Şimdi Ara

Makedonya vatandaşlığı alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annemde makedonya vatandaşlığı var istersem alabiliyorum ben de, sizce çifte vatandaşlık yapayım mı? Makedonya vatandaşlığı bana herhangi bir artı sağlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE39D2262 -- 16 Şubat 2022; 15:26:16 >

• Sorduğun soruya bak tabi ki al. Yarın öbür gün Makedonya AB üyesi olur, yırtarsın. En kötü vize muafiyeti gelir onlara gene yırtma şansın olur.

Gürcistan pasaportu bile T.C. vatandaşlığından iyidir şu ortamda, adamların Schengen bölgesine vizesiz seyahati var.

EDIT: Ahahahah vize muafiyeti varmış bile lan. Kuzey Makedonya (ab.gov.tr) Ulan gecekondudan ibaret Bulgaristan, AB'ye tam üye; gelişmişlik seviyesinde en geride kalmış Makedonya bile Avrupa ülkelerine kafası esince seyahat edebiliyor. Hakikatten şu dünyanın Arap ülkelerinden sonra en leş ülkesi olabiliriz. Hatta belki de öyleyizdir, onlarında petrolü falan var çünkü.

• bi saniye bile düşünmem gider Makedonya’ya yerlesirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorduğun soruya bak tabi ki al. Yarın öbür gün Makedonya AB üyesi olur, yırtarsın. En kötü vize muafiyeti gelir onlara gene yırtma şansın olur.

Gürcistan pasaportu bile T.C. vatandaşlığından iyidir şu ortamda, adamların Schengen bölgesine vizesiz seyahati var.

EDIT: Ahahahah vize muafiyeti varmış bile lan. Kuzey Makedonya (ab.gov.tr) Ulan gecekondudan ibaret Bulgaristan, AB'ye tam üye; gelişmişlik seviyesinde en geride kalmış Makedonya bile Avrupa ülkelerine kafası esince seyahat edebiliyor. Hakikatten şu dünyanın Arap ülkelerinden sonra en leş ülkesi olabiliriz. Hatta belki de öyleyizdir, onlarında petrolü falan var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 16 Şubat 2022; 15:58:54 >

• DHF_Viper kullanıcısına yanıt

alıcam hocam vize olayı bile yeter zaten

• highest in the room kullanıcısına yanıt

hocam üni bitince amerikaya gitmeyi düşünüyorum o olmazsa makedonya neden olmasın

• eğer toplumdan reddedilmiş durumdaysan (seni bilmiyorum, ben öyle bir durumdayım. ) Kaç kurtar kendini Hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye toplumdan reddedildiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avustralya mı? Kanada mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun hikaye ama temel sebebi;

Psikolojik sorunlarımın olması 

Neyse hocam; dediğim gibi eğer toplum sizi kabul ettiyse (her cinsten arkadaşınız, dostunuz varsa ) mevcut dostlarınızı kaybetmemek uğruna gitmeyin, ha eğer hiçbir arkadaşınız, seveniniz, sevdiğiniz yok ise kaçın kurtulun hocam bu ülkeden.

• Kesinlikle al, hem vizesiz 90 gune kadar seyahat edersin hem de yarin birgun Turkiyede isler kotuye giderse yerlesebilirsin. Politik sebeplerle AB ye alinaiblirler tipki 5 para etmez Bulgaristani aldiklari gibi.

• benimde anne tarafim florinadan falan gelmis mubadelede arnavutlar. alamiyoz mu birsey. bir onceki durakta priştina

• soruya bak keşke dedem hayattayken babam amcam da pasaport için uğraşsaydı

• anne babanın vatandaş olması lazım galiba eğer değillerse de onların annesi babası vatandaşsa onlar alcak önce sonra sen

• inonu88 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

• hakkın varsa kaçırma. başvur mutlaka.

• yarından itibaren bu işin üzerine koş ve kurtar kendini....

• al, durduk yerde yeni bişey kazanırsın. mutlaka bi işe yarar. zimbabwe okyanusundaki yunus balığı dilini bile öğren.

• Bu Hafta Vatandaşlık müracaatı için Makedonya'dan gelen biri olarak soruları cevaplayabilirim. Gırgır muhabbeti yapacak olan varsa vaktim sınırlı.
    Kısa bir bilgi..
    Asgari ücretleri bizden yüksek.. Benzin bizden biraz daha ucuz..insanları gülüyor. Yayalara saygı var.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Hocam benim de bulgaristan vatandaşlığı alma ihtimalim var , faydası olur öyle değil mi?

• Al bulunsun. İranımsı yerden iyidir.

• Al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.