Şimdi Ara

Mistubishi Attrage izlenim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
4
Favori
14.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Peki tesekkur ederim onerileriniz icin pazartesi akulu arabayla takas edecegim ustune cuzzi bir fark vererek.

Akulu araba 2017 model zira.

Ne adamlar var ya,

Sayin yonetim bu arkadasin ip numarasindan filan daha once kim oldugunu bulabiliyormusunuz?

Ifsa ederseniz sevinirim.

Hayirli gunler

benim lagunanın üstüne 10bin verirsen senin çirkin güçsüz kalitesiz arabanı alırım seni de bu dertten kurtarırım. ben nasıl olsa satacak bir enayi bulurum

Allahin adini verdim, videoyi seyret dedim hala yalan yanlis konusuyorsun.

Senin karakterinde birinide buldun ya haydi nice sayfalara yelken acsin konu.

Sonra bu attrage konulari neden ust siralarda.

E bu mesnetsiz yalan yanlis bilgilerle araci karalayan akillari sira kendilerini eglendiren hakaret etmeyi dalga gecmeyi bi halt sanan , hakaretin kotu soz soylemenin karakterlerinin bir parcasi oldugunu ifsa esen arkadaslara kizin

Bize degil

Kendi nikleri yetmiyor birde sahte nik alip gelip hakaret ediyorlar.

Hayirli gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Peki tesekkur ederim onerileriniz icin pazartesi akulu arabayla takas edecegim ustune cuzzi bir fark vererek.

Ne adamlar var ya,

Sayin yonetim bu arkadasin ip numarasindan filan daha once kim oldugunu bulabiliyormusunuz?

Hayirli gunler

benim lagunanın üstüne 10bin verirsen senin çirkin güçsüz kalitesiz arabanı alırım seni de bu dertten kurtarırım. ben nasıl olsa satacak bir enayi bulurum

E bu mesnetsiz yalan yanlis bilgilerle araci karalayan akillari sira kendilerini eglendiren hakaret etmeyi dalga gecmeyi bi halt sanan , hakaretin kotu soz soylemenin karakterlerinin bir parcasi oldugunu ifsa esen arkadaslara kizin

Bize degil

Hayirli gunler

benim yukardaki mesajımda nerde hakaret var göster? bakıyorum ağlamaya da başladın. benim sana en büyük hakaretim atteage kölesi dir. haddini aşma.
    hala test diyosun ya bu arabanın 0-100 ü kaç? torku kaç? beygiri kaç? motor cc si kaç? soruların cevapları net olduğuna göre artık saçmalama. bu arabada gizli beygir mi var? sana motor yetiyor olabilir ama rakiplerine göre çok geride
    dün dolu bagaj 3 kişi full açık klima 400 km yol yaptım atttage olsa rezil olmuştuk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne adamlar var ya,

Hayirli gunler

Bize degil

Hayirli gunler

benim yukardaki mesajımda nerde hakaret var göster? bakıyorum ağlamaya da başladın. benim sana en büyük hakaretim atteage kölesi dir. haddini aşma.
    hala test diyosun ya bu arabanın 0-100 ü kaç? torku kaç? beygiri kaç? motor cc si kaç? soruların cevapları net olduğuna göre artık saçmalama. bu arabada gizli beygir mi var? sana motor yetiyor olabilir ama rakiplerine göre çok geride
    dün dolu bagaj 3 kişi full açık klima 400 km yol yaptım atttage olsa rezil olmuştuk.

Cirkin gucsuz kalitesiz,

araci alanlarada alenen enayi diyorsun.

Senin hakaret dagarcigin cok genis belli bunlari hakaretten bile saymiyorsun masallah.

Sen daha 2.5 dakikani ayirma burada bos beles salla

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Temmuz 2017; 13:49:22 >

• mitsubashi kullanıcısına yanıt
    Burda pek yenmez bu numara muhtemelen sende biliyorsun gördüm üye oldum fln

Ama genede yenilmiş sayarsak piyasası Türkiye için olmayan bir arabayı alıp piyasa yapmaya çalışmak hiçbir mantıkla yapılacak iş değil aynı fiyata 150.000 km civic otomatik alırsın gene piyasası olur alıcısı rahat çıkar uğraşmaya değmez...

