Şimdi Ara

Mistubishi Attrage izlenim (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
14.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Bu kadar sayfa mesaj okuyamayacağım sadece şunu söyleyebilirim neden bu kadar çok kötü yorum geldiği ile ilgili;

1) Aracın tasarımında bir akıcılık ve aerodinami söz konusu değil aracın burnu kısa arka bagaj kısmı uzun..Araç aynı zamanda oldukça dar ve jant / lastik ebatları da küçük yani ilk virajda sanki takla atacakmış gibi duruyor.

2) Yedek parça bulunabilirliği - servis maliyetleri - ikinci el piyasasının olmaması

3) Mitsubishinin ülkemizde hiçbir zaman iyi satış rakamları yakalayamamış olması ve kendini bir türlü sevdirememesi.

4) Kullanılan malzeme kalitesi ve genel işçilik kalitesi oldukça vasat. Sonradan ekleme çin işi bir navigasyon ekranı koymuşlar ve bu bariz fark ediliyor.

Şimdi bu kadar çok dezavantajın olduğu bir model bayilerde mevcut olsa bile satması beklenemez.Ama yine de iş görür ve bazı araçların opsiyon listesinden fazla standart donanım listesi var. Şehir içi için iş görür şirket aracı veya kısıtlı bütçe ile donanım isteyen ve otomatik araç isteyenlerin aracı olabilir. Ya da evin ikinci aracı olabilir.

Kullanan veya satın alan herkese hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullansınlar araçlarını. Kimin ne dediğini de çok kafalarına takmasınlar.

madem madde madde yazmışsınız bende madde madde cevaplayayım;

1- araç mitsubishinin verilerine göre sınıfının en aerodinamik aracıdır. ccd değeri 0.28 dir. görsel olarak öyle gözükmesede bilimsel olaral son derece aerodinamik bir araç.

yüksek süratlerde (120 ve yukarısı) yerden yüksek olmasının( 17 cm aklınıza gelmesi için sandero stepway ile aynı) sebebi ile yol tutuş zayıfamakta ama tehlikeli düzeyde değil asla. yerden yüksek olması istanbulda bile mevcut olan tümsek çukur oyuk göçüklerden güle oynaya geçmenize olanak tanıyor. her güzelliğin bir kötü yanı var elbet. zaten bu tip bir araçla otoyolda 140 geçmek mantıklı değil. imalat amacına da aykırı.

2- mitsubishi servisleri belkide en ucuz yetkili servislerdir türkiyede; aracın bakımları 20 binde bir ve bakım ücretleri 300-500 tl arasıdır. arkasında uyduruk limited şirketler değil ne kadar beğenmesek te türkiyenin 2. büyük sermayesi sabancı vardır. ayrıca 5 yıl garantili. ve bir japon aracı olmasından dolayı zaten parça ihtiyacı minimum düzeyde. oldu ki lazım oldu stokta yoksa temsa uçakla 1 hafta zarfında temin etmekte.

3- buna diyecek bir şeyim yok 2. madde de övdüğüm temsaya burada ne desem az.

4- c elysede, symbol de, ne bileyim rapidde accent blue da ahşap kaplama kullanılıyorda bunda kullnılmıyor mu? gayet sınıf standartları içinde kullnılan malzemeler.

çin işi dediğiniz navigasyon sistemi; blaupunkt san diego 530 double din multimedya sistemdir. amazonda bile 400 euro ya satılmakta. haricen teypçilerden almaya kalksanız 1800 tl fiyatı var. "çin işi" değil yani.
    https://www.ozenhifi.com/markalar/blaupunkt/multimedya-ve-cd-ana-uniteleri/834-blaupunkt-san-diego-530-navigasyonlu-universal-multimedya.html
    https://www.amazon.de/Blaupunkt-San-Diego-530-Touchscreen-schwarz/dp/B00IOJS5VU

valla benim ve bir çok kişinin ilk aracı gayet de güzel full dolu şekilde bayramda bir çok arkadaş seyahat etti. şikayet eden bu araba gitmiyor yada şu özelliği şehirlerarası yolda yetersiz kaldı diyen olmadı.

hayırlı günler.

