Şimdi Ara

Mistubishi Attrage izlenim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
14.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence tipi de güzel. Ne var ki tipinde? Anlamıyorum yani. Zaten o iddaayla piyasaya çıkmış bir araba değil. Otomotivin kalbi Japonyada milletin kullandığı kübik tasarımlı araçlara bakın. Demek ki japonlar aptal değil ve bu arabaları kullanıyorlar.

Tamam vurmayın öldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

tutmayan arabayı ucuza kapatıp sonrada forum sitelerinde öven konular açıp piyasa yaptırıyorlarbu milletin aklı böyle cinliklere çalışıyor

yöneticilerin artık bu reklamcılara müdehale etmesi lazım.

Farzet ki öyle.bu seni niye alâkadar ediyor?

peki seni niye alâkadar ediyor?

bi araç düşünün 3 yılda 800 adet satılsın ve kötü diyen yokmuşçoğu test aracı ,bayide 2-3 yıl beklemiş yarı fiyaya düşünce satılmış yok bide kötü desinler

zaten kullandıklarıda yok,24 saat forum forum dolaşıp piyada yapma derdine düşmüşler,garantisi bitmeden satmış olacaklar

• bunları temsa maaşlı mı tuttu acaba

• quote:

quote:

quote:

tutmayan arabayı ucuza kapatıp sonrada forum sitelerinde öven konular açıp piyasa yaptırıyorlarbu milletin aklı böyle cinliklere çalışıyor

bi araç düşünün 3 yılda 800 adet satılsın ve kötü diyen yokmuşçoğu test aracı ,bayide 2-3 yıl beklemiş yarı fiyaya düşünce satılmış yok bide kötü desinler

zaten kullandıklarıda yok,24 saat forum forum dolaşıp piyada yapma derdine düşmüşler,garantisi bitmeden satmış olacaklar

Demekki parasına ve özelliklerine göre olumsuz yönleri gözardı edilebiliyor.

Ona bakarsan 5 serisinin,e serisinin yada a6 nın bile kötü yanları var o zaman onlar da mı kötü araba?

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    i20 yi sattınmı naptın ,lpg denmi memnun kalmadın

• quote:

quote:

quote:

Mesnetsiz uyduruk bilgiler, kendi kafanda uydurdugun hayali varsayimlar ve bol bol emoji.

Neyse sayenizde konu gundemde kaliyor bi ise yariyorsunuz en azindan.

Hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

quote:

quote:

Mesnetsiz uyduruk bilgiler, kendi kafanda uydurdugun hayali varsayimlar ve bol bol emoji.

Hayirli gunler.

Adam emojilere gıcık kapıyor şu adamla konuşurken emoji koymayın diye kaç defa söylicem delirtiyosunuz adamı....

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

quote:

quote:

Hayirli gunler.

Adam emojilere gıcık kapıyor şu adamla konuşurken emoji koymayın diye kaç defa söylicem delirtiyosunuz adamı....

Aaa bas emojici de gelmis hosgelmis.

• Tipe bak ya zebani gibi bişey.. şu arabayı gorunce tutamıyorum kendimi istemsiz bir kahkagayla birlikte mide bulantısı yaşıyorum..

Mistubishi Attrage izlenim

• quote:

i20 yi sattınmı naptın ,lpg denmi memnun kalmadın

Duruyor.hâlâ kullanıyorum bi sorun yok.

Hayır benim kızdığım nokta her aracın iyi ve kötü yanları olabilir neden milletin tercihleri ile dalga geçiliyor?

Adamlar bu araba mükemmel denmiyor ki.çok sağlam,kaliteli demiyor ki.bu paraya en iyisi bu diyor.52 bin tl ye sıfır araç aldı bu insanlar.siz 52 bin tl de anca 4 teker 1 direksiyon dacıa alırsınız.hatta bırakın dacıa yı 100 binlik renault modellerinde bile standart olmayan özellikler var.varsın biraz tipsiz olsun.varsın ikinci eli olmasın.ama adamlar senin arabandan kat kat daha donanımlı,kaliteli arabaya biniyorlar ve gelmiş burada adamların tercihleri ile dalga geçiyorsunuz.sizin bu tavırlarınızı orta okul–lise öğrencileri yapıyor.biraz yaşınızın gerektirdiği gibi davranın.lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Tipe bak ya zebani gibi bişey.. şu arabayı gorunce tutamıyorum kendimi istemsiz bir kahkagayla birlikte mide bulantısı yaşıyorum..

cidden komiksiniz.

7 aydir tip de tip.

Sanki biz dizayn odulu var filan dedik.

Vay tipi boyle vay tipi soyle.

10 mesajdan 7 si tip.

Eskidem sakiz vardi tipitip tam sizlikmis valla

Hani ilk okulda cocuklar olurya hep ayni seyle israrla dalga gecer. Hah bence o donemde saplanip kalmissiniz.

Buyuyun artik.

Hayirli gunler.

• bence attrage sahipleri 23 nisanda bu arkadaşlara birer tur versinler. Belki az da olsa öfkeleri diner, aradaki buzlar erir :) Olmayana da verir inşallah Allah.
  • arabayı bir kez olsun kullanmayan, yakınında eşinde dostunda görmeden denemeden, sadece ve sadece internetteki veya yoldaki görünüşüne bakarak ahkam kesebilen akıl küplerine hayranım.

bu vatandaş oğlu vatandaşlar kağıt üzerindeki değerler ve veriler ile de bir şey anlamayacak kadar hesap, kitap, tecrübe ve izan yoksunudur.

burada bilgi paylaşalım diyoruz, tecrübe aktaralım diyoruz, bunlar mabad üstü oturup "hayır efendim çirkin" diyorlar. arabanın; tamamen şahsi bir düşünce ve göreceli bir kavram olan güzelliği / çirkinliği bilgi midir? bunda bu kadar ısrarcı olmaktaki amaç nedir? biri izah etsin. sana göre çirkin olan bana göre değildir. senin güzel bulduğunu da ben bulmam arkadaş, saf mısınız art niyetli misiniz anlamadık ki.