Aynı örnek pajero içinde geçerli kim bu aracı aldıktan sonra algı oluşturayım arz arttırayım işine girecek alırken ikinci elde yüksek talepli seçenekleri mevcuttu o zaman taleplere bağlı seçim yapmadı sonra tercih değişikliği yapmaya kalkarsa mantıksızlığın dibine vurur, inceleme izlenimle reklamı karıştırnayın en rezalet araçların dahi incelemesi oluyor algı mı oluşuyor sonuçta: Hayır.

Otomobil konusundada bilgisiz olduğunuzu düşünüyorum bir marka sadece elit araçlarla tanınmak istemez tüm topluma hitap etmek ister otomobil şirketleri aptal değil vag grubu audi ile prestij yaparken seat ile nispeten daha ucuz araçları ufak değişimler malzeme kalitesini düşürme motor şanzıman kombinasyonları koyarak piyasayı her bütcede domine etmek isterler (reno dacia ; jeep alfa romeo fiat vs vs) , mitsubishi bu aracı dolu getirmeyip bomboş getirip filolara avantaj sağlasaydı parçasını ucuzdan getirip halka öyle arzetseydi iyi satışlar elde ederdi. Bu kadar airbag cruise control sensörler hb için xenon farlar fln her bütceye hitap etmek istiyorsan silip atacaksın gene bir üst paket yaparsın 20-30 getirirsin alan çıkar...

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    O yükle ve klima açık hele de yokuşlu yollarda ..rezil olmak için 400 km ye gerek yoktu..daha 100.km de rezil olurdunuz AT-rajla
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Doğru değil..40.000 e almayanı dövüyorlar malum sitede..artık kaç ayda satılır orası da meçhul tabi ki
  • mitsubashi kullanıcısına yanıt
    Lafı dolandırma marka karşılaştırmasından bahsetmiyorum piyasayı donine etmekten bahsediyorum.

Kasa uzatılmış hb olduğu için güzel gözükmüyor daha önceki uzatılmış hb araçlarda beğenilmedi ama adamlara yeni sedan tasarlamaktan daha ucuza mal oluyor muhtemelen tercihleri bu yönde olmuş,

Türkiyede araç tercihinde en son can güvenliğini kıstas alıyoruz sokaklarda tercih edilen araçlara bir bakarsak baya zengin insan var premiumlar vs ama bi o kadarda hurda dolanıyor bunlar varken iihs den iyi sonuç almış aracı silip atalım mı?

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    İşte benim dediğime geldiniz..adam bütün aerodinamiği HB e göre hesaplamış sonra hesapsız kitapsız uzatıp sedan yapmış.nasıl güveneyim?.Mitsubishi ,TR piyasasını domine etmek gibi bir amacı zaten yok..baktı bu aracın kalitesi TR de satmaya yetmiyor..çekti aracı piyasadan..hepsi bu
  • huysuz ihtiyar diye spacestar fanı vardı,gerçi o bunlar gibi aşırı değildi

garantisi dolmadan satıp kurtulmuş

• Hocam aracınız hayırlı olsun.

Yorumda aracı kötüleyenler bence kıskandıkları ve çekemedikleri için yapıyorlar. Bu kadar ucuza dolu dolu araç varken tipi daha iyi diye neredeyse bu aracın fiyatının yaklaşık 2 katına araç alıyorlar. Ki çoğu bu araç kadar dolu da olmuyor. Çekemedikleri için yazdıkları belli aldırış etmeyin. Tekrar hayırlı olsun.

• arkadaş ne attragemış, ya nefret ediliyor ya da çok seviliyor ortası yok. ortası benim tamamen nötrüm şahsen
  • Attrage ile ilgili yorum yapılsın sadece lütfen,
    Motoru, şanzımanı, freni konuşulsun
    Bilgi almak için girdiğimiz konudan tartışmadan başka bişey okuyamıyoruz,
    Yöneticilerinde yardımı ile ergen tayfası konudan acilen temizlenmeli
  • Haketmedim H kullanıcısına yanıt
    Peki yapalım;

https://www.euroncap.com/tr/results/mitsubishi/space-star-/-mirage/8881

Aracın aslı Spacestar yukarıdaki linkte EuroNCAP testi var ..4 yıldızı anca almış..daha sonra çılgınlık edip HB e uydurma bagaj yapmışlar ve bu dengesiz araç ile 3 yıldız bile alamayacakları için EuroNCAP a sokmaya çekinmişler.

