak lazim. Onlar da sana mukemmel tecrubeler katar.
  • Mısır tabiki. Avrupa kıtasının en sefil ülkesi Moldova. Tam anlamıyla sefil, Romanya desem anlarım ama Moldova AB ülkesi bile değil.

Gürcistan mı Türkiye mi sorusu gibi, Gürcistan hangi konuda Türkiyeye rakip olabilir ki? Burda da aynı konu söz konusu, tabiki mısır.
  • Mısıra sakın gitme.medeniyette bu kadar geri giden bir yer dunya üzerinde yoktur sanırım.hangi bolgesi olursa olsun begenilmeyen moldovanın (moldovaya gitmedim hiç)en kotu yeri kadar iyi değildir.(iskenderiye, Kahire,)mısır, gurcistan ve romanya ya gitmiş biri olarak aklını başına al diyorum

• Türkiye çok mu güvenli diyen adama ağzını payını veremedin mi? Allahın arabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron -- 15 Nisan 2017; 7:8:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wacom Intuos

Mısır gergin ve sorunlu durumda. Moldova da çok iyi durumda sayılmaz fakat güvenli, ucuz yaşam ve keyif sunan bir ülke. Uğraşırım derseniz bütün Avrupa bölgesini de gezebilirsiniz.

Hocam moldova avrupa birliği ülkesi değil. Ordan geçiş nasıl olur bilginiz var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.