"ama az sattı ehehe".

biz de satış rekoru kırdı demedik, piyasayı alt üst etti demedik. bu paraya böyle bir araç mantıklı dedik, tercih edilebilir dedik.

"yiter ya attrage attrage"

amcamın evladı, gerçi sana Sn. Tasselhoff yanıt vermiş ama ben de bir tur geçeyim üstünden. her corsa her polo her golf her corolla konusuna aynı mesajları mı atıyonuz siz? olayınız ne arkadaş? beğenmiyorsan okuma. o ku ma. o k u m a!

ben gidip örneğin lada konu başlığında "rus arabası ekikiki ne iş anlayalım oooo" falan gibi ergen yorumlar yapmıyorum. sizin yaptığınızın da ne mantık olarak, ne seviye olarak bundan hiç bir farkı yok arkadaş.

ilgilenen gelir yazar çizer okur efendi gibi.

ilgilenmeyen tıklamaz başlığa, açılmaz, okumaz.

bi yeterin da.

• bence tip gayet güzel, aksesuar ve modifiyeye çok uygun...

Mistubishi Attrage izlenimMistubishi Attrage izlenimMistubishi Attrage izlenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thormentor -- 14 Temmuz 2017; 15:33:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

bence tip gayet güzel, aksesuar ve modifiyeye çok uygun...

Mistubishi Attrage izlenimMistubishi Attrage izlenimMistubishi Attrage izlenim

dostum bir mesaj birkaç resim attın milleti susturdun tipsiz de tipsiz diyenler kaçtı

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Güle güle kullanın, premium klasiği navigasyon opsyonel.

Kardeşimin cla 200 amg si var, o da şikayetçiydi navigasyonun üzerinde gelmemesinden.

Hoş, mevcut arabamdan önce Q3 üm vardı, onda navigasyon donanımı vardı ama bu sefer de haritayı yüklemek için nerdeyse bir cihaz parası istiyorlardı.

Yok benim araçta da donanım olarak var harita yüklenmesi gerekiyor sadece, aynı şey sizin de dediğiniz gibi

Yükleme için Mercedes 1800tl gibi bir meblağ istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu gördüğüm için üye oldum..Pajero kullanıcısıyım..Bir sürü insan ,burada Attrage ı savunmaya kalkanların Mitsubishi pazarlama elemanı olduğunu yazmış .Bu kişilerin firma ile ilgisi yok..Sadece ellerinde kalan plastik araçlarını ederinden fazlaya satmaya çalışan kişiler bunlar..Ancak Mitsubishi ye de büyük bir kötülük yapıyorlar..Resmen markanın imajını törpülemişler, alay konusu yapmışlar..Mitsubishi, EVO ,Pajero , bilemedin Outlander ile anılması gereken bir markadır..bu tip plastik bir arabacık ile değil ..Attrage ,satın alma zevki, teknik bilgi seviyesi ve de herşeyden önemli bütçesi düşük olan uzak doğu ülkeleri için üretilmiş bir araçtır ve Türkiye ye hem uygun hem de layık değildir..3-4 senede 800 adet zar zor satıldığını gördüğü için de zaten firma artık getirmemektedir. Kimse Türk insanının aklını hafife almasın (arada 3-4 senede 800 tane çıkabilir her toplumda normaldir) ..ilk kazada ciddi takla atabilecek ve bu profille yan rüzgar manyağı olacağı kesin bir araç bu ülkede satılmaz..satılmadı da zaten.Ancak elinde patlayanlar okeye 4.şeklinde goygoy yapıp avuçlarını yalarken müşteri ararlar böyle..ciddiye alıp mesaj yazmanıza bile değmez

• Bir mitsubishi kullanicisi mitsubishinin bahsettigi ozelliklerde araba uretmeyecegini bilir.

Acaba hangi hirsini alamamis arkadas , kendi nikiyle cemkirdigi yetmemis gitmis baska nik alip onunla cemkirmeye devam ediyor.

Takla atarmista bilmemneymiste. O yuzden iihs onayi var amerikan makamlarida tazminat davalarinin bu denli kolay kazanildigi ulkede boyle guvenliksiz taklaci aracin ulkelerinde satilmasina, sinifinin lideri olmasina izin verecek kadar ihmalkardi zaten.

3. Dunya ulkesi diye sallayan arkadaslar abd kanada avustralya isvicre 3. Dunya ulkesi ne zaman oldu ben kacirmisim. Ha uretildigi yere gonderme yapiyorsan mersedeslerde afrikada uretiliyor ona bakarsan

Neyse buda yeni cikti .

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Temmuz 2017; 13:24:29 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ben yazacağımı yazdım..beğenmiyorsan okumazsın..fındık kabuğu kurbağa kasa araç için ..bu kadar hoplayıp zıplamaya gerek yok..ilk para verene sat..zararın neresinden dönersen kardır..sen de kurtul ..milletin kafasını da daha fazla şişirme bence
  • Peki tesekkur ederim onerileriniz icin pazartesi akulu arabayla takas edecegim ustune cuzzi bir fark vererek.

Akulu araba 2017 model zira.

Ne adamlar var ya,

Sayin yonetim bu arkadasin ip numarasindan filan daha once kim oldugunu bulabiliyormusunuz?

Ifsa ederseniz sevinirim.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Temmuz 2017; 13:36:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.