Devam edelim testler ;

https://www.arabam.com/otomobil-testleri/ruhu-yasli-kendi-genc-yorumlari/300303

Konfor & Yol Tutuş3
    Attrage'ı kullanırken genel anlamda otomobile hakim olmak konusunda bir sıkıntı yaşanıyor; elektrik destekli direksiyon sistemi, oldukça geç tepkiler veriyor ve zemin hakkında bilgi vermek konusunda da oldukça isteksiz. Ayrıca zayıf ön takım sebebiyle güç iletimi sırasında direksiyon sistemi torktan da etkileniyor. Orta sertlikteki süspansiyon sistemi, asfalt kalitesinin sorunsuz olduğu yollarda konforlu bir haldeyken, bozuk zeminlerde arka süspansiyon sisteminin sesli yapısı eleştiri alıyor. Yüksek ağırlık merkezinin de etkisiyle Attrage, zorlandığında dört tekerlek üzerinde kayma eğilimi gösteriyor. Neyse ki ESP, otomobilde standart olarak sunuluyor ve sürüş güvenliğine katkıda bulunuyor. Ses yalıtımı sınıfı için yeterli seviyede olan otomobil, otoyol kullanımlarında ve yüksek hızlarda rüzgarlardan etkilenerek, şehir için üretildiğini belli ediyor.

http://www.sekizincietap.com/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-intense-test-2015-8-etap/

Güvenlik
    Güvenlik açısından da pek iyi şeyler söylemek zor. Yapılan güvenlik testlerinde düşük puanlar alan Mitsubishi Attrage 1.2 CVT Intense’te perde hava yastığı bile bulunmasına rağmen bir güvenlik sorunu var.

Yabancı testlere gelelim ;

http://www.caranddriver.com/mitsubishi/mirage-g4

Adam tek yıldız vermiş.. Benim gibi onbaşı))

https://www.carwow.co.uk/mitsubishi/mirage

Bu arkadaş çok bonkör çıkmış ..10 üzerinden 3,4 yıldız vermiş. Çok zayıf sürüş özellikleri, ucuz hissettiriyor ve rakipleri daha çok özellik sunuyor diyor
    https://www.whatcar.com/mitsubishi/mirage/hatchback/review/

Mitsubishi Mirage refinement

The 1.2-litre engine emits a loud three-cylinder thrum at higher revs and sounds busy on the motorway. Meanwhile, there’s enough wind whistle to make you think one of the doors isn’t shut properly. At least the gearbox has a light action and is reasonably slick.

3 silindirli motor yolda gürültüden geçilmiyor,içeri gelen rüzgar ıslığı,size acaba aracın bir kapısını iyi kapatamadım mı düşüncesine sevkediyor vs anlatıyor..
    https://www.whatcar.com/mitsubishi/mirage/hatchback/review/buying-owning/

Mitsubishi Mirage quality & reliability
    There’s no disguising the fact you’re sitting in a budget car: the cabin has exposed screwheads, and most of the plastics look and feel quite cheap; the piano black centre console trim on high-spec cars is an exception. At least you get a three-year/unlimited-mileage warranty.

Bu da tek yıldız..Ucuz bir araç kullandığınıza dair şüpheniz olmuyor diyor Kabin gürültüsü tornavida gibi beyin oyuyor ve plastikleri oldukça ucuz bir his veriyor diyor

https://www.topgear.com/car-reviews/mitsubishi/mirage/verdict

Bakın bu TOP GEAR
    Thinking about buying a Mirage? Don't. Now you can't say we haven't warned you. Especially awful

Bu aracı almayı mı düşünüyorsunuz ..yapmayın ..Sonra uyarmadı demeyin..Özellikle çok kötü

Şimdi bunca otoritenin yorumundan sonra kim ne desin ? 2.elde aracımı satayım diye burada yağlayan ballayan adamların hiç mi vicdanı yok..Buradaki yağlama ballama yorumlarına kanıp da bu aracı almaya kalkacak ve özellikle araçtan anlamayan kişilerin başına geleceklerin günahını vebalini nasıl taşıyacaklar..Zaten markanın servis ağı zayıf ,yedek parça tedarik süresi uzun ve parçası pahalı, bir de bütçesi kısıtlı olup aracı 2.elde uygun fiyatlı sanıp almaya kalkanlar bu sıkıntılarla (ağırlıklı olarak güvenlik ve kötü sürüş) boğuşmaya başlarsa yandı gülüm keten helva..Özellikleri ve güvenliği çok daha iyi olan bir sürü rakibi varken..burada goygoyla 15-16 sayfaya lüzümsuz ulaşmış ..GEÇİNİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubashi

Peki yapalım;

https://www.euroncap.com/tr/results/mitsubishi/space-star-/-mirage/8881

Aracın aslı Spacestar yukarıdaki linkte EuroNCAP testi var ..4 yıldızı anca almış..daha sonra çılgınlık edip HB e uydurma bagaj yapmışlar ve bu dengesiz araç ile 3 yıldız bile alamayacakları için EuroNCAP a sokmaya çekinmişler.