Arkadaşlarının yanında da bu kadar övüyorsan kırılma diye nezaketen birşey denemişlerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Bu kadar sayfa mesaj okuyamayacağım sadece şunu söyleyebilirim neden bu kadar çok kötü yorum geldiği ile ilgili;

1) Aracın tasarımında bir akıcılık ve aerodinami söz konusu değil aracın burnu kısa arka bagaj kısmı uzun..Araç aynı zamanda oldukça dar ve jant / lastik ebatları da küçük yani ilk virajda sanki takla atacakmış gibi duruyor.

2) Yedek parça bulunabilirliği - servis maliyetleri - ikinci el piyasasının olmaması

3) Mitsubishinin ülkemizde hiçbir zaman iyi satış rakamları yakalayamamış olması ve kendini bir türlü sevdirememesi.

4) Kullanılan malzeme kalitesi ve genel işçilik kalitesi oldukça vasat. Sonradan ekleme çin işi bir navigasyon ekranı koymuşlar ve bu bariz fark ediliyor.

Şimdi bu kadar çok dezavantajın olduğu bir model bayilerde mevcut olsa bile satması beklenemez.Ama yine de iş görür ve bazı araçların opsiyon listesinden fazla standart donanım listesi var. Şehir içi için iş görür şirket aracı veya kısıtlı bütçe ile donanım isteyen ve otomatik araç isteyenlerin aracı olabilir. Ya da evin ikinci aracı olabilir.

Kullanan veya satın alan herkese hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kazasız belasız kullansınlar araçlarını. Kimin ne dediğini de çok kafalarına takmasınlar.

madem madde madde yazmışsınız bende madde madde cevaplayayım;

1- araç mitsubishinin verilerine göre sınıfının en aerodinamik aracıdır. ccd değeri 0.28 dir. görsel olarak öyle gözükmesede bilimsel olaral son derece aerodinamik bir araç.

yüksek süratlerde (120 ve yukarısı) yerden yüksek olmasının( 17 cm aklınıza gelmesi için sandero stepway ile aynı) sebebi ile yol tutuş zayıfamakta ama tehlikeli düzeyde değil asla. yerden yüksek olması istanbulda bile mevcut olan tümsek çukur oyuk göçüklerden güle oynaya geçmenize olanak tanıyor. her güzelliğin bir kötü yanı var elbet. zaten bu tip bir araçla otoyolda 140 geçmek mantıklı değil. imalat amacına da aykırı.

2- mitsubishi servisleri belkide en ucuz yetkili servislerdir türkiyede; aracın bakımları 20 binde bir ve bakım ücretleri 300-500 tl arasıdır. arkasında uyduruk limited şirketler değil ne kadar beğenmesek te türkiyenin 2. büyük sermayesi sabancı vardır. ayrıca 5 yıl garantili. ve bir japon aracı olmasından dolayı zaten parça ihtiyacı minimum düzeyde. oldu ki lazım oldu stokta yoksa temsa uçakla 1 hafta zarfında temin etmekte.

3- buna diyecek bir şeyim yok 2. madde de övdüğüm temsaya burada ne desem az.

4- c elysede, symbol de, ne bileyim rapidde accent blue da ahşap kaplama kullanılıyorda bunda kullnılmıyor mu? gayet sınıf standartları içinde kullnılan malzemeler.

çin işi dediğiniz navigasyon sistemi; blaupunkt san diego 530 double din multimedya sistemdir. amazonda bile 400 euro ya satılmakta. haricen teypçilerden almaya kalksanız 1800 tl fiyatı var. "çin işi" değil yani.
    https://www.ozenhifi.com/markalar/blaupunkt/multimedya-ve-cd-ana-uniteleri/834-blaupunkt-san-diego-530-navigasyonlu-universal-multimedya.html
    https://www.amazon.de/Blaupunkt-San-Diego-530-Touchscreen-schwarz/dp/B00IOJS5VU

valla benim ve bir çok kişinin ilk aracı gayet de güzel full dolu şekilde bayramda bir çok arkadaş seyahat etti. şikayet eden bu araba gitmiyor yada şu özelliği şehirlerarası yolda yetersiz kaldı diyen olmadı.

hayırlı günler.