Devam edelim testler ;

https://www.arabam.com/otomobil-testleri/ruhu-yasli-kendi-genc-yorumlari/300303

Konfor & Yol Tutuş3
    Attrage'ı kullanırken genel anlamda otomobile hakim olmak konusunda bir sıkıntı yaşanıyor; elektrik destekli direksiyon sistemi, oldukça geç tepkiler veriyor ve zemin hakkında bilgi vermek konusunda da oldukça isteksiz. Ayrıca zayıf ön takım sebebiyle güç iletimi sırasında direksiyon sistemi torktan da etkileniyor. Orta sertlikteki süspansiyon sistemi, asfalt kalitesinin sorunsuz olduğu yollarda konforlu bir haldeyken, bozuk zeminlerde arka süspansiyon sisteminin sesli yapısı eleştiri alıyor. Yüksek ağırlık merkezinin de etkisiyle Attrage, zorlandığında dört tekerlek üzerinde kayma eğilimi gösteriyor. Neyse ki ESP, otomobilde standart olarak sunuluyor ve sürüş güvenliğine katkıda bulunuyor. Ses yalıtımı sınıfı için yeterli seviyede olan otomobil, otoyol kullanımlarında ve yüksek hızlarda rüzgarlardan etkilenerek, şehir için üretildiğini belli ediyor.

http://www.sekizincietap.com/mitsubishi-attrage-1-2-cvt-intense-test-2015-8-etap/

Güvenlik
    Güvenlik açısından da pek iyi şeyler söylemek zor. Yapılan güvenlik testlerinde düşük puanlar alan Mitsubishi Attrage 1.2 CVT Intense’te perde hava yastığı bile bulunmasına rağmen bir güvenlik sorunu var.

Yabancı testlere gelelim ;

http://www.caranddriver.com/mitsubishi/mirage-g4

Adam tek yıldız vermiş.. Benim gibi onbaşı))

https://www.carwow.co.uk/mitsubishi/mirage

Bu arkadaş çok bonkör çıkmış ..10 üzerinden 3,4 yıldız vermiş. Çok zayıf sürüş özellikleri, ucuz hissettiriyor ve rakipleri daha çok özellik sunuyor diyor
    https://www.whatcar.com/mitsubishi/mirage/hatchback/review/

Mitsubishi Mirage refinement

The 1.2-litre engine emits a loud three-cylinder thrum at higher revs and sounds busy on the motorway. Meanwhile, there’s enough wind whistle to make you think one of the doors isn’t shut properly. At least the gearbox has a light action and is reasonably slick.

3 silindirli motor yolda gürültüden geçilmiyor,içeri gelen rüzgar ıslığı,size acaba aracın bir kapısını iyi kapatamadım mı düşüncesine sevkediyor vs anlatıyor..
    https://www.whatcar.com/mitsubishi/mirage/hatchback/review/buying-owning/

Mitsubishi Mirage quality & reliability
    There’s no disguising the fact you’re sitting in a budget car: the cabin has exposed screwheads, and most of the plastics look and feel quite cheap; the piano black centre console trim on high-spec cars is an exception. At least you get a three-year/unlimited-mileage warranty.

Bu da tek yıldız..Ucuz bir araç kullandığınıza dair şüpheniz olmuyor diyor Kabin gürültüsü tornavida gibi beyin oyuyor ve plastikleri oldukça ucuz bir his veriyor diyor

https://www.topgear.com/car-reviews/mitsubishi/mirage/verdict

Bakın bu TOP GEAR
    Thinking about buying a Mirage? Don't. Now you can't say we haven't warned you. Especially awful

Bu aracı almayı mı düşünüyorsunuz ..yapmayın ..Sonra uyarmadı demeyin..Özellikle çok kötü

Şimdi bunca otoritenin yorumundan sonra kim ne desin ? 2.elde aracımı satayım diye burada yağlayan ballayan adamların hiç mi vicdanı yok..Buradaki yağlama ballama yorumlarına kanıp da bu aracı almaya kalkacak ve özellikle araçtan anlamayan kişilerin başına geleceklerin günahını vebalini nasıl taşıyacaklar..Zaten markanın servis ağı zayıf ,yedek parça tedarik süresi uzun ve parçası pahalı, bir de bütçesi kısıtlı olup aracı 2.elde uygun fiyatlı sanıp almaya kalkanlar bu sıkıntılarla (ağırlıklı olarak güvenlik ve kötü sürüş) boğuşmaya başlarsa yandı gülüm keten helva..Özellikleri ve güvenliği çok daha iyi olan bir sürü rakibi varken..burada goygoyla 15-16 sayfaya lüzümsuz ulaşmış ..GEÇİNİZ

Hadi bu yazdiklarina he diyelim ki bunlarin aksi bir cok test yorumda var, c elyse, 301 symbol accent blue bu aracin rakipleri.

Bunlara gore kiyaslayacaksin.

Dustugun hata burasi.

Ha bide neymis ncap testine bilmemneden dolayi sokmamismis sanki mitsu ceosuyla hali saha arkadasi irda sordu ogrendi.

Arac amerikanin en ucuz araci testlerde ne demelerini bekliyorsun acaba, lincolnlerin suburbanlarin satildigi bir piyasa icin elbet dusuk puan verecekler.

Yazik o kadar ugrasmissin.

Otoparkinda testine bak madem.

Dedigim gibi bir arac rakipleri ile kiyaslanir. Rakiplerinin yabanci testleri bile yok.bi accent blue nun var.

Ondada iihs testinde attrage accent blue dan daha guvenli ac bak.

Kendini attragei karalamaya vakfetmissin anladik.

Biz sanki attrage 120 ile viraj aliyor veya 4 teker bagimsiz suspansiyonu var filan dedik. Demedigimiz seyleri demisiz gibi lanse edip sonra bak boyleymis diyorsun.

B sinifi sedandan bahsediyorsun sanki s classi elestirir gibi yaziyorsun.

45 bin liralik arabadan ne bekliyorsan

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Temmuz 2017; 20:43:46 >

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ben yazmadım ..otoriteler yazmış ben alıntı yaptım sadece..gene de aracın vasat altı olduğunu kabullenmeye başladığını görmek beni sevindirdi
  • quote:

Ben yazmadım ..otoriteler yazmış ben alıntı yaptım sadece..gene de aracın vasat altı olduğunu kabullenmeye başladığını görmek beni sevindirdi

Benim tek iddiam bu fiyata bundan daha ekonomik, daha donanimli ve daha genc ve tam otomatik baska bir arac olmadigi.

Hic bir yerde bu dedigimden baska bir iddiami bulamazsin.

Ne super yol tutar dedim, ne rusgar sesi almiyor s serisi gibi dedim, ne suspansiyonlar s serisi gibi hic bisi hissettirmiyor dedim. B segment arac sonucta. Alanda herhalde bunun bilincinde aliyor.

Bunlari demisim gibi uyduran sensin

Hayirli gunler.

• tasselhoff abime destek oldugumu belirtmek istiyorum. Kimse kimsenin emeğine saygısızlık etmesin. attrage iyi bir araç. dijital klima otomatik vites navigasyon cc gibi donanımlarını herhangi bir markada birleştirince çıkan fiyatlarla karşılaştırın ve fiyatının -günümüz piyasasında(malumumuz vergiler)- makul seviyede oldugunu fark edin.1.0 bomboş, 2 havayastıklı polo-ibiza-symbol 47.000₺, lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 16 Temmuz 2017; 4:26:23 >
  • Ben anladım ki bu Mitsubishi kyotodaki en büyük şinto tapınağında nefesi kuvvetli rahiplere muska yazdırıp arabaların şasesine kaynaklattırıyo. Alanlar da ( 0 km, 2.el ) bu muskanın etkisiyle mürit gibi savunmaya geçiyor. Başka mantıklı açıklama bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustang2007 kullanıcısına yanıt
    Kimin emeğine saygısızlık ki????

1-Tasselhof'un ki ise yanlış ? O gitmiş emeğinin karşılığını yanlış bir ata oynamış..Aksine emeğe saygı gösterdiğimizden burayı okuyan diğer insanlar da aynı yanlış ata oynayarak emeklerini heba etmesinler diye yazıyoruz
    2-Mitsubishi'nin emeğine saygısızlık ise , bir firmanın emek verdiği her ürün çok iyi olacak diye bir kural yok..Elin Japon'u çok emek vermiş ama yetersiz bir ürün yapmış buradan biz mi savunacağız? Firmanın ortağı mıyım? Tabi ortağı olanlar satış temsilcisi olanlar varsa o başka

Türk insanının maalesef anlayamadığı şu ; bir arabada fazla donanım olması onun iyi olduğu anlamına gelmez ..Bak adam incelemede ne demiş??
    Güvenlik

Demek ki araba araba değilse isterse 28 hava yastığı konulsun..Belli ki adam terbiyesinden tam yazmamış takla attıktan sonra hava yastığı açılsa kaç yazar hala güvenlik sorunu var demek istemiş..Anlayana sivrisinek saz misali..