Arkadaşlarının yanında da bu kadar övüyorsan kırılma diye nezaketen birşey denemişlerdir.

bunlar övgü değil ispatlanabilir gerçekler;

övgü yada abartma olmayan şeyleri yazmaktır

senin övgü anlayışım buysa sende sorun var.

her madde belgeli ispatlı.

ccd değerini mitsunun sitesinden; servis fiyatlarını arayıp teyit ederek;

yerden yükseklği gene keza teknik değerlere bakarak

navigasyonun fiyatınıda siteye girerek görebilirsin.

öznel bir kelime bile yok bu mesajda hepsi nesnel.

son bölümdekiler de kullnıcı yorumları benim konuma gir orada kullnıcıların mesajları var rastgele birisine pm at sor.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Temmuz 2017; 19:4:27 >

• Şahsi görüşüm tasarım hariç çok güzel bir araç (maalesef tasarımda gördüğüm en kötü ilk 3 araçtan biri). Gerek donanımı, gerekse motoru, yakıt tüketimi ile övgüyü hak ediyor ancak bu kadar az satması çok garip. Mitsubishi bile araç satmadığı için artık getirmeyecek gibi görünüyor. Bu aracın bu kadar az satması bence bir tez konusu olmalı, milletimizi çözmek adına olumlu bir adım olabilir...
  • Olsa olsa budur
    Mistubishi Attrage izlenim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

Olsa olsa budur

• 2012 manuel colt kullanıcısıyım.Geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden otomatik attrage geçmeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Attrage akıllı adam arabasıdır.
  • Aracın tasarımı bu kadar ağza alınacak kadar kötü değil bence.
  • bu kadar tasarımı çirkin denmesinden dolayı bukadar çok konusu sayfalarca yazısı oldu zaten. Olunca da bu kadar çok söz edildi, yazıldı çizildi. Yoksa B segmenti sedan bir araç sonuçta beklenti Ferrari olması mı? değil.
  • tasarım diye eleştirim şu; tasarımdaki arkadaşımız; aracı çizerken arka tarafa geldiğinde; kaleminin ucu bitmiş; arkayı daha güzel yapsa; aracın şekli de güzel olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcep80

2012 manuel colt kullanıcısıyım.Geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden otomatik attrage geçmeyi ciddi şekilde düşünüyorum. Attrage akıllı adam arabasıdır.

Gecmis olsun, 9 yillik eski bir colt kullnicisi olarak biraz performanstan kaybedersiniz ama konfor ve tuketimden kazanirsiniz.

Hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım attrage'ım nasılda özledim hafif sürtme sonucu servise bıraktım 1 gün bile ara verse insan özlüyor ya arabanızın kıymetini bilelim kötü micra 1.2 Cvt verdi kasko ikame arac olarak hantal sert kaba bagaj sıfır yakıt aşırı fazla vs vs abi ven attrage'ımı özledim inşallah cuma teslim alacağım. Yakıt donanım ekonomik her şeyiyle aşk yaşatıyor tabi ne diyoruz mitsubishi aşktır herkese nasip olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: isa_001453

Canım attrage'ım nasılda özledim hafif sürtme sonucu servise bıraktım 1 gün bile ara verse insan özlüyor ya arabanızın kıymetini bilelim kötü micra 1.2 Cvt verdi kasko ikame arac olarak hantal sert kaba bagaj sıfır yakıt aşırı fazla vs vs abi ven attrage'ımı özledim inşallah cuma teslim alacağım. Yakıt donanım ekonomik her şeyiyle aşk yaşatıyor tabi ne diyoruz mitsubishi aşktır herkese nasip olmaz

aynen nasip olmuyo piyasasda yok :) harbi bu insanlar ne kullanıyor acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: sakiiin

Olsa olsa budur

Bu ne böyle

Ön taraf passat arka taraf attrage

• Benimde ilk aracım attrage otomatik ileri derecede memnunum,temsa satış yapamamış Bizim attrage WhatsApp aile grubuna verse satışı onlardan fazla satarız.Çok gezen mi bilir okuyan mı uzaktan atıp tutanlar ezbere konuşuyor.