Araç ucuz olmuş güvenliğin yanında ne ki?? Ayrıca iki yıl önceki fiyatı 17.000 USD civarında bir araçtan bahsediyoruz...hiç de fiyat/kazanç arabası değildi..hem de bu tiple ..Aynı paraya şu an HB olarak ; 208-Fiesta-Yaris-Fabia var Sedan olarak Accent Blue var ..hepsi de Attrage dan çok daha iyi araçlar..4 Yılda neden 800 tane sattı sanıyorsunuz

Son olarak ; Araç şimdi 2.elde 40.000 TL civarı alınabiliyor..2015 model sedan otm. araç ucuz diye almak isteyen dar gelirliler aldıktan sonra her türlü hüsrana uğrarlar ..başta Mitsubishi nin parça ve servis fiyatları hiç de dar gelirlilere uygun değildir..Güvenlik problemini,kalitesiz iç mekanı vs vs yukarıda linklerini verdiğim profesyonel yerli yabancı yorumcular anlatmış zaten ..Ben demiyorum koskoca TOP GEAR bak ne diyor;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubashi -- 16 Temmuz 2017; 8:56:29 >

• quote:

Kimin emeğine saygısızlık ki????

1-Tasselhof'un ki ise yanlış ? O gitmiş emeğinin karşılığını yanlış bir ata oynamış..Aksine emeğe saygı gösterdiğimizden burayı okuyan diğer insanlar da aynı yanlış ata oynayarak emeklerini heba etmesinler diye yazıyoruz
    2-Mitsubishi'nin emeğine saygısızlık ise , bir firmanın emek verdiği her ürün çok iyi olacak diye bir kural yok..Elin Japon'u çok emek vermiş ama yetersiz bir ürün yapmış buradan biz mi savunacağız? Firmanın ortağı mıyım? Tabi ortağı olanlar satış temsilcisi olanlar varsa o başka

Türk insanının maalesef anlayamadığı şu ; bir arabada fazla donanım olması onun iyi olduğu anlamına gelmez ..Bak adam incelemede ne demiş??
    Güvenlik

Demek ki araba araba değilse isterse 28 hava yastığı konulsun..Belli ki adam terbiyesinden tam yazmamış takla attıktan sonra hava yastığı açılsa kaç yazar hala güvenlik sorunu var demek istemiş..Anlayana sivrisinek saz misali..

Araç ucuz olmuş güvenliğin yanında ne ki?? Ayrıca iki yıl önceki fiyatı 17.000 USD civarında bir araçtan bahsediyoruz...hiç de fiyat/kazanç arabası değildi..hem de bu tiple ..Aynı paraya şu an HB olarak ; 208-Fiesta-Yaris-Fabia var Sedan olarak Accent Blue var ..hepsi de Attrage dan çok daha iyi araçlar..4 Yılda neden 800 tane sattı sanıyorsunuz

Son olarak ; Araç şimdi 2.elde 40.000 TL civarı alınabiliyor..2015 model sedan otm. araç ucuz diye almak isteyen dar gelirliler aldıktan sonra her türlü hüsrana uğrarlar ..başta Mitsubishi nin parça ve servis fiyatları hiç de dar gelirlilere uygun değildir..Güvenlik problemini,kalitesiz iç mekanı vs vs yukarıda linklerini verdiğim profesyonel yerli yabancı yorumcular anlatmış zaten ..Ben demiyorum koskoca TOP GEAR bak ne diyor;

Neye dayanarak guvenlikte sorun var demis o test? Bende okudum kaynagi yok. Yazmis ama neye gore? Iihs ye gore guvenlikte sorun yok. Accent blue dan guvenli.

Bak gene diyorum,

Karsilastiracagin arabalar c elyyse 301 symbol , accent blue.

Bunlara gore elestir.

Dunku mesajini copy oaste yap dur sen.

Ya okudugunu anlamiyorsun yada anlayamiyorsun ikisinden biri.

Hayirli gunler.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.