• bu arabayı trafikte görmek daha kısmet olmadı bana, hatta ismini ana sayfada görünce hatırladım, eminim dizel olarak gelse daha çok satardı,
    japon arabaları güzeldir bende mazda'yı severim, ülkemizdeki marka algısı yüzünden mazda 3 gibi bir araç satılmıyor,
    az satılmış olması kalitesiz oldugu anlamına gelmez, ama aracın tasarımı ''bence'' kötü, yani ben kolay kolay bir araca kötü söylemem ama az satılmasında bence dış tasarımının da payı büyük..
  • yöneticiler uyuyormu bu atrage terörü ne zaman bitecek

mitsu forumunda neden takılmazlar.üç beş adet satılmış arabaya bu kadar ayrıcalık neden tanınır

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

yöneticiler uyuyormu bu atrage terörü ne zaman bitecek

mitsu forumunda neden takılmazlar.üç beş adet satılmış arabaya bu kadar ayrıcalık neden tanınır

Forumda ozgurce hakaret etmeden saga sola cemkirmeden dusunce paylasmak icin kac adet satilmasi lazim? 1000? 5000?

Bunun gibi onlarca konu var sizleri bu denli geren ne ben onu cozemiyorum.

Girmeyin okumayin zorla okutan kolundan tutup konuya sokan yok.

Hayirli gunler.

• Boş konuşmaya gerek yok. Attrage kesinlikle yakıtı ve opsiyonları ile 10 üzerinden 9.5 alır. Yarim puan 1.2 motoruna ve iç malzemesine kırılabilir. Kullanmadan kimse anlamaz. Otomatiğe mesafeli olan biri olarak bana otomatiği sevdirdi ve bağladı. En mükemmeli eşim rahat kullanıyor ve bagajı geniş. Çok iyi fiyata aldım. Birilerinin beğenmemesi daha iyi bence fiyat düşük. Diğer türlü olsaydı 70 aşağı olmayacaktı. 50 ye aldım. Varsın beğenmeyen olsun ben beğendim ve memnunum. 5 yıl garantim var. Sıkıntı yaratan serviste yok. Daha ne olsun. BEN BEĞENDİM GERİŞ HAVA CIVA.

• Konuyu populer konularda gorup geldim ve 11 sayfayi da okudum. Acikcasi Attrage daha once bildigim bir arac degildi, ismini falan duymustum ama tasarimini, ozelliklerini falan bilmiyordum.

Tasariminin abartildigi kadar kotu oldugunu dusunmuyorum, en azindan mavi rengi icin. Diger renkler kotu duruyor olabilir.

Ozellikleri de fiyatina gore oldukca hos duruyor. Iihs testleri de kotu degil (tabi Mirage ile sadece isim farki mi var bilmiyorum).

Bu arabaya saldiranlarda pek duzgun yorum gormedim acikcasi ama arac sahipleri bilinen hatalari aciklamaya calismislar. Acikcasi neden bu kadar saldirildigini anlamadim. Siz saldirmazsaniz sahipleri de savunmaz lol.

Sonuc olarak arac hosuma gitti ve ileride arac almak icin butce olusturabilirsem mavi rengini yaptigim listede en yukarilara tasiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: smd

Konuyu populer konularda gorup geldim ve 11 sayfayi da okudum. Acikcasi Attrage daha once bildigim bir arac degildi, ismini falan duymustum ama tasarimini, ozelliklerini falan bilmiyordum.

Tasariminin abartildigi kadar kotu oldugunu dusunmuyorum, en azindan mavi rengi icin. Diger renkler kotu duruyor olabilir.

Ozellikleri de fiyatina gore oldukca hos duruyor. Iihs testleri de kotu degil (tabi Mirage ile sadece isim farki mi var bilmiyorum).

Bu arabaya saldiranlarda pek duzgun yorum gormedim acikcasi ama arac sahipleri bilinen hatalari aciklamaya calismislar. Acikcasi neden bu kadar saldirildigini anlamadim. Siz saldirmazsaniz sahipleri de savunmaz lol.

Sonuc olarak arac hosuma gitti ve ileride arac almak icin butce olusturabilirsem mavi rengini yaptigim listede en yukarilara tasiyorum.

Abd deki adi mirage g4 tur. Meksikada da dodge altitude adi altinda satilmakta.Sadece adi farkli teknik ozellikleri aynidir.

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Temmuz 2017; 1:33:30 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.